🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 15 952
  • 583
  •   1
Отговори
# 465
Аз също не го правя, но Демет- да.
Както и да е, най-вероятно не иска да дразни Аслъхан. Те даже май са от една агенция двете.
Попаднах на Инстаграм стори на Hatice Cihangiroglu, арт директор,  известна с Marasli (2021), Aile Hükümet (2020) и Esref Rüya (2025).

Пише- прочетох 18 ти епизод.
Какво ли означава тази илюстрация?
Обикновено рицар в доспехи означава накой,  който идва да спаси друг от трудна ситуация или е идеален романтичен партньор.
Вие какво мислите?

# 466
Аз това го споделих на шега. Не, че няма да се зарадвам. Просто го приемам за фалшива новина.

Този рицар въпреки цветята ми изглежда малко умрял.
Иначе го приемам като някой който си слага броня, която да го предпази. Възможно е Нисан да се дистанцира от Ешреф, защото не може да поеме повече болка.
На Ешреф сърцето му е предимно зад броня. Ако не е Руя, ще са сираците, а може и двете.

# 467
Ели,
Скрит текст:
Плодородните земи с Енгин ще започне на 15.10, сряда.
Ето и новия му постер

# 468
Цвети, благодаря! Ще го гледам, обезателно.
Рицар, като видя и се сещам за Дон Кихот, който преследва неговата Дулсинея.
Свързвам го с храброст. Не знам каква ще да е мисията на този рицар паднал върху тези цветя. Идея си нямам.

Ще се радвам на клюките да са истина особено на втората - бременността.
Винаги се радвам на такива новини- свадби, бебета и т.н
Както казва bof4eto, Чачо не е малък сам ще си прецени.
Аз незнам къде гледам, точно тия клюки не съм ги срещала.
Чаатай нали миналата година преди Коледа беше и предложил годеж на Аслихън в Испания. Аз мисля, че като свърши "Eșref Rüya" ,  Чачо точно към такива действия ще престъпи ако наистина връзката им е сериозна. Затова наблегна на работа това лято. Ще има меден месец, екскурзии life is life. Затова, че никъде не се появи с нея също е въпросителна за мен. Е, знаем, че си пази любимита от интервюта, папараци и хорски очи, но поне в Кан да я вземе със себе си.
Аз също мисля, че Демет го е поздравила по телефона или на лични, няма как. Все пак са колеги делят главните роли в един и то надтоящ проект.  Всички останали също са го направили.
На мен ми се искаше да видя да му поднасят 🎂 и едно "Happy birthday" да му изпеят. Спомням си като даваха "Gaddar", Чачо как пееше на гримьора "İyiki dogdum, Engin" мисля, че той поднесе тортата даже. Както и да е.
Продукцията можеше една торта да изпипат в чест на Чаатай, дори и да са на диета повечето актьори има толкова разновидности на здравословни торти.

Чаатай!!!! Снимка от днешния видеоклип, споделена от CUNA

Колко е красив!🫶🌹

Допълвам се

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 23:47 от eliet

# 469

Прокурорка: Виждам силна връзка между вас и г-жа Нисан. Какво се случи между вас?

Ешреф: Раздяла

Прокуратура: Не беше ли любов?

Нисан: Не, влюбен е в  друга

Динчер: В кого?

Нисан: Нарича я Руя. Откакто я видял като дете, я търси.

Динчер: Не познава Руя.

Кадир: Ще вземеш стоките и ще ми ги донесеш.

Мъж: Няма пари, няма стока.

Ешреф: Името ми е Ешреф Тек. Или получавам това, което искам, или главата ти.

Мъж: Сираците са причина за оцеляването на бездомните.

Динчер: Ще отнема любовта им и спокойствието им от ръцете им.

Ешреф!

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 00:45 от NeZ_9

# 470
Нези, благодаря за превода!
Аз докато го донеса като допълнение,  ти и с превод ни го носиш.
От фрага се вижда, че серията ще е много напрегната.

# 471
Еее. Те пак ще се разделят. Явно пак ще извади картата Руя, за да я отблъсне.

Нези, благодаря!

# 472
Става интересно!
По всичко личи, че Динчер ще се досети коя Руя търси Ешреф.

И ще се постарае Нисан да разбере какво е направил той.

А Нисан може би ще го свърже с това, което Ешреф и разказа, когато бяха в изправителния дом.

И може би ще разбере, че тя е Руя.
Май идва време за психиатрията... за нас. Rolling Eyes
Кога ли ще се състои този разговор?

