🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 11 362
  • 412
  •   4
Отговори
# 345
Гери Разсмя ме.Дано в реалният живот няма свекърви ,като Гюрдал JoyJoyJoy

Очаквах ММК да пусне пожелание,обаче - йок.Демет също си направи пас,но и не беше само тя.Колегите му също нищо не пуснаха,сигурно на лични са му честитили.

# 346
Добро утро!

bof4eto, свекървите тип "Гюлдал" са много по-близо, отколкото предполагаш, повярвай ми!  Wink
Това са тези, които се опитаха да засенчат красотата  на деня с манипулациите си. Само, че не си дават сметка, че от тях се хранят само те.
Съжалявам ги, но връзката на Аслъхан и  Чаатай няма нужда тяхното одобрение. Може да не ги харесват, може да ги игнорират, но както казах, хранят само себе си и собствения си въображаем, жалък свят.
Да, колегите вчера не поздравиха публично Чаатай. Може да са го направили лично, а може и вече да го познават достатъчно добре, за да знаят, че това не му е важно.
Феновете му бяха до него

хората, които го обичат истински също,

Какво повече би могъл да иска!
Днес е сряда,  предстои поредната среща с Ешреф.
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 347
Нези Аз не съм и разбрала ,че е имало такива неща,ако е за сторито на Аслъхан - и аз не го разбрах.Стори ми се много постно,някакси недостатъчно.Не знам как да го обесня... Или може би просто в моята глава Чаатай заслужава повече и затова го възприех така.
Винаги съм се учудвала на подобен тип "фенове" ,които живеят в някакъв измислен илюзорен техен свят,а идола им дори не подозира за тяхното съществуване.Но те смятат,че имат правото да се бъркат в живота,изборите и решенията на човека,който следват.Ами не - нямат.Ако решенията които взима този човек не те устройват спри да го следваш и да бъдеш негов "фен" - толкова е лесно.
Скрит текст:
Аз например преди следвах Джан,харесваше ми това ,че беше ангажиран с обществено полезна кауза,че имаше фондация,че обикаляше болници,много бях впечатлена,че използва славата си за да помага ,не знам обаче какво се случи изведнъж и заряза и фондация и болници и деца и всичко,преориентира се във висенето по баровете и пиенето до зори - а това не бих казала,че е впечатляващо,капака беше неадекватното поведение на червеният килим на него и новата му приятелка и всичко това ме накара просто да натисна бутона "спирам да следвам" и да приключа с този човек.Неговите решения са си негова работа-моите решения са си моя работа,аз решавам дали този човек си струва или не,но не е моя работа да го съдя или да му казвам какво да прави,щом съм преценила че за мен не си струва,просто спирам да го следвам и приключвам с въпроса

Последните снимки нови ли са,които Енгин качи в стори  ?

# 348
bof4eto, доколкото си мисля, че съм опознала Чаатай, това е, което той харесва.
Заради това на мен не ми изглежда постно и недостатъчно, публикуваното от Аслъхан.
Колкото до другото- съм напълно съгласна с теб- ако си фен на някого, трябва да уважаваш изборите му.
Но някои хора наистина живеят в измислен сват и олицетворяват човека с образа, който виждат на екрана. Съответно смятат, че той трябва да бъде в живота с партньорката си от екрана...
Както и да е, това си е техен проблем.
За снимките, които Енгин бей публикува, не знам от кога са, но определено са нови.

Същото се отнася и до видеото на Аслъхан.
Визията му е като тази в момента, така че, не трябва да са много стари. Прибавям ги към спомените. Wink

Ето и две нови снимки на Чаатай с фенове от снимачната площадка

Нямам търпение за довечера!

# 349
Добро утро! Хубав Ешреф ден на всички!

Нези, аз го почувствах по същия начин. Сред природата, без показност и излишен блясък. Ако трябва да съм честна, на мен това видео даже ми се стори много повече, отколкото мога да очаквам. Не мисля, че някога ще видим повече от това. Това е човек, който не дава почти нищо на таблоидите, не дава интервюта, най-много да коментира проект. Приятелствата и отношенията си ги изживява зад камера, скрит от погледи.

