🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 13 617
  • 489
  •   6
Отговори
# 375
Ами при мен на Kanal D вървят само реклами на сириалите им.
Минавам на ютюб.
Там има малко забавяне обаче...

# 376
  • Ямбол
Благодаря за подкрепата още веднъж момичета 😘.
Bof4eto пожелавам ти от сърце всичко да се нареди ,по себе си разбрах,че е много важно човек да си вярва,че може да се справи и никога да не губи надежда. Аз гледам на https://tv.canli.mobi/kanal-d-canli-mobil   на турски .

# 377
Оф. Повтарят същите реклами. Знаех си да не бързам и да почна по-късно, да превъртам рекламите. Ама много съм нетърпелива.

# 378
Гери, това никога ще свърши ли???
Какво става?  Сякаш миналия път не беше така...

# 379
Висок рейтинг води до много реклами.
Айде почна.

# 380
Добре дошла, Roxy! Simple Smile
Ето малко превод:
—Вече са чули. Нисан я търсеха.
– Само клюките им липсваха
Динчер и Ешреф
Ние ще се погрижим.
Причината? Някой трябва да се заеме с нея, нали?
Аз ще се заема. Ешреф бей, може ли да поговорим малко с вас? Насаме

Ешреф бей, донякъде разбрах кой сте.Казват, че се сте мафиот?
— вярно е.
И че излезли от затвора преди ден-два
— и това е вярно.
Но не е никак редно човек като вас да се мотка около Нисан. Това е подозрително.
— Защото не успях да планирам бъдещето на Нисан.
–Аз самият съм нейното бъдеще
—Искаш ли да знаеш какво е?
— Не.
— Добре. Харесвам умни мъже.

Кадир и Кенам май се казваше, дясната му ръка:
Той реши да си наложи реда и си тръгна. Какво ще правим, Кадир? Какво ще правим? Ще ни издигнат на смях, ако не направим нищо. Алo? Слушай, нещата сериозно излизат извън контрол. Няма за какво да се страхуваме. Всички мислят, че момичето е убито от приятелите на Ешреф. Не за това става дума, Ешреф. Той — както взе главата на онзи — дойде в моя бар и ме постави в положение. Постъпи държавнически. Да, знам. Какво пък — какво е станало? Какво значи „какво е станало“, бе? Аз трябва да отвърна. Човекът дойде, наложи си реда и си тръгна размахвайки ръце. Ако не отвърна, авторитетът ми ще стане два стотинки. Тогава отвърни, Кадир. Иди при него и наложи реда в неговото място. Ако той отряза главата на твоя човек, ти отиди и отсечи главата на неговия човек. Виж, ти не познаваш Ешреф. Докато е жив, ще ни създава проблеми. Единственото решение е да... по Ешреф не се пипа.“

В болницата Ешреф с момчетата:
„Съсипани сме. Приятели, това момиче не е от типа, който да употребява наркотици. Имах възможност да опозная Афра. В това има нещо друго. И аз така мисля. На охранителната камера се вижда как влиза в стаята с едно момче. После момчето излиза само. Кой беше — успяхме ли да разберем? Не знам. Може би е приятелят ѝ. Като се оправи Нисан, ще ѝ ги попитам всичко. Глупако, ще те попитам нещо, братле. Какво ще правим ние? Който иска, може да се върне на работа. Аз няма да спра, докато не уредя тези неща, докато не върна сираците. Ако е война — война; ако е смърт — смърт. Не ви принуждавам нищо. Действайте както искате. Брат. Ако продължаваш да дрънкаш глупости, ще те видя пред болницата — тук ще те гръмна. До сега каквото сме правили, така ще правим. Ще сме заедно и в живота, и в смъртта. Точно така. Точно така, продължаваме. Много ми липсвате, бе. Ай! Шшш, не викай, тук съм в болницата. Ще бъдем добре, ще бъдем добре.“

„Хайде да тръгваме. Ешреф бей. Нисан. Ешреф бей, какво правите? Ешреф бей, чакайте малко. Какво става? Шшш. Хей, хей, хей. Какво правите? В болницата сме. Момичето току-що загуби сестра си. Какво прави Ешреф Тек тук?“

Засега това Simple Smile

# 381
Така, накратко:
Динчер не иска Ешреф да е около Нисан, защото е мафиот, току що излязъл от затвора.
Казва му,че той ще се погрижи за бъдещето и. След като наемат фотографи,които уж снимат Нисан с Ешреф Тек,  Ешреф се отдръпва тактично.  Нисан му благодари.
Ешреф каза на приятелите си, че познава Афра и няма как тя да е взела наркотици.
Предложи им да се върнат на работа, защото няма да спре, докато не си върне Сираците.
Кадир се срещна с Хъдър. След разговора стана ясно, че ще са врагове.
Хъдър извика Ешреф и му предложи подкрепа.
Той отговори, че няма нужда от хора, пари и оръжия, има трима приятели и ще се справи сам.
Гюрдал каза на Гонджа за смъртта на Афра и единодушно решиха, че трябва да отложат женитбата.
Нисан беше при прокурорката,  тя и каза за наркотиците и, че сърцето на Афра не е издържал от свръхдоза.
Нисан каза,че Афра никога не е употпебявала наркотици.
Стана дума, че е била с приятел, но Нисан не го познава. Прокурорката каза, че щефго намери. Накрая споменах и сина на прокурора,  който умря и беше съученик на Афра.
Междувременно Чийдем каза на Ешреф, че държи са си спазва уговорката и да не се вижда с Нисан.
Ешреф отиде в дома на приятелите си.
Може и да пропускам нещо, но ще допълвам, ако се сетя.

