Номинации за Муньо - 2007

• 107 441
  • 541
  •   1
Отговори
# 270
  • София /Абсурдистан
Направо изби рибата с ухажора с Москвич-а Joy Joy Joy

# 271
Абсолютно! Моя дядка поне изглеждаше добре, но твоя с тези плетени пантофки, наистина е подпалил манивелата на москвича smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 272
  • Smallville
Сетих се за случка,в която не съм участничка, само неволен свидетел.Отиваме преди няколко години с приятелка в един бар да гледаме някаква "мис",не помня точно.Заведението пълно,а ние двете седим на маса четворка.По някое време се приближават двама младежа и питат дали да седнат при нас.Седнаха,поръчаха си единия чай, а другия мента с мляко.И това за цяла вечер. Решиха да си ходят,и единия вика на другия,остави аз ще платя,днес имам рожден ден... Ние едвам изчакахме да станат,преди да прихнем да се хилим ooooh! ooooh! Joy Joy

# 273
Мдааааа, интересничко туканка...

Напоследък сякаш стана прекалено модерно, когато се пие кафе с дама, тя задължително да се натиска да плаща сметката. Досега го приемах за криворазбрана еманципация, обаче като ви чета постовете, след като ми премина първоначалният шок, постигнах прозрение, на какво може да се дължи такава инициативност при плащането на кафенцето.
Моля, моля! Аз винаги съм си плащала сметките. Дори първото нещо, заради което се скарахме с мъжа ми (тогава още кандидат гадже), бе че плати цялата сметка и когато исках да му върна парите се бутахме по коридора на университета 10 мин Crossing Arms аааама ха! Еманципацията си е еманципация. Това, че ти не я разбираш си е твой проблем! Когато каниш-плащаш!  Crossing Arms Само дето ако жена я черпят, не е муньовско, но ако мъж му се наложи (или си поиска) - вече е! Искам да отбележа обаче, въпреки че не позволявам да ме черпят съм "за" това мъжа да черпи, когато кани на заведение!

# 274
........
 Отишла до гарата и под разписанието я чакал "пигмей циганин с вид на селянин"  Rolling Eyes Беше ужасена бил нисък, доста мургав и зализан, а за капак панталоните му били над глезените. .............

Joy hahaha Joy
Хареса ми историята , като цяло - много добре описана  Peace
А конкретния израз , изключвайки расовата му насоченост  Wink - просто БИСЕР  Peace

# 275
Отивам на среща преди години с един господин, 8 години по-голям от мен, МНОГО добре изглеждащ, МНОГО добре ухаещ, със страхотна усмивка и на пръв поглед изключителни мил. За първи път облякох риза през живота си за тази среща. Изумиха ме следните неща:

1. Отидох да го взема с колата ми от една улица, мислех че просто е дошъл пеша, защото иска да пие чаша винце. Оказа се, че още няма книжка, няма никакво намерение да кара курсовете, и първото, което ме попита, когато се качи беше дали ще го закарам след вечерята.

2. Правеше ми забележки как карам!!!!!!!!!!!!!! Изумително.

3. Това, което ме потресе най-много беше, че ми направи забележка как съм си изгладила ризата с ръб на ръкава още преди да си поръчаме салата. "Бейби, теб някой не те ли е учил как се глади?"

Не знам дали от "Бейби" или от коментара за ръба, но чашата преля, салата така и не поръчахме и е излишно да казвам, си тръгнах на момента.

# 276
  • Майничка
А закара ли го поне? Joy

# 277
  • DE
Един пример и от мен.
Събират се бившите ми съученици да се видят на по една ракийка. Пийват цяла вечер и преди да станат едното момиче си сипва една малка ракийка от бутилката на едното момче. Идва време за сметката и той " А тая твоята ракия дето си я сипа, кой ще тия плаща"? Shocked
Хвърля му тя 2 лева и си тръгва. Втори случай със същия съученик. Поръчал си една мин.вода от 1.5 л. и изрично забранява на компанията на масата да пият от нея. Цяла вечер водата стои под масата! newsm78

# 278
Отивам на среща преди години с един господин, 8 години по-голям от мен, МНОГО добре изглеждащ, МНОГО добре ухаещ, със страхотна усмивка и на пръв поглед изключителни мил. За първи път облякох риза през живота си за тази среща. Изумиха ме следните неща:

1. Отидох да го взема с колата ми от една улица, мислех че просто е дошъл пеша, защото иска да пие чаша винце. Оказа се, че още няма книжка, няма никакво намерение да кара курсовете, и първото, което ме попита, когато се качи беше дали ще го закарам след вечерята.

2. Правеше ми забележки как карам!!!!!!!!!!!!!! Изумително.

3. Това, което ме потресе най-много беше, че ми направи забележка как съм си изгладила ризата с ръб на ръкава още преди да си поръчаме салата. "Бейби, теб някой не те ли е учил как се глади?"

Не знам дали от "Бейби" или от коментара за ръба, но чашата преля, салата така и не поръчахме и е излишно да казвам, си тръгнах на момента.

Така някой като се обърне към мен изобщо какво повече да говориш с такъв човек Simple Smile #Crazy

# 279
  • София
Че кво, те мъжете обичат това обръщение.

# 280
като го обичат да се наричат един друг така  Tired и аз обичам да им викам на мъжете чудо от чудовище, ама те не се кефят  Mr. Green

# 281
Аз пък виках на едно гадже Пъньо (от тъпанар), ама май му харесваше  newsm78

# 282
Че кво, те мъжете обичат това обръщение.
Те нека си го обичат ама за мен лично е прекалено изтъркано ,даже да не кажа тъпо.Общо взето си мисля, че малко по изобретателни могат да бъдат в това отношение

# 283
Като чуя "Бейби", дали за мен или ако нарекат някой така, се обривам с големи червени плюски.

Това е толкова противно, като да те полази хлебарка по лицето.

# 284
Като чуя "Бейби", дали за мен или ако нарекат някой така, се обривам с големи червени плюски.

Това е толкова противно, като да те полази хлебарка по лицето.
Е как! То просто си е израз на това "аз съм мачо, ти си тая дето ще ми й правя "синки по коленцата"". Познавам такъв мъж и ми се гади като ми го каже пред мъжа ми  Sick

Общи условия

Активация на акаунт