# 473
Хайде, да идва четвъртък сутрин, миналата седмица ми беше добре да изгледам първи епизод и след два дена втори, ама тази нещо бавно ми минава. Sweat Smile
Ще е интересно Нисан да научи, че е Руя първа, но Ешреф сигурно чак в края на сезона.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 10:38 от euphoriaa9

# 474
Благодаря за фрага и превода Heart

Определено ще е напрегнат епизод.Фрага генерално е объркващ  така ,че ще видим.Още  2 дни останаха.
Не съм сигурна дали Динчер ще се разкрие толкова бързо пред Нисан - тайно да и прати - да,но според мен ще работи Нисан срещу Ешреф в близкото бъдеще,в противен случай Ешреф и Нисан ще се обединят срещу него и няма да постигне нищо. Чудно ми е какви ли договори е подписала Нисан,докато Афра и е била мениджър..... там може да има няколко сериозни примки,с които да я държи в ръцете си.

# 475
  • Ямбол
Добър вечер момичета 🥰.Изгледах най-после епизода с буквички.Та като цяло мога да кажа едно голямо Браво на Демет.Чудесно изиграна роля на страдащата кака.Много ме докосна и разчувства.Пресъздаде от сърце цялата болка от загубата на любим човек. Беше много докосваща.Отностно Ешреф той милия толкова мил и съпреживяващ болката на любимата си и хем иска да е до нея за подкрепа, хем в главата му са думите на Динчер,че без него Нисан ще е по-добре и ще се развива в кариерата си,а той самия е една пречка по пътя към сбъдването на нейната мечта.Но какво да прави като има жена в чийто очи се губи,но не може да погледне.За пореден път и двамата ще бъдат изправени пред това да послушат сърцето си или разума. Тъжно е,че Афра умря имах надежди,че може да се получи нещо между нея и Фарук както и да е.Актрисата,която играе ролята на Афра е приета да учи в университет и може би заради това напуска сериала.Ърмак наистина идва малко скучна е тези епизоди,но мисля,че това ще е само временно.Гюрдал пък си е все същия добре,че е той да ни разнообразява.Голям образ.Мюслюм ,ах милия той тъкмо,когато беше решил,че ще бъде приет от семейството си отново като получи тяхното опрощение пак  се озова от неразбраната страна.И тук идва приломния момент , който Мюслюм избира Ешреф пред собственото си семейство.Много силен момент.Въпреки болката си,въпреки надеждата,че отново ще се почувства обичан от родителите си той избира да продължи мисията си със сираците. Мюслюм : " Мамо Ешреф излезе от затвора.Не мога да оставя брат си на средата на пътя.Не мога ".
Фарук от своя страна пък загърби библиотекарството за да продължи напред живота си със свойте братя.Впрочем неговата бивша нали искала се видят на по кафе и той си даде телефона и след това не престана да си гледа тела за пропуснати обаждания,което е голяма грешка да продължиш да се надяваш на човек,който ти е забил нож в гърба.Но какво казват хората надеждата умира последна.Всеки един от героите се опитва да бъде щастлив поне за малко,но сякаш щастието е мираж за всеки един от тях.
Кенан супер много започна да ме дразни.Много добре си играе ролята,но това,че уби Якуб,човека,който го е отгледал и да заеме мястото му и да се опитва чрез терор да получи уважение и репутация няма как да стане.Срам за усилията на баща му,че се е опитал да го направи човек.Срина наследството и заветите на баща си до земята.Изключително арогантен тип..
В този епизод става ясно,че Чийдем е била дете,което не е изпитало домашен уют,топла храна приготвена от майка му,казана добра дума и опора в подрастващите години,когато децата имат нужда от това.А напротив била е заключвана,тормозена от майка си,чувствала се е,че не е обичана и не разбрана.Чийдем каза на майка си,че тя е виновна за смъртта на баща и,че не и е позволила да скърби за баща си.Дали наистина майка и е виновна по някакъв начин ? Вие какво мислите?
Според мен майка и е една амбициозна жена,която е поставяла работата си на първо място и сега тя е задвижена от мотива си на намери кой е виновен за случаите с Атиф и началника Сердар. И докато тя не разбере според мен няма да се спре пред нищо.Сколонна съм да вярвам,че тя е способна да прати зад решетките собствената си дъщеря. Може би точно заради липсата на любов Чийдем е такава тя иска да бъде обичана от някой.Първо е била отблъсната от майка си,след това от Ешреф и може би това и става като фикс идея,че трябва да бъде обичана на всяка цена.Тя наистина е за лечение.Няма да се учудя ако убие и майка си все пак няма да и е за първи път.
За убийството на момчето е виновен Динчер той поръча да го убият,въпроса е че натопи Ешреф ,но Нисан знае,че той не би направил такова нещо и е въпрос на време да се разбере.Любопитно ми е дали Хадър е баща на Ешреф ?Дали той самия знае,че детето му е живо? Кой измъкна Ешреф от пандиза коя е тази жена ,която знае толкова много за Чййдем?Дали не е тази,която постоянно е с Динчер или пък е човек на Хадър? Трябва да се разровя да намеря разговора на Ешреф с Нисан в изправителния дом ,където спомена баща си.А и определено ще е много интересно да научим за майката и живота на Гюрдал и Ърмак.Това с легналия рицар насред рози е малко трудно за разгадаване.Може да е саможертва от любов,или някой да умре за да защити друг.Или ще имаме рицар,който ще брани любовта си от всички и всичко.
Гери пожелавам ти бързо възстановяване 🤗Стана много дълго за това спирам да пиша.
Нези благодаря ти за фрага и превода ❤️.
Отново ни очаква супер напрегнат епизод.Динчер май ще е на план разделяй и владей.Ще се опита да настрой Нисан срещу Ешреф.Какво имаше в кутийката която отвори Нисан ножа с кръв с който Ешреф е убил бащата на Динчер ли ? 🤔
Дано не бъдат дълго разделени нашите влюбени.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 01:35 от roxy94

