🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 13 993
  • 507
  •   3
Отговори
# 480
Добро утро!
Ърмак във фрага е много разтревожена, мисля, че точно тука научава за брат си.
Какво ли ще се случи с Гюрдал?
Ешреф ще побесне като научи, отделно ако и Нисан се отръпне от него.
Тежки дни предстоят за Ешреф.
Гери, на Кадир  му идва края. Той постоянно има охрана в него е властта и парите, но е прекалено алчен и сам ще се оплете в мрежите си. Много ми е противен Кадир, но не може да се отрече, че акторът се справя много добре с ролята си.

Хубав ден!🍁🍂☘

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 19:06 от eliet

# 481
Добро утро и от мен! Simple Smile
За съжаление още не съм изгледала хубаво епизода с превод, но пък ще ми е прясно за сряда Simple Smile
Дано успея днес/утре Simple Smile

# 482
И господин Седат е доволен, по изключение Wink

Мюслюм и Фарук на снимачната площадка

Еуфорията, когато Чаатай идва на снимачната площадка

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 16:00 от NeZ_9

# 483
За пореден път казвам, че е наслада за очите сериалът. Понеже гледам и още два, ами Ешрефа си е на друго ниво. Дано получи международното признание, което заслужава.

# 484
За първи път го срещам това видео нося го и тук, от времето на "Gaddar", нашичкият колко удобно се настанил
https://www.instagram.com/reel/DMagpT9IlbD/?igsh=bzExYmN4YXJnd3c=
Хриси, дано!

# 485
Помна тази сцена, Ели. Виж ги само как се забавляват.

Този Седат явно е фен на сериала. Ама и е прав. Мсичко е много оригинално.
Аз пък загледах началото на въпросния далечен град. Не бях впечатлена толкова, колкото от Ешреф. Не е защото съм пристрастна. Да, хубави гледки и нищо повече.

# 486
Гери, този Седат по-често критикува, отколкото хвали, но има и такива моменти. Wink
Sedat Dilaver:
"Неспособни да критикуват качеството, те първо атакуваха заплатите, а след това и кастинга. Когато изпълненията надминаха очакванията, те се вкопчиха в рейтингите. Когато и те се повишиха систематично и стабилно, всичко, което остана, беше мълчаливо приемане.
Успехът е най-секси нещо на света,  Ешреф Руя е най-конкретното въплъщение на това."
Утре вечер

# 487
Сетих се за две неща от първи сезон докато ви четох.
Нисан веднъж беше питала Чийдем толкова ли никой не я е обичал като дете, че е такава. Явно се оказва права.
Нимет беше казала, че си тръгва засега, дали няма да се върне да отмъщава на Ешреф,възможно ли е тя да е жената, която се обади на Чийдем?!

# 488
Lale, Нимет я уби Чийдем, помниш ли. Когато Ешреф пое вината и влезна в затвора.
Аз бих искала да коментирам озета.
Мисля, че следващият епизод ще е точката на разпадане, както за отношенията между Ешреф и Нисан, така и за баланса на силите около тях. Ето как го виждам:
Първо Ешреф като заподозрян -посочването от Тайлан, докато умираше е много силен ход. Дори и да е било манипулация или случайност, това поставя Ешреф в центъра на подозренията. Той става не просто мафиот, а реално обвиняем. Това ще го изолира още повече и ще принуди някои да избират страна.
После Нисан- тя е на кръстопът. Сърцето и знае, че Ешреф не би извършил това, но умът и ще  започне да я гложди. Точно тук сценаристите вкарват психологически конфликт, а именно можеш ли да вярваш безусловно на човек, около когото винаги има кръв и тайни?
 Динчер -той  играе като шахматист.Не бърза. Всяко ново подозрение срещу Ешреф е ход в негова полза. Целта му не е директна конфронтация, а постепенно разрушаване на връзката между Нисан и Ешреф. В този епизод той вече няма просто да наблюдава, а  ще действа активно.
Гюрдал - изчезването му е катализатор. Той винаги е бил „сърцето“ на приятелството с Ешреф, и ако Кадир го използва като пешка, това ще бъде силен удар върху групата. В същото време именно чрез Гюрдал може да се разкрие слабостта на Кадир,защото той търси власт, но не разбира, че преданост и приятелство не се купуват.
И не на последно масто Кадир- класически опортюнист. Планът му с Гюрдал показва, че няма задръжки, когато става дума за власт. Но това също така разкрива неговата несигурност. Той все още се мери с Ешреф, вместо да изгради собствена легитимност.
Общо казано, епизодът ще е битка за доверие. Нисан трябва да реши дали да вярва на Ешреф, а самият Ешреф да докаже, че е нещо повече от миналото си.
И тук ножът (от  фрагмента) и обвинението се свързват ,защото и двете изваждат наяве миналото като обвинител, което може да се окаже най-страшният враг на Ешреф.
И най-страшното предизвикателство пред Нисан.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 19:11 от NeZ_9

# 489
Напълно съм съгласна с вас момичета,само към едно се колебая и това е,че Нисан разказва на Динчер за Руя.Смятам,че това е объркващ фрагмент.Нисан няма да тръгне да говори за Руя на Динчер.Ще видим в епизода,защото фрага ми е объркващ по тази точка.Така сглобен - изглежда така,но по-скоро Нисан ще го каже това на прокурора,а Динчер ще разбере от Кадир. Ще видим дали съм права.Но тук ще има борба в Нисан определено ,заради посочването от Тайлан.
Убийството му продължава да ме гложди.Хората на Динчер казаха че са го намерили и той даде заповед да го убият,но те бяха костюмирани и стреляха ,а убиецът беше скитник и го наръга с нож,който по никакъв начин не се връзва с хората на Динчер- тук според мен има нещо.

# 490
А дали пък наистина Ешреф не е предприел нещо, без да каже на Нисан?
Ако си е мислел,че Тайлан е причината Афра да употребява наркотици...
Той изпрати Фарук да го търси.
Ох, хайде да идва утре!

# 491
Според мен Тайлан посочи Ешреф защото Динчер каза, че причината за всичко е, че Нисан се е влюбила в грешния мъж.

# 492
Bof4e,  но Динчер реагира и каза " Не познава Руя " или нещо подобно.
Може би е успял да спечели доверието на Нисан и тя наистина му разказва.
Гери, напълно възможно е, но  него едва ли го е грижа толкова за Нисан.  Той дори не я познаваше.

# 493
Нези Но тази информация може да я получи и от Кадир,ако стане въпрос относно взаимоотношенията Нисан -Ешреф ,то тогава Кадир може да спомене Руя.Всички знаят за Руя и Ешреф.Не знам - гадая.Но може и ти да си права,ако Динчер попита Нисан защо са се разделили - тя може да обесни ,че той обича друга. Ще видим - за теб още 1 ден-за мен 2 защото ще чакам с бг буквичките и каквото донесете в темата Heart

# 494
Bof4e,  но Динчер реагира и каза " Не познава Руя " или нещо подобно.
Може би е успял да спечели доверието на Нисан и тя наистина му разказва.
Гери, напълно възможно е, но  него едва ли го е грижа толкова за Нисан.  Той дори не я познаваше.
За съжаление си мисля, че ще има момент, в който Нисан ще се отдалечи от Ешреф, заради смъртта на Афра, дали ще е объркана или някой ще я подтикне в грешната посока, не знам. И именно тогава Динчер ще се възползва да я предразположи и спечели доверието, та може и да му каже за Руя.

Общи условия

Активация на акаунт