💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 87 127
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 885
Чуден Дино днес! Героят на седмицата.

# 886
  • Sofia
Умрях от смях с тоалетнагейт Joy
Моника-горкана, като иска да подслушва поне да си беше избърсала тоалетната, ама откъде толкова акъл в тази "голяма бяла птица"! И като сме на тема чистота да си кажа, че Пенкин ми изглежда адски нечистоплътна. Брънката на носа и носовият говор, само допълват картинката. Оплаках се, а сега се връщам да ви чета. 😊

# 887
Дино, уникален, знаех си, че въобще не би се замислил дали да нахрани 8 човека - а храната, излагация, две чинии за 8 гладни човека, но поне беше сготвена, защото те нямат и един нож да си я нарежат.

Момчетата от блатото, красота да ги гледаш - фокусирани, поддържат се един друг, готови на всичко за племето...много нечестно да ги сравняват с времето на Дино.

Георги е впечатляващ, не съм гледала предни сезони.

Прекалено дълги игри, тормозят хора, които не са яли 5 дни с игри по два часа. Гледаме повторение, добре че мога да си превъртам. Постоянно ми идва да кажа Игрите на Глада, какво е това нещо ...защо такива дълги игри със скучни елементи, не виждам как някой може да се наслаждава да гледа гладни хора, които се мъчат два часа и накрая един огън едвам им дават.

Отпадането на Алекс.... добре де не усетихте ли, че още на първия елемент той няма мотивация за битка и после сам си каза, че нямало за какво да се мъчи. Аз усетих още на първото му падане в калта, че той иска да загуби, за да може Наталия да отпадне на битката за елиминация.

Обаче съдбата има други планове. Добре беше с наказанието - продукцията за тъпи ли ги има, че не виждат как се опита да си направи сам стратегия и ако може да не играе. В никое предаване не съм виждала да се отказват така по време на игра, мисля че и в договорите им го пише.

# 888
Чуден Дино днес! Героят на седмицата.

Aбсолютно.Забавен селчо,обаче човечен и разбран.Дано не му се разчупи образа до края и си остане такъв.
Адмирации,че си даде грошовете,за да ги нахрани.

Днес епизода беше една досада, 2 часа гледаме едно и също трасе,което минаваха 100 пъти.
За Александър да се изкажа - още на визитката го прецених,че е егоцентрик и неподходящ за ИВ (за 50г изглежда добре,но това не е достатъчно за спортно състезание). Днес ми доказа,че за нищо не става и отново всичко върти около себе си.

"На мен не ми е за друго,а за спорта.Имате битка и ще се спасите". Пълен отврат. Заслужено наказание.
 3-ма човека с надежди и го подкрепят,а той пак за неговия *** мисли. Изложи се 1. че се отказа и 2. че не взе играта на сериозно и 3. как го представи пред синия отбор,все едно е нещо дребно.
Много ми хареса женския коментар,докато той се обясняваше. Точно и съвсем ясно го е преценила.
Ръждавичка ли говореше или Борбенко?

Наталия куклената не ме дразни,но прекалява с демонстрациите. Иначе на терен се справя по-добре от младите силиконки.

# 889
  • София
Тая руска рулетка ме притеснява да няма директно отпадане на някой - това беше първото, което си помислих. Ще могат да си редят играта както си искат (не че досега се въздържаха...).

# 890
Да оценим епизод 5  Kликни на картинката.

# 891
За Александър и аз да кажа, че не беше за ИВ.
Направи ми впечатление как набързо разказа пред племето неговото участие в играта и после веднага насочи вниманието към Наталия и акцента на коментарите се принесе към нея само...

# 892
  • София
Показваха Ръждичката, докато се чуваше коментарът, и беше в неин стил, предполагам, че е била тя.
Същото си помислих и аз, сините се съсредоточиха да кълват Наталия (не че не дава поводи, нещо докачлива и тя), а за излагацията и отношението на бившия капитан - нямаше много приказки.

# 893
За Александър и аз да кажа, че не беше за ИВ.
Направи ми впечатление как набързо разказа пред племето неговото участие в играта и после веднага насочи вниманието към Наталия и акцента на коментарите се принесе към нея само...
Мартина първа я подпука, като свидетел на събитията. Но на Александър му дойде дюшеш и накрая всички гълчаха Наталия, а неговият резил отиде на заден план.

# 894
Бързи записки:

В Америка казват - Impossible is nothing!
(Смях в залата)

А защо няма наказание за неминаване на стената?
Май за първи път приложиха "Ако не го мине -- всичко отива на кино"?

Ивайло-тауър

Губиш капитанския пагон - нова измишльотина
и разбира се отново не ни е казано предварително.

Алекс - тотално се оля преразказвайки "подвизите си".
То бива липса на самокритичност, но тоя прехвърли с много.

Защо повтарят на червените момчета правилата наново???
Тоест за тях ясно, но защо ги повтарят за нас?  Можеше да пуснат забързани кадри и да изпишат "водещите повтарят същите правила"

Павел: Не са слагали нищо в устата си 5 дни на блатото
Ние: да бе, да! За канарчета ни взехте, като че ли не знаем.

Носят факлата на блатото, очевидно прясна, току що запалена,а там съчките приготвени на висок куп. Види се, първо са ги подредили, после са им казали да го играят изненадани и радостни за пред камера.

Кукленото човече за съжаление се оказа инфантилно в действителност, а не роля.

# 895
Вижте снощи на какво попаднах, Димитър от жълтите е участвал в клип на Джена:
Скрит текст:

# 896
Мисля че от него беше паднал Маста.

Не беше ли много по-тежък тогава?

Беше, сега е спрял химията и вече не е толкова едър.

# 897
Много интересен епизод. Забележителен Дино, впечатлявящ Георги. Александър си беше жалка картинка - не толкова заради самата игра - явно не беше по силите му, колкото заради разказа после и въодушевлението да обвинява жената с куклите. Този сезон ми прави впечатление, че има малко повече човещина - вероятно с извор Павката, но като цяло продължава гърча с храна и хигиена. Очаквах малко по-щедри дарове - какво ги цъцъркат тези плодове и хляб, защо жълтите получиха две порции само след такъв жест? Тези неща не ми харесват. Да не говорим за тези ята от комари, които освен че хапят, могат и да разболяват. Категорично съм за пръскане, репиленти и пр. Няма никакъв смисъл в подобно страдание.  Епизодът като цяло много ми хареса, но превъртах на обиколките - безпричинно протяжно.

# 898
Оказва се, че тези визитки са голям кьорфишек. Въпросната психиатърка др. Пекин е психиатър само по нейно твърдение. Няма я в официалните регистри на министерството и лекарския съюз. Освен ако работи във секретна служба. За сравнение др. Петров го има в супердок. Все ми се струва, че един психиатър би развивал и частна практика.

# 899
  • Дубай
Епизода снощи малко ми доскуча,два часа една и съща битка.
Дино, Браво бе момче! Забавен Дечко,  който го подценяват заради ръста му, но показа, че доста подготвен. Показа също и урок по човечност, дано не му развалят вайба, защото носи един такъв положителен заряд.
Алекс, язък изложи се, и то много се изложи.... Остави, че се отказа ами и после разказът му изобщо не беше реално представен пред съотборниците му... И много грозно, когато нападнаха Наталия, а не поискаха обяснение от него...
Жълтите, капитана им много добър, и много хладнокръвен...Хареса ми този човек въпреки, че не е ял сложи в малкия си джоб синия капитан.
Георги от блатото, красота на екран.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 15:48 от I.V

Общи условия

Активация на акаунт