🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 12 001
  • 432
  •   2
Отговори
# 405
Разсмяхте ме Smile
Аз продължавам да си мисля, че на телефона си чете репликите. Припомня си. Защото както всички казват, че ходи подготвен на снимки.

# 406
  • AMS

Привет, привет и благодаря за преводи, преразкази и новости!!!
Поздравления за рейтинга!!!
Изгледах епизода снощи и днес до половината с превод.
Не съм се задълбочавала да проследявам възрастта
и да предполагам кой на кого би бил баща, майка, барат,  и ...
Всичко може да стане в тази история.
Разкриването на това, че Нисан е Руя, се отложи, както и се очакваше. 
Доста оригинално, без телефон, без влизане на друг и разни клишета.
Бомбите ще гърмят една след друга до финала ...
Кой предполагаше, че ще се появи сина на този,
който Ешреф е убил, когато е бил на 15 г.
Както нямаше и намек в първи сезон за Хъдър.
Не знаем много за него от двата епизода до сега.
Мен ме заинтересува първо името му.
Кадир направи някакъв намек - Хадър като предупреждение към света?!
Но Кадир не е от умните, та потърсих друго инфо >>>

Цитат
„Хъдър“ идва от арабската дума „ахдар“ и означава „зеленина“.
Почитание: В ислямската традиция Хъдър (също и Хъзър) е почитан като пророк
или праведен раб на Аллах, а също и като закрилник на хората.
Пророк или праведник: В чест на Хъдър и друг пророк, Еллез,
се чества празникът Хъдърлез на 6 май,
което съвпада с пролетни природни култове.
Защитник: Хъдър се смята за защитник на земята и хората,
както и Еллез – на водата, поради което се почитат като помощници на хората.
Та нататък по серията - Кой измъкна Ешреф от затвора?
Кой накара Чийдем да промени показанията си? -
Прокурорката/ майка ѝ/, Хъдър или Динчер.
Приятел или враг? Враг, който иска Ешреф да е жив.
Засега Динчер каза на Кадир, да не пипа Ешреф.
После каза на майка си, че е намерил убийците на баща си.
Онова момче механика - Ешреф и момичето, което бащата довел у тях.
А когато Ешреф взема Нисан, Динчер казва - Всичко върви както искам.
Нисан за съжаление я използват отново против Ешреф.
За съжаление се потвърди и безпокойството ми за Тайлян от предния епизод.
Но не мислех, че ще го убият на финала на епизода.
Кой има интерес Тайлян да посочи Ешреф за убиец на Арфа? - Динчер!
Ешреф поръча на Ърмак да проучи всичко за Динчер.

# 407
Здравейте, момичета! Изгледах епизода с превод, малко мудно ми вървеше, ама и събитията бяха такива.

Още от предния епизод ми изглеждаше, че Динчер реално не харесва Нисан, в този вече е ясно, че е така. Обаче той дали си мисли, че Нисан и Ешреф се познават от малки? Няма откъде да знае за Руя и т.н.
Джерен като героиня ми е много досадна и излишна.
Погребението беше адски тъжно, рядко са ми въздействали така такива моменти.
За това с Тайлан, Нисан не мисля, че повярва, че Ешреф може да убие Афра, но не знам дали Динчер няма да я увърти нещо, въпреки че тя не му се доверява сляпо, даже я изнервя присъствието му.
Още от предния епизод ми става леко смешно как Чийдем и Нисан си говорят по телефона като стари приятелки.
Майката на Чийдем сигурно ще разкрие всичко, което е извършила дъщеря и, но ще я прикрие. Тя забеляза и погледите между Чийдем и Ешреф в моргата. Ще видим какво знае и за тях.

# 408
Интересни неща сте споделили, момичета!
Благодаря ви!
От друга страна Ешреф не харесва Динчер, но се въздържа колкото може заради Нисан,защото не иска да я излага на опасност и не иска да провали кариерата и. Но ужасно много иска да бъде до нея.
Остава ли Руя вече само сън?
Всъщност в този сезон сякаш виждаме как самият Ешреф започва да разбира, че „Руя“ не е човек, а символ на копнеж, на изгубеното, на онази първа, чиста любов, която никога не може да се повтори в същата форма.
Сега Нисан вече не е сън.
Тя е жена с минало, с избори, с болка, с лъжи и с вина, истинска, жива, сложна. Ешреф я обича, но тази любов не е мечта, а реалност. Тя изисква жертви, компромиси, понякога и мълчание (както когато търпи Динчер до нея, заради нейната безопасност).
Ако „Руя“ е сънят, то Нисан е пробуждането и колкото и да боли, пробуждането винаги е по-истинско от илюзията.
Така че, бих казала, че Руя остава сън, в смисъл на идеал, който никой жив човек не може да изпълни.
Но сънят не е напразен, защото именно той е довел Ешреф до Нисан, до реалната любов, която го разкъсва, но и го държи жив.
Жалко, че не видя снимката!

Официалния канал на Eşref Rüya в YouTube достигна 2 млн. абонати.

# 409
И охраната чак се снима с Чачо, може и  да е полицай.

# 410
Редактирам се, че тази снимка няма как да не се сподели.

Пак тези маратонки, но този път с къси панталони. Явно е достатъчно топло.

А на тази снимка, този поглед не ви ли къса сърцето?

Хем е с любилата жена, хем попива от нейната мъка и иска да облекчи това страдание, но знае, че това е една почти непосилна задача. Ако можеше той би изпитал мъката вместо нея.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 23:50 от gerryto_2

# 411
Момичета ,привет Heart
Току що изгледах епизода.Няколко точки ми направиха впечатление.
Първата - Нисан ясно заяви позицията си пред Динчер. " Ще те помоля да не говориш така за него" - беше доста категорична и постави Динчер на мястото му.Тя едва го понася,а той е досаден като конска муха.Вече се разбра,че той вини Нисан също толкова колкото и Ешреф.Отмъщението му е насочено и към двамата.Вероятно ще използва Нисан срещу Ешреф и в един момент Нисан ще разбере за това.Дали обаче няма да е късно ?
Второто - Защо излъга Тайлан.Той умира,вече няма смисъл да лъже.Единственото което ми хрумва е да смята,че Ешреф,Кадир и Динчер играят заедно.Тоест всички са мафиоти - това поне чу той ,когато подслушваха скрити зад бара с Афра.Иначе не виждам друго логично обяснение .Той умира,няма причина да пази Динчер и да се страхува че ще му навреди.
Трето - Майката на Чийдем.Ако тя погне Ешреф,Чийдем ще тръгне да го спасява,дори и само напук на майка си,впрочем тя няма вече с какво да изнудва Ешреф,като го заплашва,че ще издаде Нисан.Делото е затворено и приключено-Чийдем няма как да дава различни показания по едно и също дело 100 пъти-пълен абсурд.Ако обаче Майка и се срещне със Сердар - тогава вече нещата може доста да се объркат за Чийдем.

Психиатрията не ми излиза от ума-Май Нисан ще я тикнат там-дали няма да е Динчер ?

Ели на тази снимка Чачо изглежда с по-големи гърди от моите Joy аман от пишман фотографи .JoyJoyJoy

Относно Хадър Нези няма да се учудя да излезе негов баща,но по-скоро не,защото ако му е баща,то тогава не е сирак,а  ако не е сирак не може да застане начело на сираците,а те за там го гласят.Освен ако не остане скрито.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 01:53 от bof4eto

# 412
Добро утро, момичета!
Благодаря за споделеното!
Започвам първо с новината
Главните актьори на „Ешреф Руя“, Чаатай Улусой и Демет Йоздемир, ще присъстват на събития, провеждани в Кан тази година, за да промотират своите проекти.

Фестивалът в Кан ще се проведе в периода 13-16 октомври. Това ще е първото такова събитие за Чаатай (нямам информация за Демет) и съм много развълнувана!
По-късно, ще коментирам по това, което сте писали, но bof4eto е права- Аман от пишман фотографи! Rage

# 413
Бофче, за психиатрията мислих, че ще е за Нисан във втори епизод, заради смъртта на Афра, но щом нищо не ни показаха, предполагам, че тя ще се съвземе малко по малко. Та, остава за Сердар.
Динчер ми е по-неприятен от Чийдем и Кадир взети заедно от предния сезон.
За обвинанението на Тайлан, може да са го заплашили с майка, баща и т.н. Доста ще размъти водите.
Ешреф смятам, че е прекалено принципен и няма да застане на чело на сираците, ако знае, че не е сирак.

# 414
Добро утро! ☕
Страхотна новина си  донесла, Нези!
Точно на моя рожден ден, заслужено ще гушнат наградата, сигурно съм в това.
Чаатай заслужава!
Ох, много се зарадвах и с глас се разсмях за гърдите bof4e!
Гърдите са му от младежките години, повечко е стоял на лоста, тяло се оформя тогава, тренирал е много и си му личи, краката са му на футболист.

Щастлив петък!🍀

# 415
Ели, не отиват за награда, а за да представят "Eşref Rüya " на филмовия пазар извън Турция.
Ще има и други участници

# 416
Извинете ме за недоразумението!
(Типично в мой стил🙃)
В момента всичко тия сериали са излъчват и все известни актьори и актриси.
"Сърцебиене" с Керем Бюрсин го гледам, младата актриса не е знам иметои и, но много добре играе.

# 417
А знаете ли какво би било много хубаво? Да вземе Аслъхан да го придружи на червения килим в Кан.

# 418
Едва ли, Гери. Но не пречи да го придружи извън червения килим.Kissing Heart
Гери, относно снимката, която си сложила на Ешреф, прегърнал спящата Нисан, ще кажа, че по-реалистичен в изразяването на скръбта, не мисля, че има друг актьор, като Чаатай, поне аз не съм виждала.
bof4eto, ако Динчер знае коя е Нисан, значи знае какво се е случвало в детството и под техния покрив.
В досието на Нисан се споменаваше за някакво дело, което е прекратено поради липса на доказателства. Дали той не е скрил някаква информация?
На мен също ми стана странно защо Тайланд излъга. Може, освен причините, които Хриси е посочила и Афра да го е настроила по някакъв начин срещу Ешреф. Например, ако е споделила нещо за него и сестра и.
Майката на Чийдем забеляза погледите, които си разменят с Ешреф.  Тя дори на вечерята я попита нещо за него, но вече забравих какво точно беше. Трябва да го гледам пак с превод.
Хъдър, ако е баща на Ешреф,  все още не го знае. Може би той е сина, който той си мисли,че е умрял. Може това да е нещо, което Якуп баба да е знаел и затова Ешреф му беше толкова на сърце...
Психиатрията може и да е за нас, зрителите, след 16 епизод, за който Джерен сподели. Stuck Out Tongue Winking Eye
Нямам търпение за следващата сряда.

Чачо на снимачната площадка

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 14:38 от NeZ_9

# 419
Аз още докато гледах серията си го мислех. Като видях снимката и реших, че кадъра е много добър.
Заснемането е невероятно. Тези хора правят невероятен филм всяка седмица. Майстори са. Дано в Кан да го оценят. Защото не е само невероятната игра и интересната история.

Не се оплаквам от това, че сериите са толкова дълги, но се чудя за хора, които гледат повече от един сериал. На мен един ми е труден, а си представям ако гледах два или три всяка седмица. поне при мен гледането е до 12:30. Аз съм нощна птица, но пак се изморявам.

В ютюб май няма да качват целите серии. поне засега.

Общи условия

Активация на акаунт