# 476
Привет на всички,
Аз пък прочетох някъде, че Чаатай е предложил брак на Аслихан в Париж
през декември 2024 г. и ако се готвят за сватба, това е най-стресиращия период за влюбените-
гмуркат се в действителността на реален сблъсък на
очаквания и желания на родители и близки. Хич не им е лесно, Чачо се спасява с работа Simple Smile
Днес се връщат нашите момчета-герои от Филипините! Страхотна игра, да ти напълнят сърцето!
Роби беше невероятен - мощен глас, искрено емоционален, докосна хиляди ръце, прегърна много фенове,
поздрава за волейболистите беше много мил, даже дъжда се беше загледал и се забави.../това
ми беше първия концерт на стадион:))

# 477
Добро утро!

Фрага тотално ни обърка. Може би озета ще внесе малко яснота.
Няколко неща ми направиха впечатление- първо прокурорката разпитва Ешреф за чувствата му към Нисан.
Второ Динчер разпитва Нисан за същото.
Някой изпраща на Нисан ножа, с който вероятно е убит насилника и.
Нисан изпада в ужас при вида на този нож. Връхлита ли я миналото?

Възможно е разпитът да е продиктуван от лични чувства, но да бъде прикрит зад професионална фасада, защото тя е майка и прокурор едновременно.
Връзката с Чийдем е очевидна- майката вижда, че дъщеря и е въвлечена в "любовен триъгълник" и търси начин да разчете Ешреф ,за да знае дали той е  противник или  шанс.
Ако прокурорката разбере, че Ешреф обича Нисан истински, може да избере да се обедини с Чийдем срещу него… или напротив, да го използва като инструмент, за да удари Чийдем там, където я боли.
При Динчер ситуацията е още по-сложна.
Като продуцент той държи бъдещето на Нисан в ръцете си. Разговорът му изглежда като прикрит опит да я постави пред избор- кариера или чувства.
Но като син на насилника, ако знае повече, отколкото показва, този разговор е направо провокация. Той може да търси слабото и място- признанието, че Ешреф е нейното „всичко“, за да го използва срещу него.
И Динчер и прокурорката са силни фигури, които влизат в личното пространство на героите. Резултатът може да е или разклащане и отчуждаване между Ешреф и Нисан (ако не издържат на натиска).

Или обратното, засилване на връзката им, защото разбират, че целият свят сякаш е срещу тях.

После ще пиша още.
Желая ви прекрасен ден!

# 478
Здравейте,

вчера се замислих как Кадир се представя за много силен ибезстрашен. Но винаги е с многобройна охрана. Колата му беше бронирана. А Ешреф винаги се е движел в своя фастък и много често без охрана и без приятели дори. Ешреф Тек.

# 479

Резюме и снимки 16 епизод

Посочването на Ешреф от Тайлан в последния му дъх, превръща Ешреф директно в заподозрян. Въпреки че Нисан не иска да се съмнява в Ешреф, тя започва вътрешно да поставя под въпрос случилото се. Динчер е решен да придвижи плана си за отдалечаване на Нисан и Ешреф една стъпка напред. През това време, изчезването на Гюрдал предизвиква нарастващо безпокойство в екипа. Кадир планира да използва Гюрдал, за да притисне Ешреф в ъгъла. Междувременно, Ешреф трябва да се справя с насочените към него подозрения, докато се опитва да защити любимите си хора.

Общи условия

Активация на акаунт