# 382
  • Ямбол
И аз това разбрах Нези. Нисан помили Ешреф никога да не я оставя и той и обеща,че няма да я остави.На кумара Ешреф им каза,че ще за заеме с всеки един от тях и ще им вземе абсолютно всичко.Мюслюм горкия беше изгонен от майка си понеже не се бил отказал от това да убива и да бъде отново с Ешреф.Той и каза,че не може да го остави понеже му е брат и пазят хората и децата от лошите неща и наркотиците.Но майка му му каза,че е позор за семейството и,че е мръсен убиец и няма място в техния дом.

# 383
Какво си говоряха Ешреф и Нисан когато разглеждаха снимките. Нещо много смислени Каза Ешреф за живота.

# 384
Ешреф отиде при хората с наркотиците , които играеха на комар и им предложи една игра. Той залага живота си, но, ако победи, те ще се откажат и ще му целунат ръка.
Той победи, но те не удължаха на думата си, откриха стрелба. Гюрдал се намеси.  Ешреф им каза, че ще ги убие един по един- включително и двамата от Сираците, които бяха там. И си тръгна.
Роси е разказала за Мюслюм и майка му- тя го попита Ешреф по-важен ли е от тях и го изгони. Каза,че от този ден нататък, тя ще е най-гопемият му враг. Защото той се оправда с враговете си, за оръжието, което носеше.
Ешреф отиде в къщата на Динчер, за да вземе Нисан. Динчер беше при майка си и и разказваше, че най-накрая след толкова години е намерил убиецът на бака си и онази Нисан, която той е довел в чифлика.
Каза и,че и двата ще си платят за всичко.
Ешреф успя да изведе Нисан и я заведе вкъщи . Там си говореха за това, че всеки ден е мислел за нея и тя му е липсвала.  Тя го нарече лъжец.
Говореха за това, какво е да не можеш да видиш небето.  Тя го попита дали има живот след смъртта според него,  той каза,че единствено след смъртта има живот,  всичко друго е лъжа. Тук беше и разговора, който сценариста публикува по-рано.
Разбира се, не видя снимката.
Каза и,че трябва да поспи, защото утре ще има тежък ден. Тя каза,че ако и той легне до нея, може би ще успее да заспи.
Гюрдал закара Джерен до вкъщи и тя го помоли да я прегърне.  Той и каза,че винаги когато има нужда може да го потърси- за прегръдка ,разговор или друго.
Чийдем намери момчето, той се опита да избяга, но го хванаха.
Каза, че нищо не е направил.
Тя го попита защо бяга тогава, а той каза,че се страхува от мафията.
Тя се обади на майка си- нарече я госпожо прокурор.

# 385
При мен нещо се прецака и не мога да гледам и превеждам едновременно. От това, което хващам, ще се опитат да набедят Ешреф за смъртта на Афра, но няма да им се получи. Тук Чийдем може би ще разкаже някои неща на майка си. Майка ѝ мисля, че ѝ повярва въпреки, че държеше досието на Сердар.
А възможно ли е бащата на Динчер да е бил добър и всъщност Динчер и майка му да са тормозили Нисан и Афра?!

# 386
Погребението беше много тежко. Нисан се свлече, но не позволиха на Ешреф да бъде до нея, заради журналистите.
Когато Динчер я изнесе на ръце, Гюрдал попита Ешреф кой е това и той каза- някой, който скоро ще умре.
Ешреф рисува Нисан и е наясно, че тя е пленила сърцето му. Фарук му казва, че Нисан се нуждае от помощта му, но Ешреф му казва, че не може да и я даде.Нисан е наясно, че смъртта на Афра не е била случайна и обещава на Джерен, че ще разбере какво наистина се е случило...

Онзи наистина излъга, че Ешреф е дал на Афра хапчетата.
Прокурорката го пусна.
Динчер му каза, да не си страхува, че ще го изпрати извън страната. Но май обмислят да се отърват и от него.
Прокурорката каза на Чийдем, че иска да поговорят, но като майка и дъщеря.
Разбраха се да се видят вечерта и да поговорят. Тя държеше досието на Сердар.
Фапук, помага на Ешреф да търси момчето.
Гонджа се готви за сватба, а Гюрдал е щастлив, че се е отложила. Ърмак не знае как да и каже.
С Кадир нещата се усложняват, защото един от неговите премина на страната на Ешреф.
Кадир го заплашва, че ще изгори дома му, децата му,внуците му, но Ешреф му каза,че е зад него.
Хъдър пак ме се обади по телефона, но толкова много разговори минаха, че забравих какво му каза- нещо че му трябва помощ.
Мюслюм разказа на Ърмак за родителите си, каза, че за първи път е получил шамар от майка си.
Фарук,  напусна книжарницата. Каза на момчето, да продължава да чете.
На тръгване го срещна приятелка, която май му каза, че като го е видяла в книжарницата, се е обадила на жена му. Спомена нещо,  да пият чай.
Ох, сигурно пропускам доста неща,  но не успявам да запомня всичко.
Извинете, че разказвам малко разбъркано.

