🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 12 031
  • 433
  •   3
Отговори
# 390
Добро утро, момичета!

Интересен епизод беше, не успях да го гледам хубаво. Ще чакам с превода днес/утре да го изгледам.
Аз не вярвам, че Нисан ще повярвя, че Ешреф има нещо общо със смъртта на Афра. Може в началото да се развика, да му крещи, но тя знае дълбоко в себе си, че той не би го направил. Реакцията ще ѝ се дължи по-скоро на болката и безсилието, което чувства.
Желая прекрасен ден на всички! Simple Smile

# 391
Добро утро! Coffee
Серията снощи беше една идея по-бавна, но пък много емоционална!
Имаше страхотни разговори между Ешреф и Нисан,  между Ешреф и Фарук, ще е хубаво да ги видите с превод.
Опитах да  разкажа по-важното, но серия от над два часа, се разказва трудно.
Според мен Нисан няма да повярва в това, че Ешреф би направил нещо на Афра, но пък това ще помогне да се разкрият мръсните игри на Динчер.
Човекът не случайно имаше белег на ръката и Ешреф и Фарук го видяха.
Като сте готови ще коментираме повече.
Отново ще кажа, че Демет игра страхотно.
Този път загърби суетата и беше една разбита, страдаща сестра.
Страхотно показани емоции! Браво!
Значи, когато иска, може да играе.
Ще сложа и фрага към 16 епизод

Ешреф: Не искам Динчер да се навърта наоколо

Нисан: В качеството си на какъв ми го казваш?

Ешреф: В качеството на Ешреф Тек.

Нисан:  Темата не е той,  ти си темата. Да си влюбен, означава да страдаш. Да си влюбен в някой, който е толкова близо до смъртта е най-болезненото нещо на света.

Прокурор: Кой мислите, че може да го е направил? Някой ваш враг?

Нисан:  Нямам врагове.

Прокурор: Тогава враг на Ешреф?

Динчер: Докато ти беше в затвора, мислех само  за блестящото бъдеще на Нисан. Сега всеки ден сме в съда или на гробищата.

Хъдър: Не отивай сам.

Ешреф: Казвам се Ешреф Тек .Сам съм дошъл, сам ще отида.

Чийдем: Какво общо имат тези събития с Ешреф?

Нисан: Защо те посочи?

Ешреф: Нямам никаква идея.

Нисан:Ешреф, ще полудея, кажи ми
познаваше ли  това момче от преди това?

Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 11:38 от NeZ_9

# 392
Здравейте, може ли линк с превод на епизода? Не намирам в нета, благодаря 😊

# 393
Добро утро, момичета!
Благодаря ви за преводите и за фрага!
Аз се отказах да го гледам, изпуснах началото умишлено заради погребението, после ми се видя тромав развоя от тук оттам схващам и реших да си легна.
Днес ще го изгледам с буквички искам като гледам да съм наясно с разговорите им.
Аз също като bof4eto мисля, че се обезсмисли сериялът ако Нисан повярва, че Ешреф го е направил. Не го допускам, знае ли се.

Щастлив четвъртък Ви желая!🍁🍂🍀

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 11:15 от eliet

# 394
Здравейте,

Когато има някъде качен епизод с превод даваме и линк. Не мисля, че от снощи вече има качено каквото и да е.

На мен серията ми беше сложна за гледане. Пак имаше много диалози и детайлите ми се губят. Ако Нези не беше разяснила и без преводите, щях да съм много объркана.
Но едно се видя. Ешреф не харесва Динчер, но се въздържа колкото може заради Нисан.

# 395
Ето го и рейтинга Sign ExclamationSign ExclamationSign Exclamation

Има повишение във всички категории,  но пък в две от тях е на второ място.
Ето какво успя да ни измести от първото място

Ето рейтинга на конкуренцията

Мисля, че засега позициите ни са стабилни!
Поздравления на целия екип! Hands ClapHands ClapHands Clap

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 10:39 от NeZ_9

# 396
Рейтингът е топ. Миналата година не бяхме ли в голяма конкуренция с другия сериал? Relaxed Аз с никого не съм се конкурирала де. Ама като майките казвам спахме, ядохме...

