🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 9 814
  • 358
  •   3
Отговори
# 300
Нези, изпревари ме! Тъкмо се каних да ги донеса.
Чаатай и Демет са си заснели сцените, докато другите почиваха пи Гърция.
Сега те ще починат, единия ще си отпразнува рождения ден, другия ще се разходи из Лондон.
Много съм натоварена тия дни, иначе бих с удоволствие се разходила по центъра. И при мен времето е страхотно- есенно.
Нищо чудно Чачо да се постне с риба от яхтата си, тази година не го е правил.
Скрит текст:
Моя уикенд мина в приготовления за студента , сутринта изпратих. Днес ми е много тъпо и леко тъжно, докато свикна пак.

# 301
Другото, нещо, което си мислех:
В началото, когато Нисан разбере,че Афра е умряла от предозиране с наркотици, според мен ще започне да се самообвинява. Че докато тя се е занимавала с песента и кариерата си, Афра е имала нужда от нея.
Но по-късно ще разбере, че Динчер стои зад това и самообвиненията ще станат още по-силни. Ще разбере, че причината е тя, отношенията и с Ешреф,  миналото...
Смъртта на Афра ми се струва като емоционален катализатор за Нисан. От една страна, това, че тя ще се самообвинява, е логично. Нисан винаги е имала онзи вътрешен конфликт между амбицията и личните връзки. Успехът и в музиката изглежда като сбъдната мечта, но цената е липсата и в живота на хората, които я обичат. Точно тази „липса“ ще я накара да се чувства съучастник в трагедията на Афра.
Когато обаче по-късно излезе истината, че Динчер е дирижирал тази смърт, тогава вината ще придобие ново измерение. Защото няма да става дума само за нейната липса, а за самото и минало, за връзката и с Ешреф и за това, че именно те двамата са причината Динчер да се появи и да удари точно в най-болното място.
Това ще е удар за Нисан на две нива.
Ако сценаристите тръгнат по тази линия, вината на Нисан няма просто да е емоционална, а ще се превърне в основен двигател на действията и. Това може да я направи по-силна, ако реши да се изправи срещу Динчер и миналото си или по-слаба, ако остане в капана на чувството, че „носи смърт на хората около себе си“.
И точно тук Ешреф ще бъде изпитан.
Дали ще може да я изправи и да я убеди, че не тя носи вината, или двамата ще потънат още по-дълбоко в този омагьосан кръг на вина и болка.
Нещата и отношенията стават все по-заплетени!
Това май ще  е силата на втория сезон.
В първия сезон видяхме изграждането на героите и основните им конфликти - любов, предателство, оцеляване, лоялност. Но вторият добавя нов слой: миналото се връща като бумеранг, за да изпита всеки.
Ешреф вече не е просто мъж, борещ се за власт и свобода,той се сблъсква с последствията от действията си като 15-годишен.
Нисан не е просто певица, изгряваща звезда, тя носи товара на семейството, вината, но и нуждата да изгради собствена идентичност.
Динчер не е „нов герой“, а олицетворение на отмъщението и миналото, същият цикъл, който Ешреф се опитва да прекъсне.
Чийдем, Кадир, Хъдър и другите са като огледала ,показват различните избори, които Ешреф може да направи (власт, предателство, бягство, любов).
И най-важното: връзките между тях вече не са праволинейно, всяка любов, всяко предателство, всяка вина е свързана като нишки в мрежа. Колкото повече един герои се опитва да се измъкне, толкова повече се заплита.
И може би именно това е посланието- истинската свобода идва не когато избягаш от миналото си, а когато го приемеш и намериш сили да живееш с него.

# 302
Здравейте момичета,
Извън темата Чачо и Ешреф, но все пак,  😉
Да донеса тази новина,
Ибрахим сключи брак с Натали на 20.09
Конспирации много, но днес се потвърди новинта Simple Smile

# 303
Еха, честито! Дали и Чаатай ги е поздравил. В миналия сериал, той не се появи на една сватба. Може и да не е бил поканен или да не е искал да ходи, но тогава си мислех, че се крие, защото точно беше почнал да снима Гаддар и визията му още беше загадка. А може и да не му е било там мястото.
С Ибо се разбираха, май имаше доста приятелски отношения между тях. На онзи рожден ден седяха един до друг и много се забавляваха.

# 304
В този ред на мисли, Гери Simple Smile
Деметка го е поздравила ...

Както и Бусе М.
Но Чачи - Не ...поне не виртуално..../ соц.мрежа/ за сега Simple Smile

# 305
Да, това идвах да споделя и аз

Честито на Ибо и Натали! Revolving Hearts
Не съм убедена, че Чаатай ще го поздрови в соц.мрежи.
Просто той не си пада по този начин на общуване.
Ето и причината за посещението в Лондон на Демет Йоздемир

Прическата и не ми харесва. Но иначе, браво за самочувствието, с което позира!

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 11:10 от NeZ_9

# 306
Момичета, честит празник и от мен! Изчетох ви Satisfied Благодаря за анализите, инфото и снимките, най-вече на Нези - евала! За утре си пожелавам снимки как Чачо духа 35 свещички. Пълни ми душата това момче и като Ешреф и като себе си Yum

# 307
Аз имах предвид лично да е бил на сватбата. За социалните медии не съм се сетила дори. Ясно ми е, че трябва да е нещо извънредно, за да го направи. Последния път когато е имало нещо написано в инстаграм беше за наградата с Бадемджи и шегата с Есвет.

# 308
Поздравления на Ибо и Натали!
Желая им много любов!
И аз мисля като Нези, едва ли Чачо ще го поздрави в СМ.
Порастърсих се  Демет къде е, ами да в центъра е, къде да е - там се провежда седмицата на модата (18-24 September)
Тя презентира   марката Burberry, проверих цената на полата - £1150, вълнена е.
Чачо дали утре ще ни зарадва с някоя снимка?-Мисля, че Да.
Не спомням миналата година снимката с гълъба той ли си пусна или някой друг пусна снимката.

# 309
Аз го написах, но също не очаквам да поздрави в соц.мрежа....
Ели, ако не се лъжа Енгин я публикува снимката....дано тази година е по дашен  😉

# 310
Честит рожден ден, Чаатай!

Бъди все така отдаден на това, което правиш, усмихнато момче. Грижи се за себе си, практикувай хобитата си и се радвай на живота. Ние ще се радваме на и за теб.

Извинявам се за качество на последват снимка, но тя ми е любима.

# 311
Добро утро!

Честит 35-ти рожден ден на Чаатай Улусой!
Годините минават, но неговата харизма не намалява, тя сякаш се усилва с всяка нова роля, с всяка усмивка и с всяка история, която разказва. Талантът му пленява милиони, но онова, което го прави наистина специален, е присъствието му- истинско, топло и човешко.

Срещата ми с него остана в сърцето ми като един от най-светлите моменти, в който се убедих, че зад звездата стои човек с огромна доброта и обаяние. Тази харизма, която излъчва на екрана, е същата и в живота - неподправена и вдъхновяваща.
Пожелавам му пътят му да продължи да бъде озарен от успехи и щастие. Нека следващите години донесат още повече мечти, сбъднати с неговата  страст и отдаденост!
Нека усмивката му никога не гасне, а душата му винаги да е свободна като морето, което обича!
И не на послидно място, пожелавам му любов- истинска и красива, такава, каквато той заслужава!

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 08:57 от NeZ_9

# 312
Честит Рожден Ден, на Чачо!
С пожелания за много лични и професионални успехи!

# 313
Да си пожелаем днес Чачо да наруши мълчанието и да сподели нещо с милионите фенове, които го обичат.
Така, както го е правил през годините

2013- Благодаря ви много Simple Smile) Пожелавам ви дълги и щастливи години с хората, които обичате... Благодаря ви

2017

2018

2020

Или поне някой да сподели снимка с него от днешния ден, както Енгин бей миналата година

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 10:32 от NeZ_9

# 314
Честит Рожден Ден на Чачо,  да е здрав, щастлив и все така успешен! Да ни радва както на екрана така и с личния си живот! Пожелавам му голяма любов и прекрасни дечица да осмислят живота му!

Спокоен и усмихнат ден,  момичета....и дано ни зарадват днес с някакво инфо 😉

Общи условия

Активация на акаунт