Номинации за Муньо - 2007

• 107 483
  • 541
  •   1
Отговори
# 465

Ужас!!! Тоя е егати изрода  #Cussing out #2gunfire Ти не му ли организира един тупаник после? Чудя се дали би могло и да го съдиш...  Искрено се надявам, че си успяла някак да му го върнеш! Нещастник... 
[/quote]
За съжаление нямаше на кой да разчитам по онова време ,за да му го върна,а пък и бях толкова доволна че се отървах леко и че го видях в пълния му блякък що за лайно е...за да го разкарам по-лесно.

# 466
Докато четох и аз се сетих за един мой случай с един дядка

Студентка съм и пътувам с влака.В купето влиза един дядка,селски тип-вълнени чорапи,галоши,ватенка.......Абе представяйте си.И се заприказва дядката с една дама на пенсионна възраст,взе да и предлага разни неща,тя жената хък -мък,пък на мен ми е леко смешно.Да де,ама слезе госпожата и дядото ме нападна мен.Аз вика знам,ти си студентка,на вас ви е много трудно,нямате пари,то обучението скъпо,пък ти таквоз хубаво момиче,що не ми идваш от време на време на гости ей тъй ,вика ,да ми изпереш,да ми сготвиш,а аз да ти се радвам,хем и компания да си имам.Моята пенсия е голяма (подчерта няколко пъти),аз ще ти помагам (финансово де).
Малееееееееее,как се отървах,не помня.Но дядото не нахалстваше ,просто съвсем кротичко предлагаше.Затова и си спомням случката по-скоро като комична  Joy

# 467
ха, и аз си спомням за един дядка. от съседния вход. носеше ми разни домати, сливи и там каквото е успял да отмъкне. и той с голяма пенсия. канеше ме вкъщи за "компания", жена му я нямало през деня. досади ми крайно и се оплаках на един приятел - той ме спаси. бях на около 15 та ми беше неудобно да казвам на наш'те, че ме сваля дядка с домати.

# 468
  • София
бях на около 15 та ми беше неудобно да казвам на наш'те, че ме сваля дядка с домати.
Това много ми хареса  Sick Joy

# 469
  • София, откъм тъмната страна
Ох и аз да разкажа за един Муньо. Чуквам си среща с един левент след многократни молби от негова страна. Срещата е на една пейка в парка. Седя и чакам аз, а към мен се приближават някакви девойки и почват да налитат на бой - абе ти какви си ги говорила за мене на еди-кой си дето изобщо не го познавам, пък девойките хич не са ми познати. Обеснявам аз, че нещо има грешка, ама те пак - ти..... и почват да ме блъскат, да ама аз съм си пиперлия   superuu - ставам почвам да им крещя и аз вече готова да се отбранявам  newsm66 и изведнъж девойките се спаружиха и почнаха да се оглеждат пръдливо .... в тоя момент пристига Муньото и демонстративно ме "спаси". Не че имаше от какво. После разбрах, че работата била нагласена така че когато почти са ме набили и съм се разревала да дойде моя "спасител" и после щяла да съм негова.... Само дето сценария не му се получи  nono

# 470
  • София /Абсурдистан
Боже, колко Муньовци имало, Боже ....

# 471
  • София
Да ви разкажа за колегата на мьжа ми - Муньо-габровец...
Не се майтапя, наистина е от Габрово...

Та зна4и, заплатата му не пада под 1200 лв.(в смисьл,4е не са соц. слаби, а с доходи над средното за страната), а те(младо семейство), пестят яко и за нищо извьн най-необходимото за живеене, не дават и стотинка.

Та всеки ден колегата си носи от кьщи ядене и пие от минералната вода на мьжа ми. Понякога се "отпуска" и си взема кафе от бар4ето кьдето работят. Един ден отиват заедно до бар4ето и мьжа ми запо4ва да си порь4ва: пьрво си иска меденка(да си заслади след обяда), после кафе и кола. Колегата го гледа и вьзкликва:- Ехе, Здравко, много си се отпуснал, бе, 4овек - преди малко маденка, сега пьк кола...smile3555

# 472

На колко години сте били тогава?

# 473
  • София, откъм тъмната страна
Естествено на ...найсет, ама колко точно не помня вече. Но май още бях ученичка, щом срещата ни е била в парка на пейка Shocked....

# 474
  • София
Момичета като ви чета историите се скъсвам от смях, аз за мои Муньовци още не съм се сетила, но ще ви разкажа една историйка с моя приятелка.

Та въпросното момиче трябваше да си пренася багаж и помоли приятеля, който имаше кола да го превози. Идва наконтения и приятел и почва да дава зор да тръгват. Багажа се състоеше от 2 огромни сака и момичето хваща единия, и пита приятеля си дали ще и помогне , да вземе другия по тежкия сак, при което той отговаря:
 "Ооо не мога ще си разваля маникюра" И ние двете е така #Shocked

# 475
  • в моя свят на мир и любов
Ако говорите за скъперници, сигурна съм че като моя мъж втори няма.

Той никога не плаща сметки.
Ако случайно ги плати, си записва в едно тефтерче и ме преследва денонощно, докато не му възстановя разходите.
Това направо ме вбесява, но снощи ми обра точките.
Поръчах му да купи мляко и понеже му "дължах" пари, които е дал за детегледачката, решил че няма да му възстановя парите и ме остави без мляко за децата.
Той стои гладен цял ден, защото не му се дават пари храна през деня. Иначе у дома яде, но там вече аз съм напазарувала.
Той има прекрасно кожено яке с дебела подплата, но не го носи, за да не го изхаби. Вместо него носи едно шушлеково яке с изпокъсани джобове.
Той ми взима пари за бензина, ако ходим семейно до друг град.

Само да подчертая, доходът му е доста по-висок от моя.

Гаджето, дето накрая изчисли колко пари е похарчил за мен за подаръци и искаше да му дам парите, направо бледнее пред мъжа ми.

# 476
и ти живееш с него? ай стига бе.

# 477
Че и две деца си му родила... Ма не е Муньото той....

# 478
Ами като се замисля - да. Даже и брак имаме сключен. Че и две деца на всичкото отгоре. Joy Joy Joy

Казах ли, че като седнем в ресторант, докато не изяде всичко, не става - платили сме си все пак.
Ама и щерката - същата. Нахрани се добре,плащам и се каним да тръгваме. Сервитьорката вдига чинията, в която има още ядене, щерката обаче се пресяга чевръсто, издърпва я от ръцете й и набързо се натъпква с останалото ядене. Ген, какво да се прави.

# 479
Че и две деца си му родила... Ма не е Муньото той....
И мама тъй казваше .... ама късно вече.

Общи условия

Активация на акаунт