🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 12 388
  • 440
  •   2
Отговори
# 435
Нези Коментара ми беше относно взаимоотношенията Чийдем - майка и.Не съм коментирала убиеца,макар че сега като го отбеляза...убийците на Динчер бяха костюмирани и гърмяха,а този изглеждаше като скитник.
Благодаря ви Нези,Дива ще се пробвам да го кача.Засега ви пускам връзка към двама забавни сурикати Joy

Стана,сега остава да разбера как да го направя по-голямо.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 21:55 от bof4eto

# 436
bof4eto,  извинявай, четох няколко поста и останах с впечатлението, че ти си го коментирала.
Diva го е споделила, но аз мисля, че все пак Динчер е наел убиеца. Може би ще го открият по белега на ръката.
Зад камера

Diva, ти си царица на гифчетата! Hug

# 437
Динчер прати човек да убие това момче (Тайлян май се казваше, приятелят на Афра), защото когато говореха с жената която му помага, тя каза :"трябваше да сме се отървава от него до сега, ако сега иде в полицията и разкаже всичко  за нас", Денчер даде знак и каза всичко е уредено, нещо такова не си спомням точните му думи. Гледам гримасите които издава Денчер, гледам го за първи път този актьор както и прокурорката. И понякога предпочитам да вникна в трансформацията на актьора от колкото да чета субтитрите. Но определено той изпрати човек.
Прокурорката какъв шамар зашии на дъщеря си, съжалих я Чийдем.
Дали ще намерят общ език? И все пак Чийдем се подготви за вечеря- спагети- спагети, каквото такова. Майката изобщо не си "поплюва", явно в стремежа си да бъде добра в кариерата се е самозабравила в майчйнският си дълг.
Това ми светна като лампичка и като поука. Чийдем каза:"аз бях като останалите и палава..." точно тука майката трябва да е майка и да си приеме детето със всичките му грешки, но прокурорката, г-жа Селма е гонила кариера и я наказвала. Никога не съм приемала "наказанието" като метод на възпитание. Ето и последствията при Чийдем, травмираното детство е довело до това положение в живота.
Нищо не  споменават за Сердар.

Допълвам с един усмихнат Чачи.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 00:59 от eliet

# 438
Добро утро!
Чаатай, насаме със себе си Heart Eyes

И локацията на къщата, в която живеят сега с Мюслюм, Фарук, Ърмак и Гюрдал.

Ако има пътуващи към Истанбул. Макар че, имам чувството, че Ешреф и неговия фъстък са постоянно по улиците. Wink
Тази вечер ще изгледам епизода с превод.
Желая ви прекрасен ден!

# 439
Хората на Динчер убиха Тайлан. Друг е въпросът, че акцентираха на убиеца и отличителния му белег, вероятно ще го намерят в по-нататъчен момент хората на Ешреф и ще го притиснат да си каже кой го е наел и защо е посочил Ешреф.

# 440
Момичета, днес Ешреф е на втори план, защото трябваше да отдадем дължимото на нашите момчета!

Втори в света, ПЪРВИ В СЪРЦАТА НИ!
Момчетата са ВЕЛИКАНИ и тепърва ще правят още по-големи чудеса!!!!
СЪРЦЕ, ДУША ЗА БЪЛГАРИЯ! ❤️
И големите сладури ,братя Николови

Много се гордея с тях! Знам,че тепърва ще ни радват много!
Няма да го слагам в спойлер!

Общи условия

Активация на акаунт