💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 67 174
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 900
  • Пловдив
Абсолютно недопустимо е да им спестяват репеленти и слънцезащита.
Липсата им + ниската хигиена на плажа и блатото са предпоставка за отключване на сериозни проблеми.

# 901
Зелената докторка Пекин май е пишман докторка като онзи неадекватния с брадата в конкурентното предаване по другата телевизия.
 Явно е модерно сега да лъжеш, че си лекар.

# 902
  • тук и там
Защо Пекин да е пишман докторка?Каза,че е в спешното май..Аз пък останах с впечатление от визитката ,че д-р Петров е шеф на някакви частни клиники и всъщност се занимава с административна работа,и не оперира.

# 903
  • София
Не знам за регистрите, но прочетох и чух коментри от други лекари  (някои директно от мои познати) за Д-р Пекин. Щом я знаят, значи е в гилдията. Каквито и да са тези коментари, едва ли имат значение за представянето й в самата игра. Вече е ясно, че й изграждат определен образ, който ще бъде един от централните този сезон.
Да напълно съм съгласен че визитките са кьорфишек, но това важи за абсолютно всички: например онова велико клипче с "лъзгането" всъщност е крадено (или просто възстановка на оригинала: има един друг който преди няколко години стана известен с това да пуска топка вързана с въженце пред минувачи и в момента когато те се опитат да я ритнат, въженцето се дърпа и минувачът често пада - има стотици такива клипове в тики-токито).

# 904
Защото я няма никъде в интернет пространството.
Ако успеете да изровите нещо.
 Д-р Петров от зелените го има и в блс, и в супердок за записване на часове.
Катринчето не я намерих нито в блс, ни в супердок, никъде.
   Друго което ми прави впечатление е, че явно тази фирма Видал медия им управлява акаунтите в инстаграм, защото повечето профили са създадени точно преди предаването и пускат постове, тагват се взаимно. Нямат почти лични снимки от преди старта.
 Точно за Катрин търсех стари снимки, то няма. Профилът е създаден м.май 2025

# 905
  • София
Пекин разправяше, че работела в психиатрия с болни, нали? Ако не е лекар, каква може да е? Питам, не се заяждам.

А тя има специфична физиономия и според мен е родена с лицева деформация, не помня как се наричаше точно, слава Богу явно са се погрижили навремето, но е останала физиономията, носа и гласа. Според мен затова и е с тази прическа и постоянно си закрива лицето с косата.
Айде психоанализирах психиатъра Simple Smile

# 906
И на мен ми стана интересно, че Пекин не фигурира абсолютно никъде като име. Ако е завършила специализация и вече практикува няколко години, все някъде щеше да фигурира.

# 907
  • София
Може да фигурира с друга фамилия. Продукцията все се чуди как да изкилиферчи имената на участниците.

# 908
  • София
Уф, много голям интерес към д-р Пекин (все пак нормално показват ни я като главен образ) Joy
Като цяло коментарите от нейни колеги са негативни. Всеки има право на мение, за мен това обаче няма да повлияе на мнението ми относно представянето й в играта.
Все пак ако някой толкова се интересува, пускам в скрит текст един скрийншот от ФБ, авторът се е писал че също е психиатър, който иска да го провери мога да дам името му на лични (не гарантирам пълна достоверност на написаното).
Скрит текст:

А относно ИГ профила на самата Д-р Пекин, разбрах че е направен специално преди да влезе в игрите. Оригиналният или е изтрит или просто не е публично известен.
За името и аз първо си помислих че е различно, но досега всеки който е писал или казал нещо за нея винаги ползва точно тази фамилия.

# 909
Ето я с друга фамилия и още една снимка
Скрит текст:
[/ spoiler]

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 11:45 от We're going to be out

# 910
С това име има ли я в БЛС?

# 911
Браво на вас , наистина е Катрин Арютова и като такава има доста инфо в нета. Само че откъде тогава това ‘Пекин’? Нали не е омъжена, а презимето е Алексеева !’?

# 912
Има я вече така да. Браво, че намерихте имената

# 913
На мен Пекин ми изглежда като човек на тежки транквиланти или като такъв употребявал ги.. Има една флегматичност и нещо мътно в погледа ѝ ,като човек използвал Моли и картончета..Няма да се учудя и сега при тренировки да взима малко tRt. Гласът ѝ ми е една идея по-плътен, като на стероидните дами културистки.

За бат' Сашо само мога да кажа, това което и първо ми дойде на ум, когато гледах визитката. Нарцисист, който освен, че няма реална преценка за себе си, опитва да е винаги център на внимание. Същата и кукловодката. Те затова не се понасят.

# 914
  • гр. Шумен
Едно бързо мнение. Нещо много ми е... "блудкаво" дотук. Според мен всичките участници са от луд нагоре. 🤷‍♂️  Даже този път нямам и фаворит. Игрите ми се виждат мега тежки засега. Не знам... Такива са ми впечатленията дотук, макар че не се задълбочавам твърде.  🤷‍♂️🤷‍♂️😇

Общи условия

Активация на акаунт