Номинации за Муньо - 2007

• 107 485
  • 541
  •   1
Отговори
# 420
  • Galaxy 13197853088
Абсурдно е като идея да има толкова много муньовци, поне половината от вас трябва да си измислят  newsm78

# 421
Абсурдно е като идея да има толкова много муньовци, поне половината от вас трябва да си измислят  newsm78

Така си мислиш, щото не ти се налага да ходиш по мъже.  Mr. Green

# 422
# 423
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
супер - ей тук вече мога да се похваля
идва един ден брата на съседката на вратата и ми носи букетче кокичета  Hug приемам и благодаря, а той "абе Яз мислих да ти купя бАмбонЕ ама ти и без това си дебела ... "
 Crazy има и още ама друг път   bouquet

# 424
Хайде един Муньо и от мен.
Студенти сме с муньото.Аз съм от Варна,той от едно по -малко градче.
На първата среща цяла вечер слушах подробен разказ за свинската  смърт на която скоро беше присъствал.Казах си ,че явно е много впечатлен младежа и за това само за това ми говори.
На втората среща започна да ме нарича МОМЕ !
На трета среща се реших за да му кажа изтърканата реплика" Хайде да си останем добри приятели", а той реагира бурно "Как само приятели,ти си жената за мен пък и смятам да остана да живея във Варна"
Е аз не му осигурих адрес във Варна , но следващата мома се излъга  и му пристана!  smile3521

# 425
супер - ей тук вече мога да се похваля
идва един ден брата на съседката на вратата и ми носи букетче кокичета  Hug приемам и благодаря, а той "абе Яз мислих да ти купя бАмбонЕ ама ти и без това си дебела ... "
 Crazy има и още ама друг път   bouquet
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 426
Да ви разкажа сега една история за няколко Муньовци на куп.

Имам позната-Борислава, която е женена от 10-тина години за Иван. Тя е доста шавлива женица и все не и достига нещо. По едно време Борислава доста се заиграва с мъж на име Сергей и дори не се свени да говори с него от домашния си телефон. С течение на времето на Иван, колкото и да не му се иска, разбира че Борислава има връзка с въпросния Сергей, прави опит да и каже нещо, но на Борислава не и дреме и му казва да се изнесе, ако не му харесва. Муньо Иван млъква, за да не бъде изритан. Добре ама, идва време, когато Сергей започва да идва за през нощта. Муньо Иван мълчи, причината я знаете. Минава още време и Сергей се нанася трайно. Живеят си тримцата. Един прекрасен ден обаче, Сергей е на работа, Иван и Борислава са си  в къщи и ДОМАШНИЯ телефон звъни. Иван вдига слушалката и насреща непознат мъж търси Борислава.  Дамата започва разговор с явни нотки на флирт, а Иван слушайки отстрани казва : - Бориславо, ще кажа на Сергей! #Crazy

# 427
Бориславо, ще кажа на Сергей! #Crazy

Ооооохх..имай милост, ще си събудя бебето от смях.  Joy

# 428
Пиаф, стига бе!

# 429
# 430
не не не ми се вярва някакси  newsm78 или по точно не искам да повярвам,че има такива "хорица"!!!  #Crazy това е силно трагикомична история

# 431
Истина е, дори имената са истински и не се свеня да ги обявя. Защото самата дама си разказва историята смеейки се. Лудо трио.

# 432
Еееееее не, Piaff и Goody избиха рибата !!! smile3532 smile3532 smile3532  Колкото и да се напъвам да се сетя за някой муньо да се разпиша в темата, в сравнение с вашите моите явно са били китка цвете ... smile3506

# 433
Истина е, дори имената са истински и не се свеня да ги обявя. Лудо трио.
аууууууууууууууу ма ти си сериозна  Rolling Eyes и са от София  Shocked
не ми казваи че имат и деца,няма да го преживея  Sick
да определено водиш класацията с тая историиииииика  Laughing

# 434
Истина е, дори имената са истински и не се свеня да ги обявя. Лудо трио.
аууууууууууууууу ма ти си сериозна  Rolling Eyes и са от София  Shocked
не ми казваи че имати деца,няма да го преживея  Sick

Исках да го спестя на аудиторията, защото сме се "събрали" да се похилим. Но за жалост, да, имат син.

Общи условия

Активация на акаунт