# 397
Да, бяхме, но за малко. Wink

Левент Özdilek, който участва в сериала "Eşref Rüya" като героя  Hıdır, бе заснет от камери в Arnavut köy.
Опитният актьор е казал: „Високоенергиен персонал сме, а отношенията ни са много добри и извън снимките“, изразявайки щастието си, че работи със силен екип.

Когато е попитан за изпълненията на Çağatay Ulusoy и Demet Özdemir, отговаря:
 "Много са добри, много са се подобрили. Има голяма разлика между това от къде са тръгнали и къде са сега, много се радвам за тях"

# 398
Радваме рейтинга,  супер е!
Поздравления за целият екип!

# 399
Ще споделя какво мисля по въпроса, който сте поставили.
Динчер уби сестрата на Нисан. Това не беше планирано от негова страна, но пък се получи  така,че той да обвини Ешреф за смъртта и.
Ешреф след излизането си от затвора е изключително нежен, внимателен и подкрепящ към Нисан.
Тя търси рамото му, за да се облегне на него и той и го дава.
Сега  въпросът е, Нисан ще повярва ли,че той има пръст в убийството на Афра или вече познава Ешреф и знае,че това е невъзможно?

Тук сценаристите имат два възможни пътя.
Единия е Нисан да повярва в обвинението, защото е разклатена от вина, от болката по Афра и от постоянните клопки на съдбата. Това би създало драма, защото отново ще има пропаст между нея и Ешреф. Но този вариант малко повтаря вече изиграното от първия сезон.
Сегя вече Нисан познава Ешреф. Тя е видяла неговата честност и уязвимост. Въпреки че е мафиот, той винаги е бил откровен с нея. А след затвора неговата нежност и подкрепа ще бъдат най-ясното доказателство, че няма как да стои зад смъртта на Афра. Ако сценаристите тръгнат по тази линия, ще видим не „разпад“, а укрепване на връзката им, защото за първи път тя ще застане категорично на негова страна срещу външните обвинения.
Моето усещане е, че вторият вариант е по-вероятен, именно защото в първия сезон Нисан беше колеблива, често се луташе между доверие и страх. Сега идва моментът тя да се изправи, да покаже, че е узряла, и да каже: „Не, Ешреф не може да е виновен. Познавам го.“
Така драмата няма да е в техните съмнения един към друг, а в това как заедно ще се изправят срещу Динчер и неговите манипулации.

„Липсвах ли ти?“

„Не направих нищо друго, освен да ми липсваш
Heart

# 400
Според мен Нисан няма да повярва, че Ешреф е виновен. Но може в нея да покълне съмнение, което да разклати отношенията им. Ешреф няма да се оправдава. Той няма и за какво. Но Нисан е дълбоко наранена. Тя е зягубила всякаква връзка със света. Афра беше това което я крепеше. Тя винаги беше силна заради нея. Самият въпрос е обвинение.

# 401
# 402
Ясна, благодаря! Hug

На мен ми е интересно и друго.
Нисан видимо не харесва Динчер. Той е нейният продуцент, но тя сякаш го мрази, а няма причина, поне тя още не я знае. Wink

# 403
jasnazvet, благодаря!
По пътят на логиката вторият вариант на Нези е най-вероятен.
И все пак си мисля, Нези да не е тайният сценарист?
Ако и Хъдър се окаже бащата на Ешреф.
И кухненските шкафчета с дръжките съвпадаха, толкова съвпадения на едно място.🤔

# 404
Хаха, Ели, де да беше вярно! Kissing Heart

Ако се чудите какво прави Чачо, когато си рови в телефона- същото като Ешреф Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт