⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::25::.

• 3 588
  • 122
  •   1
Отговори
# 45
Дааа, първото полувреме показахме - сякаш, че ще видим импулс при новия треньор, но....
Болезнено беше, че всички се оправдаха с автогала на В. Попов. НЕ може той да е причината после да получиш нови 4 гола.
Тази мантра с ПП е валидна само ако някой не е гледал мача. Още преди първия съдийски сигнал на мен ми светна сигнално червената лампа с дебютанта в стартовия състав от последния в класирането на нашата А група - Славия, Кр Стоянов, десен вътрешен халф. Ние още ПП не играехме нищо, очеизвадно беше, и особено зле бяхме във фаталната дясна част по нашата половина.
Още с избора на А Димитров бях отчаян - ако приемем, че на БФС им е през онази работа какво правят различните U-отбори и там са пълни смешковци, демек - трябва да ги имаме, и толкова, то вече А-отбора не е за мезе! Г-н никой, който е тренирал мъжки отбор само в Ст Загора и май в Горна Оряховица... Ето, има и мнение на Ст Стоилов, че е нужен авторитет начело, "табела".
Като по чудо не ни вкараха в 10а мин, гредата бе приятел, но мин по-късно вече прошка нямаше, като бе комично как бе разминат Хр Петров, а П Христов не съумя да покрие тази грешка поради скоростта си на охлюв. Първият от тези е твърда пейка, влиза веднъж на високосна година, а втория се мотае от години по ниските нива в Италия...
И двете атаки бяха по левия им фланг, второто обаче видяха дупката от другата страна и ни разбридаха оттам.
Защо не бе повикан Недялков ми е странно, както и Кр. Димитров в резервите, а и бе повикан като замяна.
Защо на вратата бе Митов, чийто отбор Абърдийн е с червения фенер в Шотландия, а не добре играещия Вуцов?
Въобще за какви позитиви при мишока?
Преди мача писах, че Турция ще ни смачка, имайки предвид тяхното 0:6 с Испания.
Утре очаквам 7 гола от Испания.
ПС: Швеция - Косово 0:1... това да имаш 2-та най-скъпи и актуални нападатели - Гьокереш и Исак, общо 200 млн и горница, и в 3 мача да не вкараш гол, и то с Швейцария в къщи 0:2 - иди-дойди, ама и 2 пъти от... Косово - 2:0 там, и днеска 0:1...

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 23:54 от ColorIndex

# 46
  • София
Трагедията в цифри след първите ни 4 квалификации
(обобщена статистика след епохалното ни отсъствие от поредните квалификации - за да ни е по-лесно да се радваме на постигнатото...)
https://www.focus-news.net/sport/2746051.html
Например:  За тези 4 срещи имаме 16 опита за удар, като само 5 от тях са били точни. За този период сме изпълнили 7 корнера. Средната ни успеваемост на пасовете е 72.7%.

# 47
Можете да благодарите на легендата на българския футбол и героят от САЩ 94 - Борислав Михайлов.

# 48
  • София
... и следовниците му.

# 49
Следовниците са насадени от Боце Тикчова, и като такива, са пълни малоумници, като връхта е т.нар. слекционер Димитров. Този плазмодий се е взел много насериозно, и скандала със Св Вуцов е показателен, както и изреченията му след като  кацна в София. Нишката води и до дебелата свиня от Овча Купел, чийто галеници превзеха националния отбор и ни омаскариха страхотно! Интересното е, че вместо назидание за Вуцов, вместо да му напълнят кошницата испанците, той взе, че стана герой на мача. От 4е гола 1 е от дузпа, 1 - автогол, и двата други са с глава от 5-6 м, само втория можеше да бъде спасен. Но със спасените 8 удара + доброто му излизане при гредата на Педри казват, че с Митов най-вероятно щяхме да бъдем 7+ гола в мрежата.
За мен всички играчи на Левски трябва да откажат повиквателните при тоя олигофрен и да го оставят да си бере "плодовете" в оставащите 2 мача.

# 50
  • София
Подкрепям (и като левскар, и като обикновен БГ запалянко, срамуващ се във второто "амплоа").

# 51
Пост във фейса:

"Мачовете на националния вместо с химна,трябва да почват с "Хубава си моя горо",заради тия дървета,които вселяват в сърцата ни само скръб и жалост" Laughing

# 52
Е то НО открай време се използва за обслужване интересите на Славия и Левски. Кое е новото? 

# 53
Е то НО открай време се използва за обслужване интересите на Славия и Левски. Кое е новото? 
Кои интереси на Левски се обслужват сега, че не мога да се сетя? Писах на много места, че ако бях например Кр Димитров или Р Кирилов също щях да откажа повиквателни от този кютук!
Виж, за Славия е така. Този отбор е на последно място и това не е случайно. И изведнъж се викат, че и се пускат титуляри двама играчи от този отбор, а един друг бивш се викаше още от Ил Илиев! Викаме в национала нападател БЕЗ вкаран гол?!? Някой да е чувал преди за Кристиян Стоянов преди да го викне А Димитров и какво точно игра този срещу Турция? Та точно нищото му даде 2-3 гола на Турция в неговата зона + автогола!
Петко Христов е със скоростта на охлюв, но изкара и двата мача, а Кр Димитров го разкарваш като мечка и не влиза и за минута? Защо викаш новобранец от Славия, и го пускаш срещу Испания? Какви точно интереси на Левски?
Хайде ще ги видим в последните 2 мача без Вуцов, освен ако Гонзо не се примоли много-много...
Преди малко изгледах Вили Вуцов в тубата, където малко или много казва какво точно се е случило тази седмица с новия треньорски щаб. Не знаех, че си е имало и предистория. Но това да саботираш НАЦИОНАЛНИЯ отбор на България срещу Испания... имах само бегли догадки, но те бяха потвърдени от Вуцов-старши! Тук трябват, нужни са, незабавни оставки или уволнения!
Да бламираш най-добрия си вратар е престъпление и по правилата на ФИФА, ФУФА и който се сетите!!!

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 13:24 от ColorIndex

# 54
Нима последните 20 години не са пускали футболисти на Левски, за да ги продадат по-лесно, или за да им вдигнат цената за вероятен трансфер? Нееее, изобщо не се е случвало...

# 55
Нима последните 20 години не са пускали футболисти на Левски, за да ги продадат по-лесно, или за да им вдигнат цената за вероятен трансфер? Нееее, изобщо не се е случвало...
А вие, вика, защо биете негрите?

# 56
  • София
Никога, ама никога националният отбор не е имал по-слаб селекционер от Александър Димитров!
(коментар на анализаторите на "актуално" за поредното посмешище в национала...)
https://www.actualno.com/bgfootball/nikoga-ama-nikoga-nacionalni … news_2509817.html
Първият му и единствен опит да се захване да води елитен отбор е с Берое през 2016-а. Задържа се 14 мача в Стара Загора, преди да си подаде оставката след само 5 победи. След Берое за кратко води и Локомотив Горна Оряховица, преди отново да се завърне в зоната си на комфорт - младежките национални отбори.
Не знам и кой как вижда "конфликта" със Св.Вуцов - но тук е обяснен, за онези, дето (може би) си мислят, че нищо не се е случило - младежът закъснял за чекирането на аерогарата и му бил натрит носа. Ами, не е тъй.
Аз също съм (тук и като левскар, не крия) за спиране на всички от синия отбор за национала на Сашко. Да си вземе дебютанти от Бистрица.

# 57
  • София
И таз хубава?!? Никой ли не е имал нещо за казване почти седмица?

В днешното интервю след мача си, Ил.Илиев казва следното - направо ще го копи/пейстна, да не ходите някъде си...
Скрит текст:
Треньорът на Черно море и бивш национален селекционер на България - Илиан Илиев, не се изказа ласкаво за Александър Димитров, който пое "трикольорите" след него.
На въпрос дали би коментирал разправията между вратаря Светослав Вуцов и Димитров, Илиев заяви:
"Не бих искал да коментирам този скандал, тъй като не съм бил там. Тръгнах като приятел с всички, така мислех. Но след това чух по мой адрес изключително неприятни неща. Няма смисъл да отговарям, тъй като не съм такъв човек, а и вече съм по-опитен, да не казвам по-стар.
Доста бях изненадан обаче от изказванията на новия селекционер, който хвърли много камъни по нашата градина още преди първите му мачове. Затова последният човек, който мога да коментирам положително и позитивно, е той.
Когато аз поех националния отбор, знаете каква беше ситуацията. Имаше войни по улиците. А след няколко месеца дойдоха 15-16 хиляди души на стадиона. Значи сме свършили нещо. Дойде обаче един период, в който прецених, че не мога да променя това, което се случва там. И си тръгнах, надявайки се като приятел с всички. След това, както го казах вече, се оказа, че ние сме работили с хора, които не са били честни с мен, за да ми кажат в лицето това, което мислят. Така че да спрем дотук", заяви Илиев. 

# 58
И таз хубава?!? Никой ли не е имал нещо за казване почти седмица?

В днешното интервю след мача си, Ил.Илиев казва следното - направо ще го копи/пейстна, да не ходите някъде си...
Скрит текст:
Треньорът на Черно море и бивш национален селекционер на България - Илиан Илиев, не се изказа ласкаво за Александър Димитров, който пое "трикольорите" след него.
На въпрос дали би коментирал разправията между вратаря Светослав Вуцов и Димитров, Илиев заяви:
"Не бих искал да коментирам този скандал, тъй като не съм бил там. Тръгнах като приятел с всички, така мислех. Но след това чух по мой адрес изключително неприятни неща. Няма смисъл да отговарям, тъй като не съм такъв човек, а и вече съм по-опитен, да не казвам по-стар.
Доста бях изненадан обаче от изказванията на новия селекционер, който хвърли много камъни по нашата градина още преди първите му мачове. Затова последният човек, който мога да коментирам положително и позитивно, е той.
Когато аз поех националния отбор, знаете каква беше ситуацията. Имаше войни по улиците. А след няколко месеца дойдоха 15-16 хиляди души на стадиона. Значи сме свършили нещо. Дойде обаче един период, в който прецених, че не мога да променя това, което се случва там. И си тръгнах, надявайки се като приятел с всички. След това, както го казах вече, се оказа, че ние сме работили с хора, които не са били честни с мен, за да ми кажат в лицето това, което мислят. Така че да спрем дотук", заяви Илиев. 
Kaкво има да се казва - Левски уби морето на Илиян, разград го шибаха по стандарт в Берн, а Сашко тъпото доволно е тъп, че да се окепазва сам. Илиян колкото и да е смешен, това няма как да го подмине. Щото Илиян Илиев все пак е някой, малък, но някой. Ал Димитров е тъп олигофрен. Простичко е.

# 59
  • София
Кратко и вярно. Наистина е (чисто и) простичко. Като Сашко след баня.

Общи условия

Активация на акаунт