# 350
Здравейте момичета,
В денят на Ешреф Simple Smile
Бофче,
Точно както казват Гери и Нези, Чаатай няма и да публикува повече, единствено ако попадне на папараци и бъде "изловен" , но той се пази толкова добре вече, че е трудна работа...
Аз много се зарадвах  въобще, че Аслиханче публикува, защото успя да ни допусне до него,  не сме виждали това,  и някак е техен личен момент.
 Желая ви прекрасен ден Simple Smile

# 351
Абсолютно, Гери!
Аз също не го очаквах и може би затова така спонтанно реагирах, въпреки че тайно се надявах на някакъв жест от нейна страна. Blush
Този жест аз разчетох така- тя иска да сподели любовта си по един елегантен, личен начин, без показност.
Това е топъл, нежен жест, който казва „Ти си моят човек, обичам те, и този ден е специален, защото е твоят.“ ❤️
Ако видеото не е от същия ден, а е избрала да сподели този минал момент сега, това ознамава, че за нея, за тях, това е момент, който показва стабилност, автентичност и простичък, но истински начин на живот. Това може да е знак, че тя цени неговата земност, мъжественост и непринуденост.
Не всяко момиче си мечтае да се вози в раздрънкан стар пикап.
Но пък е такава романтика!
 И залезът, този красив край на деня, ми носи усещане за  споделени мигове, които остават в сърцето.
Ех! Heart

# 352
Добро утро, момичета!☕
С усмивка и кафе денят започва най-добре!
Много се зарадвах на сторито на Аслихън.
Гледката чок романтик!
Чачо обича природата! Нормално е Аслъханче точно с това видео да го поздрави.  Дали то е сега или от преди, няма значение. Това видео може да ги свързва със споделени мигове на любов и прекрасни емоции. Да е незабравим спомен.
Не всеки обича претрупаните маси с храни и тълпата хора в заведенията.
Музиката мой стил, много ми хареса!

Нинче,  абсолютно съгласна съм!
"Щастието обича тишината!"
Харесвам непринудеността на Чаатай, удобното облекло, вежливостта която притежава, приятелското поведение сред феновете.
Ще се радвам  и в най-скоро време да си създаде семейство.
Нека има цялата радост, която сърцето му може да побере,
всички усмивки, които един ден може да донесе,
всички благословии, които един живот може да разкрие,
нека получи най-доброто на света във всичко!
Първите две снимки са от 2024.
И аз се учудих, че ММК не се отрази вчера.

https://www.facebook.com/share/v/1GkjnhuPBc/

Щастлива сряда!

# 353
На мен това, което Аслъхан е постнала ми хареса. Личи си, че си е тяхното щастие, простичко, обрано пред хората, не се чувстват длъжни да се обясняват.
Винаги ми е правило лошо впечатление когато някоя двойка изписва едни дълги чаршафи с пожелания за рожден ден/ годишнина на половинката си в социални мрежи. Предвид, че това е човекът, с който си лягаш в едно легло вечер и можеш да му ги кажеш тези неща лично, изглежда повече, че искаш да убедиш другите, че връзката ви е уникална и неповторима. Sweat Smile
Та, и аз съм съгласна, че щастието обича тишината.

Понеже закъснях много с гледането на 14-ти епизод, много се радвам, че поне бързо дойде време и за следващия. Sweat Smile

# 354
Права си за пикапа, не всяка би се зарадвала. Аз примерно сигурно и на каруца бих се зарадвала ако се возим с Чаатай двамата. Знам, че няма да ме огрее

# 355
Точно навреме си го изгледала, Хриси!

И вълка се вълнува

" Ешрeф дей, моля ви, това, което ме интересува са игрите на този психопат "

Гери, пикап, каруца- няма голяма разлика.  Wink
Важното е кой стои до теб! Hug

# 356
Дамиии, остават броени часове Simple Smile
Ще се опитам да се заредя пред малкия екран към 20.30-21ч. Ще се опитам да нося превод на каквото успея. Предварително се извинявам за това, че ще е само текст. Не знам Нези как го прави със снимки от сцените и толкова бързо. Аз пиша само от телефона и съм по-бавна и по-ограничена от към операции, та ще прощавате Simple Smile
Слънчев ден на всички и до довечера Simple Smile

# 357
Лале, картинките ги виждаме, обаче за мен е по-сложен превода. Kissing Heart

# 358
Lale, не съм аз с картинките.
Аз влизам през рекламите и разказвам какво съм разбрала.
Няма нужда от картинки, не се притеснявай. Wink
15 епизод в снимки

# 359
Аз проверих музиката от видеото. Изпълнителят е хърватин. Всъщност е успешен политик. Мислех, че е босненска затова търсих.

Броени часове остават до серията. На много от снимките Ешреф е или направо бесен, или болезнено ревнив. Или и двете.

Общи условия

Активация на акаунт