изтриване на публикувани мнения

• 2 578
  • 28
  •   1
Отговори
ПОМОЩ
искам да изтрия последната си публикация понеже е грешна  ooooh!, към кого да се обърна!Благодаря предварително!

# 1
  • В сърцето на живота!
И аз бих искала да знам!!!Че и аз имам грешен постинг!! Embarassed

# 2
Вариантът е да пишете на някой от модераторите на съответния подфорум или ако даденият подфорум няма точно определени модератори, да използвате функцията Информирай модератор и като коментар да напишете коя публикация искате да бъде изтрита (трябва обаче да докладвате мнението над или под Вашето, тъй като системата не позволява да докладвате собствените си публикации).

botzi, подписът надвишава максимално допустимите размери. Моля, намалете го спрямо правилата.

˙·٠•●◊°•Сливница•°◊●•٠·˙, аватарът е с размери над максимално допустимите. Моля, сменете го.

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 22:56 от Mamma

# 3
  • В сърцето на живота!
Този аватар добре ли е? Embarassed Ако не е,още ще го намаля.

# 4
  • София
Този аватар добре ли е? Embarassed Ако не е,още ще го намаля.
Добре е.

# 5
  • Пловдив
В правилата пише, че до 5 мин. можеш да изтриеш последната публикация ако след нея няма други публикации, но не се получава.За какво служи тогава бутона изтрий?Мога само да редактирам публикацията, но не и да я изтрия.

# 6
  • В сърцето на живота!
В правилата пише, че до 5 мин. можеш да изтриеш последната публикация ако след нея няма други публикации, но не се получава.За какво служи тогава бутона изтрий?Мога само да редактирам публикацията, но не и да я изтрия.
Да,и аз не мога да изтрия Thinking Що ли?

# 7
Защото някой я е прочел.

# 8
  • В сърцето на живота!
Защото някой я е прочел.
Това не го пише ...

# 9
Но е вярно  Wink.

# 10
  • В сърцето на живота!
Пише само това:можеш да изтриеш последната публикация ако след нея няма други публикации.
Но сега ще знаем вече Wink
Мерси Hug

# 11
  • София
Значи бутонът "ИЗТРИЙ" важи само ако никой не е прочел публикацията? Нещо не ми се връзва... Понякога ми дава "Грешка" в теми, които никой не чете в момента. Защо не активирате този бутон да може да се използва винаги?

# 12
  • Пловдив
Правила съм експеримент да изтрия публикацията веднага, не защото не искам да я публикувам, а просто да пробвам.За 20 секунди колко потребителя са я прочели?

# 13
  • София
Именно.

Пробвах с тази. При "autumnsphere и 0 Гости преглежда(т) тази тема." не успях да я изтрия 5 секунди след като я постнах.

# 14
Ми... явно ти като си я прочетеш и край. Инак не мога да си го обясня.

Общи условия

Активация на акаунт