⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::25::.

• 649
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Реал Мадрид всяка година потеглят бавно. целта е да са във върхова форма на края на сезона. ще видим дали ще стигнат до края Simple Smile. Карабах и мен ме изненадаха.
Чакам Левски - Лудогорец. Дано съдията не се прояви, защото заряда е голям в този мач

# 16
  • София
Пирине, и аз чакам и със същите надежди (пожелания) за чернодрешкото (нищо, че вече са шарени). Но след Бай-Чел довечера. (И с чисто саркастично любопитство за утре - други тюбетейки играят пак в Португалия.)

# 17
След такива мачове в ШЛ изобщо не мога да си представя да гледам измъчения и изнасилен футбол в бг първенството.

# 18
  • София
Няма коментари от ШЛ, къде сте, бе хора?
Бате Гошо (Дерменджиев) бил засечен тия дни в офисите на Лудите в Сф - явно вече тече оглеждането за нов/стар треньор, ако Лев бие довечера. (А аз искам да бие; смятам, че в момента го заслужават - дори не толкова/само с игрите си, а общо като футболна атмосфера в двата клуба.)
ШЛ. След Карабах-барабах (на вълшебника Карабас-Барабас поклонници явно) другите тюбетейки в Португалия си паднаха чинно, като издържаха едно полувреме, все пак. Кипърците не паднаха от гърците (и с червен картон). Не очаквах Аталанта и Монако да пуснат по 4 гола чак. И мн. ме изкефиха 5-те на Франкфурт с/у Галата (от високо се пада болезнено!). След само 1 изигран кръг ми е още твърде рано да мисля каквото и да било за нататък. Но на мен този нов формат ми харесва.

Любопитно. Не знаех цялата му история, макар да помня кой беше и, че носеше маска като Петер Чех. Ето зялата история на Кристиан Киву:
"Остана ми само дясната ръка и с нея показах на семейството си, че съм жив"
https://webcafe.bg/retro/ostana-mi-samo-dyasnata-raka-i-s-neya-p … che-sam-zhiv.html

# 19
  • София
Цитат
Няма коментари от ШЛ, къде сте, бе хора?
Безмълвни сме.

Чудим се ЦСКА има ли треньор или не?
Левски ще удари ли довечера Лудогорец? Ако да, Дерменджиев ли ще се завръща на бял кон?
Янев или Тунчев дали ще си прецакат кариерите като Томаш и Керкез?
И Враца ще даде ли точки на ЦСКА?

След целия тюрлю гювеч , имам сили само за едно "браво на Барса", но за резултата, а не за играта.

# 20
  • София
@ missence - наистина ми е криво за всичко, което се случва в ЦСКА. Никога не съм бил болен фен, на моите години сега - още по-малко вероятно. И продължавам да смятам, че силата на двата столични легендарни тима би променила поне мъничко нагоре качеството на цялата БГ клоака, евфемистично наричана "Футбол". Защото - кой каквото ще да казва - в 100-кратния ни пореден шампион има само малко по-добри играчи и организация - постигнати с пари (с които се купува и вс. останало по трасето на победите). Нито дух, нито публика, нито привлекателен образ (нищо, че Бойко им дострои стадиона).
Ето и снощи: най-младият ни награден за 100 мача рефер стана основното действащо лице. Нека да не е дузпа, да няма червен картон, съмненията остават, нали? В останалото време фаловете бяха за Рз, "свободната игра" за Лев. Никаква услуга не им правят на "орлите" с 12 човека публика по такъв начин - справка игрите им в ЕКТ (а и цялото отношение към нашите отбори там, което отрезвява, но у нас не изтрезняват).
Станал съм умерен песимист, затова следващият ни шампион пак ще са те. Следващото класиране на нац.отбор някъде - след 2134 година. Един ден Гонзо ще бъде сменен от Порточанов (примерно). Керванът ще си върви. Но няма да има кучета, които да лаят. Ще са се отказали след прегракване.

ПП. Ето ви един разбор от днес за случващото се при червените. Понеже не са "моите" не съм следил всичко там, но намирам доста интересни примери, вкл. кой лапа чорбата. И, че 9/10 от хората в клуба са там за да... лапат. Именно.
https://www.24chasa.bg/sport/article/21331206

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 12:40 от EmBrother

# 21
  • София
Където има пари, има интереси и облаги. Това е от ясно по-ясно.

Цитат
Ето и снощи: най-младият ни награден за 100 мача рефер стана основното действащо лице. Нека да не е дузпа, да няма червен картон, съмненията остават, нали?
Левски и ЦСКА едно не могат да разберат, че Лудогорец ще е шампион докато иска. Сини, червени и пембени трябва да се обединят, за да приключи това. Тук вкл пловдивските отбори и всички, които милеят за тази игра.

# 22
Не знам какво толкова се пените на бг първенството. Аз като видя, че  цска 48 са победили Лико Пл с 4-0, казвам си "някой го е играл 1ца с над 2.5 гола". Като видя Левски - Лудогорец 0-0 - "Някой го е играл под 1.5 гола".

Ако някой милееше за тази игра в бг, нямаше да се купуват чужденци на кило, а щяха да развиват собствено производство.  Така или иначе резултатите в Европа ги няма никакви.

# 23
  • София
Скрит текст:
Не знам какво толкова се пените на бг първенството. Аз като видя, че  цска 48 са победили Лико Пл с 4-0, казвам си "някой го е играл 1ца с над 2.5 гола". Като видя Левски - Лудогорец 0-0 - "Някой го е играл под 1.5 гола".

Ако някой милееше за тази игра в бг, нямаше да се купуват чужденци на кило, а щяха да развиват собствено производство.  Така или иначе резултатите в Европа ги няма никакви.
Точно. Затова превключвам на Висшата лига, Ла Лига и турнирите. Нашите са ясни на клубно и национално ниво.

# 24
Тоя отбор Фратрия е много странен! Основан от..."Берьозка",шефът и... Yum

Общи условия

Активация на акаунт