Редактирам се, да разкажа за Чийgем и майка и. Тя дойде в дома и и каза,че е донесла подарък. Когато Чийgем го отвори видя ваза и я попита какво е това.
После си спомни как като е била малка е счупила любимата и ваза и три дни е била наказана. След това майка и я попита какво е сготвила и тя показа спагети. Каза " аз съм работеща жена, нямам време , точно както казваше ти, майко."
Седнах да вечерят, Чийgем пиеше вино, майка и я помоли да не пие  така бързо .
Чийgем я попита за какво е искала да говорят, а майката отговори,че за нищо особено. Как върви кариерата и на началник. Попита я за Ешреф, защо го преследва.
После намери някакви снимки и там имаше снимка на баща и. Чийgем каза,че след смъртта на баща и никога повече не е била щастлива. И тя е единствения виновник за това.
Когато майка  и си тръгна, изпусна чантата си и от там падна папката. В нея беше всичко, което Чийgем е направила- Атиф,  Сердар...
Тогава Чийgем започна да крещи, че тя е виновна, че баща и е умрял заради нея и майка и и удари шамар.
Чийgем и отвори вратата. Когато си тръгна каза "никога повече няма да позволя да ми съсипеш живота".
Хората на Кадир отвлякоха Гюрдал, докато той чакаше да обясни на Гонджа колко се страхува да се ожени.
Нисан се обади на момчето от телефона на Афра. Помори го да и се довери и да се види с нея. Той каза, да отиде сама и да занесе пари. В същото време го преследваха хората на Динчер.
Нисан се обади на Ешреф преди да тръгне и той също отиде.
Когато стигнаха,момчето умираше, беше прободен с нож.
Нисан го умоляваше да и каже кой е убиец и той посочи Ешреф.
Мисля, че има и фраг, но нямам сили сега да го търся и да го превеждам.
И утре е ден.

Лека нощ!

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 00:55 от NeZ_9

# 387
  • Ямбол
Момчето уж убиецът на Афра го убиха хората на Динчер,то се очакваше като цяло.И накрая посочи с пръст Ешреф,когато Нисан го попита кой е убиецът на сестра и. Кенан и хората му наблюдаваха Мюслюм и Гюрдал след,което се обади на Кадир да го попита кой от тях двамата да вземат .Кадир му каза да го изненадат и заловиха Гюрдал точно преди да информира Гонджа,че няма да се женят.    
                                                                     Превод еп.16 фрагман 1 :
Ешреф : Динчер не искам този човек да се навърта покрай теб.
Нисан : А ти кой си,че да ми казваш?
Ешреф : Ешреф Тек ти го казва.
Нисан : Темата не е този мъж.Темата си ти.Да се влюбиш означава да страдаш.Най-болезненото нещо на света е да се влюбиш в човек,който е близко до смъртта.
Прокурорката : Кой мислиш,че е способен да направи такова нещо? Може би е някой твой враг.Не е ли възможно?
Нисан : Имам предвид,че аз нямам никакви врагове.
Прокурорката : И ние си мислехме така.
Нечии глас не го разпознавам : Г-н Динчер Нисан ще ви е полезна докато враговете на Ешреф са в затвора.Всеки ден ние сме или на съдебната палата или на гробището.
Хадър : Не ходи сам.
Ешреф : Моето име е Ешреф Тек.Сам идвам и сам си отивам.
Чийдем : Какво общо има Ешреф с тези показания/събития?
Нисан : Защо той те посочи?
Ешреф : Нямам никаква идея.
Нисан: Ешреф не ме карай да откачам кажи ми познаваш ли от преди това момче?

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 01:20 от roxy94

# 388
И ако Нисан повярва ,че Ешреф е убил сестра и трябва да е малоумна.Първо защото няма да посегне на жена,второ ,че не се занимава с наркотици и трето че никога не би пипнал сестра и.

Допълвам се : Надявам се утре да успея да изгледам епизода и ще коментирам.Звучи интересно,но ако Нисан наистина повярва ,че Ешреф е способен да навреди на нея или на сестра и това би било доста разочароващо - поне за мен.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 01:26 от bof4eto

# 389
При мен нещата тази вечер се усложниха и чак сега свърших да гледам.

Наистина така посочен ще има съмнения дали убиецът не е Ешреф.

Както очаквах имаше много драма. Ама имаше и екшън.

Казах ли ви, че няма да види снимката.

Общи условия

Активация на акаунт