💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 87 282
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 870
От промото:
Мхм, тройна елиминация?
Значи на руската рулетка ще се спасят двама?
А тези на блатото, за да се шокират толкова, явно някой мъже ще бъде заточен там. Т.е. последният е елиминиран, а предпоследният на блатото?
С дрона се виждат 4 трасета, отблизо 3 за заблуда. Има двойни варели явно за 2 жени, а тройния за мъж. Четвъртият не го дават, за да не се знае мъж или жена. Предполагам на съвета 1 отпада директно или е спасен.

# 871
  • София
Три са трасетата

# 872
Върнах, явно съм се заблудила със странично препятствие. Значи на съвета 1 спасен, 1 отпада. На битка 1 мъж и 2 жени. Последният става блатник. Според изненадата на блатниците може мъжът да е отишъл там, а жените да са се спасили.

# 873
  • В Града на липите
Гледам със закъснение и вече всичко сте изкоментирали, обаче добре че е Дино та да ни отсрами града, че Емили (Ергена) ни съсипа.
Ако Чикагото също от СЗ беше на мястото на Алекс сега щяха да имат знаме и битката щеше да е много оспорвана Grinning

# 874
И аз разбирам тройната елиминация така: 4-ма се състезават,първият остава в играта,а останалите 3-ма отпадат. А иначе 5 са номинирани,но единият отпада на руската рулетка и не стига до играта. Или си отива, или го изпращат на блатото.

# 875
Скрит текст:
И аз разбирам тройната елиминация така: 4-ма се състезават,първият остава в играта,а останалите 3-ма отпадат. А иначе 5 са номинирани,но единият отпада на руската рулетка и не стига до играта. Или си отива, или го изпращат на блатото.

Един (според мен) със сигурност трябва да отиде и на изолатора

# 876
  • София
Само да не пипат Рошко, ако обичат!
Няма да гледам истерици/чки и пишман стратези, гарнирани с пискливото гласче на многострадалната.

# 877
  • София
Аз пък предполагам, че просто този който влиза от блатото,  т.е си е спечелил битката там вече няма да избира кой да прати на неговото място.
На съвета с 5-мата двама се (ги) спасяват с "кутиите на късмета". На елиминация са трима: последния директно  на "диванчето" (и после на раздумка с Ванчето), втория отива на блатото (и неговото място заема този който спечели от блатните). Победителя от елиминацията пък ще вземе грошовете на другите двама.

Един (според мен) със сигурност трябва да отиде и на изолатора
Изолатора поне до към 20 и някой Юли си стоеше празен, така че няма да е това.

# 878
За жалост след диванчето, няма да са с Ванчето. Не писа ли някой, че ужасяващият миналогодишен победител ще ръководи раздумките.

# 879
  • София
KatyaS, назад си с материала Joy
Това с "императорчето" беше яка пързалка от Нова. Ваня си е водеща.
А диванчето е друго, всеки отпаднал отива първо там да снимат някакви блитц въпроси.

# 880
Най-интересното племе ми е на лечителите. Ветеринарната лекарка е най-адекватна. Неврохирургът сам си бутна столчето. Психиатърката изначално нещо не ме изкефи, но явно е заради сценария, след това е съвсем нормална, готина мацка. Другите са пълнеж.

# 881
  • София
За жалост след диванчето, няма да са с Ванчето. Не писа ли някой, че ужасяващият миналогодишен победител ще ръководи раздумките.

Анатема Scream

# 882
Алекс се представи доста разочароващо на играта днес. С право му отнеха възможността да бъде капитан отново. Отказа му беше излишен, със същия успех вместо да иде на раздумка със съплеменниците си, можеше да си почива до стената и периодично като си вземе въздух да опитва пак. И да не беше успял, поне можеше да каже "Опитвах до последно" вместо "Еми не ми беше по силите, отказах се". Наказанията им също ме дразнят, там вината е в продукцията, играчите просто използват това, което предлагат. Ама поне тези 3 минути да правят нещо, бърпита примерно, иначе си е чиста почивка, докато другите блъскат по трасето.
Евала на Ивайло, не само не се даде, а и се представи много на ниво. Не далеч от възрастта на Алекс, гладен и не перфектно отпочинал, а имаше потенциал да спечели.
Дино безкомпромисен. И, явно добряк, подразних се когато му предложиха да размени грошовете си срещу храна за друг отбор, поне да беше им се откъснало от сърцето нещо повече от тези балкан турист чинии. Само лъжица лютеница липсваше.
Триото от блатото също бяха добри, Георги беше страхотен, Любо и Томи също много добро представяне, задружни бяха, харесаха ми наистина, дано имат шанса да влязат в отбор.

# 883
KatyaS, назад си с материала Joy
Това с "императорчето" беше яка пързалка от Нова. Ваня си е водеща.
А диванчето е друго, всеки отпаднал отива първо там да снимат някакви блитц въпроси.
Мерси за доброто инфо за Ванчето 😊 Поправих се за диванчето.
Не понасям императора 😄😄😄😄

# 884
  • София
Съвсем очаквано за мен спечели Дино капитанската - и е по-млад и е реално спортуващ. Очаквах и двете решения, които взе да са такива - Наталия е слабо звено, логично е да спаси нея, а при така поставен въпроса за храната, особено в толкова начален етап - нормално да вземе това решение. В никакъв случай не мисля, че в друг етап нямаше пак така да направи - изглежда като добър човек. Но, в този етап в началото и попитано пред толкова хора - всеки би казал да се вземе храна.

Браво на Ивайло - изненада ме, но аз изненадвам себе си като пиша следното - Гергана много ми хареса как директно му каза какво е чула да казва - "Не ми пука" - а той много се закопа с обясненията. Никак не го виждам да продължи много напред така.

Наталия да се сравнява с Катя от сезон 2 - за мен не е правилно, на Катя наистина нито и пукаше, нито и пречеше - нито да си стои сама, нито да е номинирана. А, Наталия се нацупи от първото споменаване на името и на съвета и продължи с цупенето, даже и след спасяването.

За червените - отново тъпотия на продукцията - дайте нова игра, а не зрителите да гледаме Х повторение на елементи, след като тамън сме видяли същите Х повторения на тези елементи. По-логично ми е да им дадат или номинационната или териториалната - тъкмо ако се справят, Ралица ще може да се "поскара" на основните играчи как другите са се справили.

За руската рулетка - няма да коментирам, очаквам тъпотия, но все пак ще изчакам да видя каква са я измислили.

Общи условия

Активация на акаунт