Някой знае ли кои са родителите му (каза, че били известни алпинисти)? Виж, с дразнителите нямам проблем, въпреки ранния етап вече има ожесточена надпревара за първото място -Тянко(а) и двете джукеси водят убедително, ще видим, кой ще спечели. 😊 Нещо не е в ред с този сезон щом коментираме повече опосум/язовецът, отколкото показаното на терена. Има и друго - щом Ралица ви казва, че е опосум, кои сте вие, че да спорите, и какви точно язовци ви се привиждат?! 😂 Засрамете се моля ви се, и марш в ъгъла! 😂 
успокоих се!
Любопитно ми е до къде ще стигне и кой ще го надиграе. Ветеринарната лекарка пък какво толкова се разстрои, нали е игра, мислех я за по- стабилна и хладнокръвна. Струва ми се, че Зелените са ги събрали като стратези, сините като спортисти, а жълтите като скандалжии за сеира....Жълтите са ми най - скучни. Димитър ми напомня визуално на по- голям брат на Марсел от ДиК. По- любопитна съм какво се случва в Червеното племе, те ми бяха симпатични, ще видим какво са им измислили тази година боговете....Връщам се да ви чета....
Препоръчани теми