💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 87 380
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
Да се включа и аз в темата, и да благодаря на Дяволчето за положените време и усилия за да ни е приятно тук! 🤗 На този етап нямам фаворити, засега Калин много ми допада, свит, кротък и способен, това са първите ми впечатления, дано не ме разочарова. Simple Smile Някой знае ли кои са родителите му (каза, че били известни алпинисти)? Виж, с дразнителите нямам проблем, въпреки ранния етап вече има ожесточена надпревара за първото място -Тянко(а) и двете джукеси водят убедително, ще видим, кой ще спечели. 😊 Нещо не е в ред с този сезон щом коментираме повече  опосум/язовецът, отколкото показаното на терена. Има и друго - щом Ралица ви казва, че е опосум, кои сте вие, че да спорите, и какви точно язовци ви се привиждат?! 😂 Засрамете се моля ви се, и марш в ъгъла! 😂

# 706
Съветът на Феномените беше мъчителен за гледане по две причини:

- Изненадващо им дойде, че номинираните трябва да са трима и понеже още не се познават особено и не знаеха кого да номинират и какво да кажат, си "смучеха от пръстите" и от там дойдоха доста тъпи изказвания и физиономии

- Комарите:  аз като зрител бях постоянно в напрежение само гледайки комарите как кръжат около тях и емпатията ми се активира на 30000 %

# 707
И малко снимки:

Тянко в компанията на Мастагарков, Деси и Вики от миналия сезон:
Скрит текст:

Мастагарков с Гери и Данчо:
Скрит текст:

# 708
Опосумът мина преди рекламите.

У нас няма опосуми. Беше язовец.

# 709
Не можах да видя кои са номинираните от феномените.

# 710
Мартина, Калин и Наталия

# 711
  • София
Айде и аз тук Simple Smile
Предния сезон го канселирах, че не ми понасяше каста, на този за сега ще дам шанс.
Още не мога да им запомня имената на участниците, но си имаме двама фаворити - Рошавия и Шашавия (така ги нарече мъжа ми) и май така ще си останат. Рошавия е ясен предполагам, другият виждам е наречен от колежка по-назад "младия Котоошу", което също много му ходи.
Бай Тянко - топ анти фаворит, въпреки че и доктора се представя достойно за титлата. С не търпение очаквам доктора да изгърми, щото с тия схеми човек сам се оплита.
Кой друг... кукления театър нямам против да отпадне, защото като заговори ме побиват тръпки и признавам си - превъртам.
Абе голям сеир се очертава тая година, каста се отличава рязко от предишните сезони. Няма спортисти, половината са към 40 годишни, даже кифлите са само 2 за цвят, не мога да повярвам.
ПС: Дуранкулак е отвратителна локация за снимки, това море, отврат.

ППС: Боядисали са варелите Simple Smile успокоих се!

# 712
В началото ахнах за д-р Петров.  После се замислих .... Как ли е успял този човек да остави професията? На тези специалисти графика им е пълен 6м напред. И от къде време да се подготви за игрите ?

# 713
Да си дам и моите 5 стотинки. Този доктор ми падна в очите, с изказването си, че той на колегите си с които от години работел, нямал вяра, че камо ли на хората с които е тук от няколко дена. От началото с рогата напред тръгна, стратегията му ще е като на Мартин и Добрин от миналия сезон, двама ще си връткат капитанството,няма да дават на жените. От сега си го заяви човека.
Ръждавичка и тя ме дразни, но не колкото доктора.

# 714
Включвам се и аз в темата.
Сини:
Калин е въздух под налягане - иначе симпатично момче, но от този тип, дето все нещо се дънят.
Ръждавичка ме попиля от смях днес с коментарите си - много забавна!
Жълти:
Ивайло от жълтите много тъпо се хвана на провокациите на Тянко и мина в обяснителен режим, та даже се и засегна - това му беше целта на Тянко. Точка за него.
Йордан е абсолютен аутсайдер.
Зелени:
Неврохирургът го тресе параноята. Раду номер 2. Дано докториците да покажат повече интелект и самообладание от миналогодишните зелени грации.

Очаквам да излезе жена от някое племе и да влезе мъж от блатото.

# 715
  • София
Пуснал съм нова анкета, да си имате занимавка до понеделник 😊

# 716
Не успях да слушам много внимателно целия епизод, но ми е много интересна динамиката в трите племена, хареса ми, че сините паднаха и си показаха истинските лица- някак си още от началото не ме убедиха с тези широки усмивки и сплотеност на отбора. И аз съм в тийм Калин, Самураят също ми е любопитен, мисля, че и Гордиенко и Симона са много силни, но някак си като цяло не ми станаха любимци. Засега симпатизирам на Зелените. Там на мен Докторът пък ми харесва как се разигра стратегически, имам чувството, че не само е тренирал, но е и изслушал всички подкасти и се е надъхал да върви напред. Обясни за разпределението на теглото при вагонетките, забрави само за коловоза Stuck Out Tongue Winking Eye Любопитно ми е до къде ще стигне и кой ще го надиграе. Ветеринарната лекарка пък какво толкова се разстрои, нали е игра, мислех я за по- стабилна и хладнокръвна. Струва ми се, че Зелените са ги събрали като стратези, сините като спортисти, а жълтите като скандалжии за сеира....Жълтите са ми най - скучни. Димитър ми напомня визуално на по- голям брат на Марсел от ДиК. По- любопитна съм какво се случва в Червеното племе, те ми бяха симпатични, ще видим какво са им измислили тази година боговете....Връщам се да ви чета....Hug

# 717
И за мен д-р Петров се издигна до дразнител №1, уверено изпревари Александра. Параноик самовъзприемащ се като велик стратег при това високомерен и нагъл - "ще манипулираме тая, ще шпионирате и ще ми докладвате, няма да ви дам капитанството, загубили сте доверито ми..."  Много ми се ще да събере 7 вота още на първия съвет, макар че е силен и надъхан и при толкова много номинирани няма реален шанс да отиде да стратегизира блатните жаби

# 718
Записвам се в темата и аз. Предните 2 сезони слабо гледах, но за този сезон май ще имам време да гледам. Визитките не съм ги гледала все още само игрите от първите два епизода и днешния цял епизод. Нямам фаворити все още, но Алекс някак си ми попадна в очите, много ме потсеща на един колега от ИТ отдел който със свойте 52 години си е симпатяга 🥰 и винаги в наша компания с помладите. Ще видим как ще се покаже Алекс

Визитките много ми харесаха, много добре бяха снимани и бяха наистина интересни. Вчера тая игра сто часа ми писна накрая да ги гледам как се мъчат и малко превъртах.

Зелените са ми симпатични - силни характери са, става напрегнато, но пък сините са интересни и наистина се сдушиха доста бързо. Голям късмет имат със Самурая - много готин младеж и добре балансира ентусуазирания татко на племето. Калин катерачът според мен е много комплексен, дано да може да покаже повече. Жълтите са скука, но пък издържат на доста тежки условия на тоя плаж....на няколко метра от храсти и сянка поне за през деня. От блатото ни вест, ни кост.

Продукцията, наистина ли няма да им дадете репеленти и слънцезащита? Това си е дори опасно за здравето. Много нехуманно.

# 719
  • София
Чакалкаста е интересен.
Особено последните 40, 50 минути, където Генчо (той беше гост на Чакала и Ясмин) разнищи продукцията с конкретни факти и случки как са бутали Алекса в сезон 4. Нареди яко и две нагли редакторки. Абе направо брутални неща разказа.
Е, как няма да спечели Алекса. Скандално. 🤐

Общи условия

Активация на акаунт