💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 87 093
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 915
Те винаги са били тежки. Още не са дошли веригите и варелите. Но този път кастът е с чичковци и лелки и като гледам изобщо няма да се справят. И ще има безпринципни модификации на правилата с разни неадекватни наказания.

# 916
  • Sofia
Доктор Пенкин хич не ми мяза на докторка, по-скоро на жрица. Нямам идея за професионалните й качества, и дали изобщо има такива, и се надявам никога да не разбирам, но с тази си визитка много, много олеква. Съгласна съм, че видът й е като на дългогодишен потребител на тежки транквиланти и други силни субстанции. Даже до последно бях убедена, че няма как това чудо да е лекар! Уви, грешала съм, родена е на 21.09.92 г. в София, завършила е търговско-банковата гимназия, през 2018 г. завършва МУ, после става докторант в катедра Психиатрия в пловдивския МУ. Излиза, че е сертифициран, действащ лекар, от който ме побиват тръпки! Горките й пациенти, с този празен поглед! Жената вамп в бяла престилка, плашещо!😕

# 917
Продължавам да се впечатлявам от детективските способности на някои бг мама потребители Heart Eyes Благодарности на We're going to be out за инфото за д-р Арютова, стана ми интересно защо си е сменила фамилията, но и ChatGPT не намери отговор, освен регистрирана фирма на мъж с такава фамилия.

Още не съм се зарибила съвсем да гледам този сезон, засега следя развоя по коментарите в темата. Когато си го пусна все нещо ми досажда, но се радвам, че повече участници не са професионални спортисти и тази година има интересни личности.

Любоитно ми е и дали Чикагото се е подготвял при Фифо, Гого или някой друг от старите участници? И въобще има ли някой случаен от каста или е станало задължително условие да се мине обучение при тях?

# 918
Още по интересното е, че лекари и други специалисти, които са известни с дадена фамилия, не я променят дори при промяна на житейски обстоятелства, защото са известни с нея.

# 919
Голям кеф ще дават Игрите и събота и неделя от 20:00

# 920
  • тук и там
Направо я разкостихте Пекин.Как изглежда и каква е визитката и,не я правят лош лекар,да не говорим,че хората,работещи с психично болни,са  по -странни и  това е дори плюс за тях,иначе трудно биха се справили с професията. На мен уравновесени ми изглежда за сега.По скоро кукливодката ми е някаква пренавита и неуравновесена.

# 921
Имаше миналата година едни дето имаха победна серия, но не помня кои бяха.

Отново зелените. В началото мачкаха всички докато не се саморазрушиха, заради интриги и коалиции. Мисля, че съдбата на докторите ще е същата. От продукцията не са много изобретателни.

# 922
Пекин инструктира момичетата да не издават, че има коалиция, но забрави, че мис Ленор винаги изпява всичко пред племената Grinning

# 923
  • София
И на мен ми е интересна и засега не ме дразни психиатърката. Мнението на колегата ѝ засега остава просто мнение, при това доста неприятно написано. Ако още няколко човека се изкажат като запознати в същия дух - ок, ще го приема.

Всяка година от ИВ излизат хора със сериозни здравословни проблеми, които са си докарали заради безхаберието на великата Продукция, но това някак се замита под килима. Репеленти, слънцезащитна и минимални дажби храна, толкова ли ще бутнат интересния сценарий, не знам...

# 924
Скритото ми острие е написал Мартин

# 925
 Засега острието изглежда доста  тъповато.

# 926
Искали са нова Мани, ама тя е една единствена няма втори бисер като нея.
Ако някой има идея къде мога да гледам сезон 1 да пише.

# 927
  • тук и там
С детето коментирахме,че ни е много позната актрисата.Да не е кандидатствала за ЕргенЯ с Мартин?Или да е участвала там?

# 928
  • Sofia
Засега острието изглежда доста  тъповато.
И определено е объркала предаването. 😂

# 929
  • Stockholm
Оказва се, че тези визитки са голям кьорфишек. Въпросната психиатърка др. Пекин е психиатър само по нейно твърдение. Няма я в официалните регистри на министерството и лекарския съюз. Освен ако работи във секретна служба. За сравнение др. Петров го има в супердок. Все ми се струва, че един психиатър би развивал и частна практика.
Ама какво става в бг реалититата? Вече трети случай на самопровъзгласил се лекар Joy Явно всеки санитар може да каже, че е лекар в предаване, без някой да се сети да провери.
Edit
Прочетох следващите коментари, които посочват,  че разследването и довело до положителен резултат и Д-р Пекин е дипломиран психиатър Joy Според мен си е сменила името за предаването, за да не се открива лесно инфо за нея в нета Joy Засега се справя добре като учредител на коалиция и лидер, но ще видим. Засега съм към мъжката коалиция, заради Дино и Ванката. Д-р Петров ми се стори емоционално студен и безкомпромисен нарцис, което не е необичайно в неговата професия.
Във всеки случай е интересно за гледане и се радвам, че ще има епизоди и този уикенд.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 15:53 от silsto

Общи условия

Активация на акаунт