Номинации за Муньо - 2007

• 107 455
  • 541
  •   1
Отговори
# 450
Еееее, защо само една опцияяяя Rolling Eyes

# 451
Олеее и моите муньовци са двама   smile3506

# 452
...я сега ме светнете - danivo има две номинации или двама  муньовци - Thinking щото то ако само муньовци са около нея #Crazy   маХни маХни
Олеее и моите муньовци са двама   smile3506
И други явно сме магнит за муньовци и муньовщини...   Rolling Eyes

# 453
  • 7800
Само да отбележа, че и аз познавам такова семейство като описаното от Piaff. Законният мъж нарича натрапника "ортака".

# 454
Само да отбележа, че и аз познавам такова семейство като описаното от Piaff. Законният мъж нарича натрапника "ортака".
Joy Joy Joy JoyОхххххх момичета ще ме уморите от смях .....Аз за кой Муньо да ви разкажа , не се сещам за такъв честно .Вие откъде ги изкопавате такива съкровища ??? hahaha hahaha

# 455
Joy Joy Joy JoyОхххххх момичета ще ме уморите от смях .....Аз за кой Муньо да ви разкажа , не се сещам за такъв честно .Вие откъде ги изкопавате такива съкровища ??? hahaha hahaha
Shocked  #Crazy  Shocked  Sick

# 456
Кво въртиш очите и си се ококорила , че не разбрах ??Съкровища в кавички ......

# 457
[/quote]Кво въртиш очите и си се ококорила , че не разбрах ??Съкровища в кавички ......
[/quote]
това ми е ясно за кавичките  Laughing
кокоря се че и ти казваш за втори такьв случай  Crossing Arms
а от парвия се втрещих  Sick не е истина колко болни мозаци има вече  Rolling Eyes че чак и "ортака" му казва #Crazy

# 458
а от парвия се втрещих  Sick не е истина колко болни мозаци има вече  Rolling Eyes че чак и "ортака" му казва #Crazy
E, какво толкова? Има чувство за хумор човека.... Joy Joy Joy Joy Joy

# 459
[/quote]
[/quote]
Нещо пак се бъркаш , аз за един случай дори не съм разказвала пък ти и втори ми приписа ????Нещо се обърка отново ... hahaha hahaha Joy Joy

# 460

[/quote]
Нещо пак се бъркаш , аз за един случай дори не съм разказвала пък ти и втори ми приписа ????Нещо се обърка отново ... hahaha hahaha Joy Joy
[/quote]
 Laughing изложих се  hahaha  Joy преписах на теб Markrit  думите на Skali4ka 4е и тя знаела за един такьв случай  Rolling Eyes но добре се посмяхме на чужд грьб  smile3534

# 461
Хайде бе момичета само толкова малко Муньовци ли има ...????Разкажете за още някой Муньо  ......... hahaha hahaha Joy JoyСнощи се смях със сълзи с историята на най  големия Муньо Иван , чак мъжа ми се поинтерисува  що се хиля така грамогласно  rotfImbo newsm62 smile3534

# 462
Преди години ходех с един тип,но не сериозна връзка,а отвреме навреме.Често ми звънеше през нощта към 2-3 часа(вече много пиян)да ме вика на кръчма и чак се учудва като му кажа че спя.
Много поркаше и имаше противно пиянство и явно взе да усеща че почвам да отлагам срещи,да го избягвам.Една вечер излезнахме на заведение и после от яд че не исках нищо да правим,си ме закара с такси ,ама не до нас ,а ме остави на пътя между 2 градчета в 12 вечерта и студ 2 градуса. #Crazy
Просто не можех да повярвам в момента къде съм и какво правя,направо се шокирах от ужас.Почнах да стопирам коли като осъзнавах че може да попадна на още по-лошо нещо.Добре че ме качи един възрастен човечец,казах му какво е станало да ме съжали. Cry

# 463
.....Една вечер излезнахме на заведение и после от яд че не исках нищо да правим,си ме закара с такси ,ама не до нас ,а ме остави на пътя между 2 градчета в 12 вечерта и студ 2 градуса. #Crazy ...
Ужас!!! Тоя е егати изрода  #Cussing out #2gunfire Ти не му ли организира един тупаник после? Чудя се дали би могло и да го съдиш...  Искрено се надявам, че си успяла някак да му го върнеш! Нещастник... 

# 464
То май няма Муньо дето да не е нещастник ...Бих им откъснала топките на такива закоравели Муньовци ......... #2gunfire Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт