🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 11 734
  • 426
  •   2
Отговори
# 420
Извинете ме за недоразумението!
(Типично в мой стил🙃)
В момента всичко тия сериали са излъчват и все известни актьори и актриси.
"Сърцебиене" с Керем Бюрсин го гледам, младата актриса не е знам иметои и, но много добре играе.

О, Ели и аз го гледам "Сърцебиене", Лизге Гюмерт се казва младата актриса и съм много впечатлена от нея, от сериала също. Гледам и Ревност/Завист, страхотен сериал, много различен от това, което съм гледала изобщо някога.

# 421
Гери, аз гледам три сериала и се опитвам тук-там някое риалити, само Къщата на инфлуенсърите остана, ама с нея съм 3 епизода назад. Sweat Smile
Освен Ешреф, гледам Сърцебиене и Любов и сълзи. Ще видим кой ще отпадне с времето. Sweat Smile

Покрай Хъдър и това дали е баща на Ешреф се замислих, че ние не знаем кой го изкара от затвора все пак. И там ще се завърти интрига.

# 422
Бюшра на снимачната площадка

Още малко размисли за отношенията между Чийдем и майка и.
В началото напрежението между тях ще е огромно.Видяхме Чийдем да обвинява майка си за липсата на любов и подкрепа, а прокурорката да се опитва да прикрие вината си с „твърдост“ и принципи.
В хода на събитията обаче може да се появят ситуации, в които майка ш да застане зад нея, не като прокурор, а като майка. Това би било шанс за частично помирение. Но не знам дали Чийдем би приела.
Ако прокурорката обаче реши да се противопостави на престъпленията и интригите на Чийдем, може да се стигне до директен сблъсък.
Това ще постави Чийдем в много тежка позиция, защото от една страна ще я компрометира служебно, вече като началник, от друга страна ще задълбочи нуждата най-накрая да получи признание от майка си.
Ако майката наистина е причина за смъртта на бащата, както Чийдем я обвинява, тя може да започне да се страхува, че ще „повтори модела“,т.е. че ще съсипе живота на собственото си дете. Това може да я накара или да се вкопчи още повече в амбициите си, или да потърси изкупление.
Имам предвид „изкуплението“ е шансът на майката да покаже, че е научила нещо от грешките си и иска да промени динамиката помежду им - било като застане на страната на Чийдем, било като я спре, за да не стане тя „следващата жертва“ на амбицията.
Много е вероятно връзката майка–дъщеря да повлияе и на съдбата на Ешреф.
Ако прокурорката вижда в него инструмент за въздействие върху Чийдем (или обратното,начин да я спаси от самата себе си), той може да се окаже в центъра на техния сблъсък.
Много вероятно е отношенията между Чийдем и майка и да се развият между две крайности -борба за надмощие и жажда за признание/любов. А в основата ще стои въпросът, може ли една травма от детството да бъде излекувана в зряла възраст, или вече е твърде късно?
Вие какво мислите?

# 423
Момичета,привет Heart

Нези Според мен ще ги има и двете,ту ще и подава ръка в опит за помирение,както беше изпросената покана за вечеря,ту ще застане срещу нея.Въпреки ,че беше дошла с добро така да се каже не спря да упреква.Праха,храната... според мен майката ще стои по-скоро зад принципите си,тя като малка не я е обичала - от типа строга,взискателна и властна майка и все още е такава.Но Чийдем вече не е дете и опонира здраво.
Определено една травма от детството може да бъде излекувана и докато е жив човек никога не е късно за това,но може да бъде излекувана тогава ,когато човек е готов да види урока в нея,докато не е готов да види ,дори да е под носа му - няма да го види.Склонна съ да мисля,че майката може да използва Ешреф за да манипулира дъщеря си.Впрочем как така няма конфликт на интереси ? И как така никой не знае ,че и е майка ? Странна работа.

# 424
Хриси, и на мен първото нещо което ми хрумна за "конфликт на интереси " , майка и дъщеря на едно работното място, но може би в Турция да нямат такива ограничения. Пък и турски сериал е.
Цвети, благодаря!
Гери, и аз нямам време, но вечер вместо книга да чета, гледам по някое сериалче , за сега два. Понякога не успявам цялата серия, зависи... турските сериали ги обичам- отразяват суровата истина и действителността от живота.
Скрит текст:
Цвети, светкай ме за "Плодородни  земи", кога започва.

# 425
В присъда бащата беше шеф в полицията, синът прокурор, другият син престъпник в ареста, а булката адвокат. Нямаха драма с конфликт на интереси. Другият полицай беше като член на семейството. По-късно беше шеф на дъщеря си. Другия прокурор беше брат на съдийка, която беше бивша на първия прокурор. А, и имаха дядо в затвора.

Може Чийдем умишлено да се разграничава от майка си и да не парадира с роднински връзки. Имат различни фамилии. Ако не са израстнали в Истанбул може и да е тайна. А може и Чийдем много рано да се е отделила от тази властна жена.
Не разбирам напълно прокурорката. Понякога сякаш е загрижена и гледа с любов, а в другия момент е нападателна и язвителна. Не разбрах защо критикува дъщеря си за храната, ако самата тя не е била добра домакиня. Сигурно и моята майка би проверила така за прах Joy
Това са много сложни отношения. Чийдем ми е по-ясна в чувствата си. Тя я мрази, донякъде се страхува от нея заради травми в детството. И определено не я иска около себе си.
Прокурорката ми прилича на праволинеен човек и ако хване дъщеря си, не съм сигурна дали няма да я предаде. Може да нападне и Ешреф, което още повече да подразни Чийдем. Не, че ще е по-различно от това, което самата Чийдем беше отредила за него.

# 426
Дами, имате страхотни идеи и тълкувания, дано ви четат сценаристите.
Да си кажа и аз мнението за Чийдем и майка й: Не съм психолог, но майката е агресивно контролиращ тип родител, който й е вменил комплекси, които сега тя компенсира със силата на длъжноста си. Чийдем е емоционално незряла, не приема, че някой, който тя харесва може да не я хареса - в живота това е нормална ситуация и зрелите хора я приемат нормално. Всички по-главни герои в сериала са травмирани в юношеството и са емоционално наранени /бях написала първоначално: повредени/, което определя реакциите им спрямо другите: Ешреф-той е като черна дупка по отношение на емоции, защото да отнемеш живот като дете сигурно е ужасно за съвестта а и живота му го е научил, че за да оцелее трябва да е силен и твърд; Нисан-тя физически е осакатена от сексуална злоупотреба и не иска емоционална привързаност от страх, Афра-дете, отгледано от дете, какво да се очаква освен инфантилност; Тримата "мускетари"/Гери благодаря за определението, аз още на 2 епизод ги оприличих:  Ешреф-Дартанян, Гюрдал-Портос, Мюслюм-Арамис и Фарук-Атос, е не съвсем същите:satisfied:/ с различни травми от близките си и т.н. За Ешреф и приятелите му обаче първите 7 години явно са били добри, защото имат правилно разбиране за добро и лошо,  за морално и неморално.
Като се замисля, кой ли се е разминал без травми, дори и "незабележими" ?
Тези дни съм на вълна Роби Уилямс и ви предлагам една песен, която за мен е като молитва:heartsc:
https://www.youtube.com/watch?v=pv-XrJkUKY0&list=RDpv-XrJkUKY0&start_radio=1

Общи условия

Активация на акаунт