💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 87 382
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 720
Изгледах и аз.
Искам да дават повече от Червените.Това,че са блатото,не означава,че трябва да ги дават 1 път в седмицата.

Нетърпим Тянко и Ръждавова. Големи мрънкалници,особено Ръждавова. 23г момиче,но вечно начумерено и мрънкащо.В живота не бих я изтърпяла и 2 дни в обкръжението. С каква отврат и досада гледаше медитацията.
Ако не искаш да медитираш,се разкарай от групата. Никой не те е вързал насила.Малка досадница. 2 шамара и ще се свести.
Тянко - какво да кажем - интригант. Както се очакваше,се завъртя около жените и започна да интригантства.

Вет докторицата с турбо диалекта също ме дразни.Вярно е,че Др Петров започна от рано със стратегиите (при това открити),но и тя драматизира ненужно и подклажда огъня.

Жалко,че Сините паднаха днес.Аз по дефолт съм винаги за тях да спечелят. Калин не се представи добре и явно не е толкова подготвен,колкото си мислих първоначално.Иначе наистина като аниме герой 1:1. Убийствени очи.

Кукловедката не ме дразни. Напротив, дори се справя по-добре от 20-25годишните.Не искам да си тръгва все още.

Гледам вмомента записа на Надкаст с лайва. Съгласна съм,че са се опитали да се върнат с каста на по-аматьори от сезон 2-3 ,а не на спортисти с по 100 медала и мускули на поразия.
Аз кастинга не го харесвам особено. Имам чувство,че са избрали мъже смотаняци или старци,за да спечели Жена.Не е честно!

# 721
Да оценим епизод 4  Kликни на картинката.

Сравнено с миналата година, първи и трети епизод са по-слаби, а втори е малко по-силен.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 04:49 от Soney

# 722
  • Sofia
Чакалкаста е интересен.
Особено последните 40, 50 минути, където Генчо (той беше гост на Чакала и Ясмин) разнищи продукцията с конкретни факти и случки как са бутали Алекса в сезон 4. Нареди яко и две нагли редакторки. Абе направо брутални неща разказа.
Е, как няма да спечели Алекса. Скандално. 🤐
Не съм изненадана от казаното. Щом за нас зрителите беше ясно, какво остава за тези, които са били там 24/7. Ненапразно превърнаха Алекса във всенароден "любимец". Всяка година е едно и също, сценарият се  следва и профилът на победителят е ясен, много преди да започне  надпреварата. От няколко години се опитват да направят жена победител, лошото е че изпуснаха момента, защото решиха да са "в крак" с ковид събитията. Да видим дали тази година ще успеят, и ако да, коя ще е "жената кон", на която са заложили.

# 723
Снощния изказ на ленорката, както винаги няма връзка с мозъка, "...бла бла нещо не чувано, досега ще се номинирате по нов начин,..ще номинирате не един , не двама, а цели 3- ма от племето..."

Ама оууу, къде ти е мозъка?! Има ли връзка, те си номинират 2-ма, НО на битка ще излизат 3-мата, събрали най-много гласове!

На никой ли не му направи впечатление, изказа ѝ?

Харесаха ми лафовете на Ръждавичка, "Хората като ни гледат по ТВ, ще си кажат тия Шашавите" , "Изглеждаме , като некви от Секта..

# 724
Куклен театър

# 725
  • Някъде там...
Забавна ми е Наталия,  не ме дразни. Някак много положително излъчване има засега. Цялото племе на "Шашавите" ми е забавно, може би с изключение на Симона. Тя е прекалено мрънкаща и негативна, особено на фона на останалите там. И самочувствието й е в повече.

# 726
Бързи записки:

По два гласа на всеки а на капитана 3
(в превод - преди капитана беше колкото двама участници, а сега колкото един и половина. Продукцията не може да смята.)

Тянко обяснява кой е арогантен,  всички виждат че е самия той.

Десислава иска мъжът да тропвал по масата.. и ... "това е"!

Започва да ѝ просветва, че продукцията диктува събитията - вкараха ни 4 мъже и две жени!

Вълка от Ну погоди!

Десислава: Обикновено хищника бива нападнат и изяден от жертвата!
Аз: пляскам се по челото.

Недомислица - може ли дузпо-изпълнителя сам да си придърпва топката от водата. Не беше казано.

Дино:  Каринчето - топ представяне, взима тая топка, Роналдо пасти да яде.

Плешивия: Не беше нашата битка.
Аз: Ами Фродо е решил да не е вашата!!!

Калин - номинирам Нати, защото тя или ще се справи или няма да се справи!
Аз - безмълвна пред желязната логика. Кой може да я оспори, кой???

C#
(ще се справи) || (няма да се справи) == True

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 08:49 от Soney

# 727
Този Калин чак на съвета го забелязах. Даже съм изпуснал визитката му.

# 728
След миене на зъби

# 729
На мен продължава да ми е скучно, никой не ме грабва да се залепя заради него на екрана.
И на Калин обърнах специално внимание, да видя какво представлява след толкова хвалби в темата.
Ами... не ми е нищо особено. Прическата му е повече интересна, отколкото нещо друго в него.

Направи ми впечатление с какви доводи номинираха Наталия.
Тя била там за забавлението и играта, а не за нещо сериозно.
Хора, това Е игра и забавление. Реалити. Не е въпрос на живот и смърт.

# 730
Докторът хубаво се е подготвял да разиграва стратегии и тактики, но при него има един голям проблем, който не може да се реши с подготовка -  социалните му умения да общува, да убеждава, да увлича с идеи и да мотивира, са много слаби. Като слон в стъкларски магазин е. Няма чар, лекота в отношенията, с които да омайва другите. И за манипулатор не става дори. Пекин е неговата противоположност. Мълчи си, наблюдава, създава близост с хората, изгражда доверие, търпелива е - не бърза   с коалиции. Не го виждам как ще прокопса докторът. Вече дразни половината отбор.

# 731
Съгласна съм. Аз нямам нищо против стратегии и тактики, но този е голям дървар.

# 732
Със сигурност има  много нагласени неща в ИВ. И то всички го знаят, не само участниците. Още от първия сезон...

И ми е странно, че въпреки това има наплив за участие във формата.

# 733
Сините загубиха епично. Номинациите им общо взето струваха, колкото и "футболната" им игра. Все пак ми остават най- симпатични за момента, само Рърждавичка не ми се вписва грам в отбора им. Изглежда надменна, носа вирнат, мирогледа- тесногръд и ограничен. Недоумявам защо изобщо с този "анулет"  беше приютена в кое да е племе. Доброволно да си вкараш тиктакаща бомба в къщата. Беше си право за блатото, ама да си я търпят сега.
От номинираните при жълтите съм като цяло доволна. Дано Тянко е в следващата партида. Досаден, мрънкащ, нула "мъжко" поведение, нула обосновка и аргумент на мнението му, празни обиди, обвинения и мрънкане, присъщо повече за разглезена госпожица, чак Александра ще излезе симпатична до него. Пинчер в мъжки образ Grinning
Зелени- доктора, ако продължава в същия дух, сериозно ще започне да конкурира, че може и да задмине г-жа Джаферович, която едва понасях, точно заради задкулисните и интригантски схеми, които постоянно въртеше. Тя да речем като жена, че й е било в хлъзгавата природа да пробива така, за сериозен мъж, на възраст, с кариера (налЕ), малко лоу левъл. Дано се осифери малко и се позапре о време.

# 734
  • София
Доктора няма истинска коалиция, само този дребничкия, как му беше името му се връзва (нормално, не е мислил много сред борците). Даже залагам, че доктора ще бъде изплющян още на първия съвет. Ветеринарката е готова, тази новата рижавата е готова, зъболекаря си каза че не му се кефи, мълчаливото ИТ не ми е много ясно, ама не виждам да е силно привързан, другата нова дето се пазари за гаранции и тя. И остава черния кардинал - психиарърката, на която залагам, че дърпа конците в това племе. Ако са решили за жена победител - тя ще е.

Кукления театър ми е симпатична, но този глас... тръпки ме побиват. Да беше го оставила при куклите...

Общи условия

Активация на акаунт