🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 17 099
  • 628
  •   2
Отговори
# 615
DivaRoza, Чийдем беше комисар, а Сердар -аmir (началник, шеф на учреждение,командващ, управител) ,сега такава е Чийдем.
Може да е на отдела, може на това полицейско управление, нямам представа.
А онзи müdür e някакъв по-толям директор, може би на цялата полиция.
Наистина Йомер вече не разказва.
 Но актьорът май се беше отбелязал от снимачната площадка в началото или бъркам?
Колкото до пълнежа, образи като Гюрдал са необходими за един такъв сериал. Някой трябва да разведрява обстановката.
Аз го харесвам. Ето и Ърмак се раздвижи.
Wink
Фарук чака жена му да му се обади. Харесват ми разговорите му с Ешреф.
Аз не мисля, че скоро ще премахнат Чийдем, обаче.
Хриси, хаха! Кога и остава време?
Като го харесва, да покани Чаатай в "Преди обед" Wink
И, когато никой не е верен на Ешреф, той намира лоялност в колата си! Grinning
https://www.instagram.com/reel/DO-MaMkDMnx/?igsh=bzkwNzg5dDV1YWsy

Къде ли са количките му?

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 18:08 от NeZ_9

# 616
Нези, сега Кадир си играе с количките му. Дали спи в килията с Кенан?

# 617
😂😂😂 Гери, с глас се смея. Кадир не дава на Кенан да седне на масата, какво остава да спи в една килия с него 😀😀😀
Трябва да направят не само like, но и смеещи човечета като във фейсбук.
Аз сега си го пускам да го изгледам Simple Smile

# 618
Като се замисли човек, Кенан искаше да живее живота на Ешреф. Ами като толкова иска нека да спи в леглото му тогава. Иска само хубавата част. С парите и уважението. Но Кенан е забравил, че нищо от това не му е подарено на Ешреф. Той си го е извоювал.

Лале, приятно гледане.

# 619
Нези, а дано се сети да го покани. Като и знам, обаче, подхода, Чачо ще се стресне веднага. Smile

# 620
"Рамо до рамо, въпреки всичко "

И нещо от снимачната площадка

Явно ще има сериозен сблъсък с човека, с белега и опасни сцени.
Това, което ме навежда на тази мисъл е, първо, че подготвят каскадьора, който заменя Чаатай в такива сцени и второ каските.
И още нещо.
Ние си говорим за това как така Нисан се довери на Динчер и повярва на това, което и разказа.
Но и прокурорката и каза нещо подобно по време на разпита.
Каза, че е възможно да е някой, който е враг на Ешреф.
Така че, тя чува тази теория за втори път и би било доста наивно и глупаво да не се замисли.
Чест и прави, че веднага каза на Ешреф.
И още - не само Нисан лъже Ешреф.  Той също я лъже- например все още не е споделил с нея това,че познава Чийдем или пък, че е бил близък с нея. Wink

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 22:04 от NeZ_9

# 621
Нези, направо се засмях като го прочетох, защото винаги се старая да разбера и оправдая Нисан за постъпките и лъжите ѝ най-вече, а тези на Ешреф дори не съм ги отчела.
Наистина, като се замисля, Нисан знае всичко за тях от Чийдем, Ешреф никога не е говорил за друга жена пред Нисан, освен Руя.

# 622
Хриси и аз скоро се замислих за това.
Всъщност Нисан ги чу, когато той дойде в дома на Чийдем, но мисля, че лично той никога не и e споменавал, че я познава.

Обещават ни страхотен фраг. Но може би ще е утре.

И

# 623
На люлките, когато Нисан го пита дали е имал други жени, освен Руя. Той и каза, че е имал, ама не били важни, нещо такова. Това май е най-близкото нещо до споменаване на Чийдем.
Сигурно и други такива моменти има, ама съм ги игнорирала напълно. Както обичам да казвам - винаги има наши и ваши. Sweat Smile

# 624
  • Ямбол
Криси точно така и каза Ешреф,че е имал и други жени,но никога след това не се е влюбвал.
Стана ми любопитно за фрага дано да е хубав. 🥰 Нези снимката,която гледаше Ешреф в
поправителния дом дали не е била някаква случайно оставена на бюрото, а не негова .
Чудя се дали Хадър е дал на татко Якуб да отгледа Ешреф.Ако Ешреф е бил на три години,когато са убили майка му през всичките тези години къде е бил Ешреф в сиропиталище ли? Хадър знаел ли е ? Ето тук на мен ми е много интересно да проуча времевата линия.
Ще се изкефя ако Ешреф проговори на български в някой епизод.
Този с прякора "старецът" е човекът,с който си сътрудничи Динчер относно бизнеса.Обаче този старец не знае за пъклените планове на Динчер.Дори той самия каза,че ако избере ще  трябва да бяга.Дали Динчер не дължи всичко,което има на този старец.Спорд мен е някакъв наркобос.
Впрочем Джерен ме дразни постоянно кара Нисан да говори с Динчер въпреки,че се вижда не го харесва.Постоянно и казва,че му е задължена и естествено Нисан я слуша понеже и е като сестра.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 23:37 от roxy94

# 625
Джерен ме дразни много, ако някой я гръмне, няма да се сърдя. Афра беше по-недразнеща даже. Sweat Smile

# 626
Новия фраг:

Ешреф: Когато ме погледнеш, мога да се досетя какво ти минава през ума.

Нисан: Не искам да те мразя.

Ешреф: Дай ми малко време.

Ешреф: Винаги ли сняг ще завладява сърцето ми?
Нека веднъж да дойде пролет, един път поне.

Фарук: Дори и пролетта да дойде, цветята ни няма да цъфтят. Аз,  разбирам това много добре.

Ешреф: Как ще гледам Нисан в лицето?

Нисан: Проклет да е денят, в който ме прегърна и ме целуна. Бях на път да те забравя. Да беше си останал в затвора.

Ешреф: Наистина си вдъхновяваща жена

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 00:08 от NeZ_9

# 627
Нези, благодаря за превода.
Вратата на Нисан е видяла всичко от отношенията и с Ешреф. Sweat Smile Надявам се фрага да е хронологичен и да стоплят отношенията към края на епизода. Още не съм мрънкала за целувка в този сезон, ама идва време.

# 628
Думите, които Нисан му казва в края на фрага, са продължение на сцената от първия фраг, според мен.
Струва ми се, че Нисан външно говори с гняв, но вътрешно цялата и борба е заради това, че не иска да се откаже от Ешреф. Ако искаше, щеше да е студена, равнодушна, а не разкъсана и емоционална.
Ешреф пък е готов да мине през всичко, само и само да възстанови доверието и.

Мисля, че Ешреф най-после ще се събуди.

Този откъс ни показва, че любовта им е по-голяма от тях самите, но и толкова разрушителна, че ги плаши.
И двамата са в емоционална безизходица- тя иска да забрави, той иска да започне отначало.
Всъщност, колкото повече се нараняват с думи, толкова повече става ясно колко дълбока е връзката им.
Само думите на Фарук ми звучат малко песимистично.
Дори и пролетта да дойде, цветята ни няма да цъфтят“
Той вижда живота им като обречен от кръв, загуби и непрекъснатата война около тях. В думите му звучи мъдрост, но и примирение.

Демет е споделила фрага в Инстаграм стори и е написала: "Този фраг е като хайде, заспивай, ако можеш да заспиш"

Общи условия

Активация на акаунт