"абитуриентски бал в детска градина......!

• 2 460
  • 18
  •   1
Отговори
Моля ви за мнение....Толкова ли съм демоде?! Хлапета от подготвителна група, облечени като сметанови торти /подчертавам/, в заведение, с върволица автомобили, взимат директорката от дома с букет и ....бутилка. Боже, толкова ли не съм в крак с "модата"!? Извинете ме, но тук става въпрос за извращение! Embarassed

# 1
Изобщо не си демоде, а съвсем нормално мислеща.
За съжаление, пошлостта е завладяла всичко, включително и образователната ни система. Нашата директорка тези дни раздаде удостоверенията на децата от предучилищната група в кръчмата......там била тържествената част! Моето си получи удостоверението на следващия ден. Кръчмата си я спестихме. Заведох го да празнува на по-подходящо за деца място.

# 2
Нямам думи! #Cussing outДа, няма лошо като си получат удостоверенията да отидат с родителите някъде -сладкарница, клуб или.....нещо детско, но това с кръчмата ме изумява!

# 3
Имаше подобна тема.Там на шега писах, че издирвам розова S класа.
Какво толкова специално "завършват"  децата?Детска градина.Че и балове, рокли, кръчми/ресторанти и пр...Нямам нито излишно свободно време, нито излишни пари за да начеша крастата на "изтрещели" учителки/родители...

И аз съм задръстена...

# 4
  • BG
Убихте ме направо!  ooooh!
Аз тъкмо си мислех, че като мине вдругиден балът на баткото, ще си отдъхна облекчено и скоро таквоз чудо няма да ми се случи, ама уви.... Crazy

# 5
  • София
Според мене няма лошо да се отпразнува деня по специално.Но чак в кръчмата и с рокли като каките Thinking

# 6
  • Пловдив
И моето малкото тази година завършва детска градина и ще ги заведем да празнуват в едно заведение, но вчера гледах снимки от подобна "абитуриентска" и щях да припадна. Едното от момиченцата беше с рокля с корсет,шлейф, гримирано и с букли и екстеншъни.  ooooh! Реших, че и аз нещо старомодна го раздавам май, защото моят ще е по дънки и тениска и няма да наемаме лимузина.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 12:40 от -Petia-

# 7
Искам снимки от това събитие  Mr. Green

# 8
  • Пловдив
Момичета, сериозно ме притеснихте с тези тенденции... ние другата седмица по случай завършването на ДГ ще ги водим в детски клуб, имало и детска дискотека и караоке-общо 2 часа ще е събитието. Разбрахме се по един родител да води децата, за да не ставаме много и ще поканим госпожите и доколкото разбрах и директорката. Но аз нямам никакво намерение да се изхвърлям. Детето ще го облека нормално с панталон/дънки и блузка. Ще споделя после дали е имало "изцепки". В интерес на истината изобщо не знаех допреди 2 месеца, че се ходи някъде за това събитие, но понеже предложиха да е в детски клуб, се съгласих.

# 9
  • Шумен
Леле, идея си нямах за тези щуротии с кръчми, дискотеки, тоалети  Shocked
Явно и аз съм от задръстените  Whistling
Да се събере цялата група и да поиграят за последно всички в някой детски клуб да, бих се съгласила. Но всичко останало за мен е прекалено  Stop
Преди дни майка на завършващо ДГ момиченце ми разказа за натоварената им програма - концерт на завършващите, после им раздали дипломите и отишли на сладкарница родители и деца. Ето кое за мен е нормално  Peace

# 10
Това е тенденция от няколко години и все повече се засилва. Като знам голяма част от хората с какъв капацитет са, изобщо не ме изненадва  ooooh!.
Концерт и сладкарница с родители звучи най-приемливо, но чак пък кръчми, костюми и рокли - няма нужда.

# 11
Аз имам едно обяснение и то е че родителите през годината празнуват/ходят по заведения с децата/аз също/ и всъщност за децата тържествата там са най - нормалното нещо.Аз излизам или се събираме често и винаги е с мен.Дали за 2 часа или 4 часа той си е с мен.За него кръчмите и събиранията са съвсем нормално нещо защото е свикнал.Децата гледат родителите и моя специално това вижда...
Не зная нашето тържество къде ще след време.Но лично аз предпочитам да не присъствам.Да го заведа да го оставя и да го взема след това.Ако тържеството лично на мен ми се стори "не на тамън" няма да го пусна както спомена една майка в по горен пост.
В края на краищата завършва градина все пак и не чак такава драма дали ще иде или не.

# 12
За мен това е трагедия  Peace

# 13
  • София
Нашият "бал" вече мина. Децата бяха пременени, но съвсем нормално, нямаше нито едно, което да прилича на детето от снимката. Тържеството беше в една пицария - с аниматори и много игри в градината  Peace

# 14
Петя, изтрий снимката, че анонимността в нета никак не е анонимна.
Представих си, ако облека така детето ми...След половин час игра, финтифлюшките ще са хвръкнали.

Общи условия

Активация на акаунт