Майки на бебчета родени през август 2025 ТЕМА 3

• 12 133
  • 605
  •   2
Отговори
# 600
И при мен😪😪 единственото, което ме радва е причината за него, ама тия топки коса в коша на всяко миене и ресане.... вече ме е страх да си я мия направо. Никога не е било чак така.😐 Не ми се бута в лаборатории с тия вируси ама май ще се наложи да проверя за дефицити и хормоните..

# 601
През последния месец не съм си пила витамините за коса, кожа и нокти, но пък за сметка на това ползвам турския шампоан биоксин иииии май от него ми расте нова коса Smiley Аз по принцип не вярвам в шампоани, балсами и подобни против косопад, още повече че този беше 5лв, ноооооо ... няма от какво друго да е. Аз съм със себореен дерматит + хашимото, които предразполагат към косопад дори без след родилен период и очаквах да е някакъв ад - едва ли не без коса да остана, но нищо подобно. Съвсем нормални количества коса падат и пак казвам - расте нова Smiley

# 602
аз пия Солгар за коса, кожа и нокти, също и corepair колаген с биотин. И когато се сетя добавка МСМ (в сок).
Взех си и серията на Елсев с Аминексил, скоро привършвам. Беше се засилил косопада, но в рамките на месец го стопирах. И си правя маски за коса преди всяко миене на косата.

# 603
При мен не беше чак толкова засилен косопада, а и аз съм с гъста коса и не ми е направило впечатления козметично да ми се отрази. По-скоро имах проблем с бързо омазняване,но и това се нормализира. Не съм приемала никакви витамини и добавки.
И аз съм със себореен дерматит, но моя не е много силно изразен. След раждането започна да ми причинява една идея по-силен дискомфорт. Започнах да ползвам шампоан на Vichy  (Dercos) и за сега ми влияе много добре на скалпа. Не вярвам обаче да има отношение към косопада.

# 604
И при мен😪😪 единственото, което ме радва е причината за него, ама тия топки коса в коша на всяко миене и ресане.... вече ме е страх да си я мия направо. Никога не е било чак така.😐 Не ми се бута в лаборатории с тия вируси ама май ще се наложи да проверя за дефицити и хормоните..
Толкова много коса ми пада след раждането, че в пералнята при изпраните дрехи намирам непрекъснато, по дрехите, по бебето, навсякъде. Явно не всички имат толкова косопад и ще трябва да видя от къде идва проблемът при мен. Ползвате ли нещо за обиране на косми и мъхове от пералнята и какво?

# 605
На мен от около седмица страшно ми се засили косопадът. И както ми е до дупето косата, всеки път като се реша все едно изхвърля малко зайче 😬най се притеснявам да не се увият космите някъде около бебка. Чудя се да правя ли нещо или да чакам хормоните да се на местят.
Освен това страшно се потя нощем без да е топло в стаята, някой друг има ли тоз проблем?

Общи условия

Активация на акаунт