🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 11 457
  • 417
  •   5
Отговори
# 360
От сценариста Етем Йозъшик

Нисан
Смърт? Ще свикна ли някога със смъртта? Заминаването на Афра...
Ешреф
С всичко... Съжалявам, но така стоят нещата. Да свикнеш е най-голямото проклятие на човек.

Ще бъде тежък епизод! Neutral Face

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 18:06 от NeZ_9

# 361
Да, Нези. В този епизод не чакам толкова екшън и убийства, колкото драма. Може да е извратено да го кажа, но нямам търпение да видя тази драма. Когато е на екран е по-лесно за преживяване.

# 362
Какво ще кажете за вероятността Хъдър да е баща на Ешреф?

# 363
Интересно ще се получи, ако е. Но пък тогава Ешреф ще може ли да е глава на Сираците?!

# 364
Днес се прибирам по-рано имам време до Ешреф да се приготвя.
Гери, Цвети линкчета🙏
Да, Гери песента е Хърватска "Отворете нулевата порта/порт", пее се сред природата и хората са в каруца😀, случайно не е подбрана песента в сторито на Аслихън.
За Демет не стана ясно дали поздрави нашето момче, но  пък си мисля, че всички колеги ще го изненадат. Сигурна съм, че Чаатай ще ги почерпи. Не може така с едно "iyi ki doğdun"

# 365
Дано, Ели!.Wink
Хайде, не остана!

Аз ще се опитам да седна да гледам в 21.00ч
Зад камера от 14 епизод

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 18:28 от NeZ_9

# 366
Нези, направо си в 10-ката!
Някъде се опемена за бащата на Ешреф, ами да, направо си е  той - Хъдър, то няма кой друг?
От канала:

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 19:09 от eliet

# 367
За Хъдър и аз си го помислих, ама Ешреф трябва да е на 28 в такъв случай? Сякаш каза, че са убили три годишното му дете преди 25г.
Ако някоя помни по-точно, да припомни, че може и да се бъркам.

# 368
  • Ямбол
Добър вечер мили момичета.Най-накрая събрах смелост отново да пиша.Поради дългото ми отсъствие по здравословни причини придружено с операция ми беше необходимо дълго възстановяване.Надявам се все още да има място за мен в групата.Имам много да наваксвам и да ви чета.Пожелавам ви приятно гледане на епизода.Отново се извинявам.
P.S Липсваше ми да си пиша с вас ❤️

# 369
Roxi, много се надявах, че ще се върнеш!
Надявам се, че всичко е зад гърба ти и вече си добре! Hug
Няма какво да се извиняваш, тука си у дома си! Kissing Heart
Хриси, може Diva да се заеме и да разгадае съвпадат ли годините на Ешреф със сина на Хъдър.
Ели, благодаря за откъса, аз май няма да го гледам, за да е изненада.
Обещавам да се включвам през рекламите,  само, ако има някой, който да ме редува.
Желая на всички приятно гледане и интересна и вълнуваща серия!

# 370
Рокси, надявам се, че си добре.
Както казват турците:"geçmiş olsun"!
Темата е за това, добре си дошла отново!

# 371
  • Ямбол
Благодаря ви от ❤️ за милите думи 😘.Наистина преминах през голямо изпитание.Дано вече да не ми се случват лоши неща.Но и доброто и лошото все са дадени за човека така,че продължавам напред. Аз ще се включвам по време на рекламите ☺️.

# 372
Рокси Добре дошла Heart Пожелавам ти всичко да остане в миналото.Много добре знам през какво преминаваш,аз се възстановявам вече повече от 2 години от рядък и опасен синдром,който преживях,като по чудо,но последиците от него са до живот и още свиквам така да се каже,че никога няма да съм като преди.Аз имам надежда,че ако не се възстановя на 100% то поне на 98 % Joy
Това,на което се научих обаче е да не припирам и сърдя на тялото си,а да му се доверя и да го оставя да се възстановява с неговият темп.

# 373
bof4etoHug
Момичета, вижте тук май може да се гледа с озвучаване на руски.
https://turkrutv.net/mechta-eshrefa-15-seriya.html

# 374
За гледащите в ютюб оставям линк.

https://www.youtube.com/live/tNnoRwG_fUY?si=AssHzVlVSZCVL5k2

Рокси, добре дошла. Няма от какво да те е страх. А нека лошото да остане в миналото

Общи условия

Активация на акаунт