⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::25::.

• 3 589
  • 122
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ох, драмата Вуцова и Сашкова вече само от чешмите ни не е потекла! Аман. Евала на Илиян Илиев, че се усети навреме.

Влизам да кажа, че Ел Класико си е Ел Класико, без значение кой бие, кой пада, и напрежението след мача. На светлинни години сме с татьови, батьови и кумови синове, треньори, брат'чеди и шуренайки. Докато не изпаднем от класацията на УЕФА, няма да се оправим, просто защото тогава ще има надежда да се закрие БГ футбола.

# 61
Влизам да кажа, че Ел Класико си е Ел Класико, без значение кой бие, кой пада, и напрежението след мача.
Изгледах го този монументален мач вчера, и се накефих на макс! Рядко се вижда такъв мач, в който от първа до последна секунда има екшън! Реал-ските защитници още не бяха се осъзнали секунди след първи сигнал, и направиха 2 гафа един след друг, при втория от които Рашфорд изтърва положение, следващата атака имахме дузпа, която незнайно защо бе отменена! Защитника НЕ игра с топката, и най-малкото направи подложка на Винисиус... Следваше отменен гол на Мбапе, щото прасеца му по-мускулест, обааааче ръчичката на последния защитник го покриваше. Но компютърната анимация гледаше само краката. Второто пък дадоха пресилена дузпа, и франсето изтърва, за да има някаква справедливост. Педри го покриха за втори жълт картон в 95а мин, но той искаше да избърза за душовете и си изпроси втория жълт накрая.
Реал-но мадридистите изтърваха поне 5-6 гола, Шчесни честно често бе под обстрел, а Ламал бе заспал. Накрая за черешката на тортата се посбиха, точно както трябва да бъде!
Разкошен мач, уникален стадион! Нищо общо с това, дето ритат топката у нас!

# 62
  • София
Трагична Барса вчера, не мога да не призная. Очаквах (много преди мача) да ни ушият 7 гола и не бяха далеко, ако до двадесетата бяха повели с 3:0. Но не успяха. Реал М също бяха посредствени през второто полувреме.

Смело може да се заключи - едно от най-слабите и посредствени ЕЛ класико.

Остави стадиона, играчите, публиката - това ясно. Продукцията обаче - от постна по-постна. Кинг Лева е толкова фин играч, че Барса ще загубят ако не преподпишат. Ама Феран искал, Феран можел....Феран е далеко-далеко.

Рашфорд. Да го сравним с маг Рафиня? Невъзможно. Светлинни години. Да се връща в Ман Ю, там е за такива....да ме прощават върлите фенове на висшата лига у нас (а те преобладават?), но Ла лига е (и винаги е била) финес, естетика, майсторство и красота. Да, нещо, което вчера не видяхме в особено големи количества....

# 63
  • Варна и...духом на Босфора
Барсата беше мега зле.
Ламин бозав,че бозав.
Че ни мръдна,ни шувна барем напред бе!
Тюююх,слаба работа.

Идвам да питам важен въпрос
Мачове за 8 ноември - за дербито,откъде?
Прибрах се в Бг и ще подкрепя нашите.
Ама в Ивентим няма билети,?

# 64
  • София
Докато в Рз с Мотания се случи обичайното, в Борисовата има нов кандидат за чаканата оправия...

Самуил Петканов се "кандидатира" за изпълнителен директор на ЦСКА и обеща уникални промени
"Кандидатирам се за поста. Купил съм FM 2026 на pre-order, но няма да имам време да го играя и ще дам активационния ключ на Методи Томанов да реди селекцията..."
Очаквайте пивоварна, военно-полевата кухня и още благини:
https://www.actualno.com/bgfootball/samuil-petkanov-se-kandidati … news_2513770.html

# 65
Да,пуснаха билетите.
Червените фенове сме в Г и B нали,като е такъв мач?

# 66
  • София
Да,пуснаха билетите.
Червените фенове сме в Г и B нали,като е такъв мач?
Да, Левски са домакини.

Цитат
Самуил Петканов се "кандидатира" за изпълнителен директор на ЦСКА и обеща уникални промени
Нека видим Вангелов докъде ще я докара. Тестът на Янев как се справя поне с колектива ще е в събота, 08.11.
Директорската сага в ЦСКА е като Вуцовата драма в нац. отбор - безкрайна.

А Домусчиев май се поумори от футбола. С Найденов сътвориха ега ти екшъна в Бистрица миналия кръг.

Цитат
Смело може да се заключи - едно от най-слабите и посредствени ЕЛ класико.
И пак на космическо ниво спрямо нашата дейтвителност.

# 67
  • София
Днес в Пловдив на голямото дерби на града голямо падение.
Докога с този вандализъм по стадионите?

# 68
  • София
Докато в територията няма закони - а, ако има, на никого не му пука. Имаше в миналото такъв случай, но сега пак "чакаме" да убият някой запалянко на стадиона, че после да се появи един баща (като на горкото момиче от катастрофата) и да почне поне в медийното пространство да ги солИ. Но пък и той - като чета - не е постигнал кой знае какво (а не е съвсем случаен човек).

# 69
  • София
И докато БФС се мъчи да лавира така, че да няма обидени, така ще е. Не може вратари да ходят да се покланят, плезят и да провокират феновете, които само това чакат, и да бъдат помилвани от БФС със смешни суми. Като му треснеш едно яко наказание и парична глоба, другият път пръв ще се е прибрал в съблекалнята.
Имам усещането, че цялата държава е пълна с осмокласници, които  са на ръководни постове.

# 70
И докато БФС се мъчи да лавира така, че да няма обидени, така ще е. Не може вратари да ходят да се покланят, плезят и да провокират феновете, които само това чакат, и да бъдат помилвани от БФС със смешни суми. Като му треснеш едно яко наказание и парична глоба, другият път пръв ще се е прибрал в съблекалнята.
Имам усещането, че цялата държава е пълна с осмокласници, които  са на ръководни постове.
Нещо имате проблеми с поклон от вратаря на Левски ли? Ми дръжте си ги у вас си!!! Сега като разцепиме оранжевата чорба сигурно ще ви ареса!

# 71
Нося над 12 гривнички на ръцете си

Да не ми ги джорелят на входа като опасни?

# 72
  • София
Скрит текст:
Имам усещането, че цялата държава е пълна с осмокласници, които  са на ръководни постове.
Нещо имате проблеми с поклон от вратаря на Левски ли? Ми дръжте си ги у вас си!!! Сега като разцепиме оранжевата чорба сигурно ще ви ареса!
Имам проблем с повсеместната простотия на футболисти, ръководства и явно на голяма част от феновете. Когато имаш самочувствието, че носиш фланелката, която е носена от Гунди, трябва да се покажеш като мъж с възпитание и топки, а не като да не казвам какво. А как дядо му успя да създаде такова поколение, нямам обяснение. Съдба.
След като феновете харесват такова поведение, значи заслужават да гледат осмокласен футбол, ако това изобщо е футбол. Човек първо трябва да има високи изисквания към себе си, за да изисква качество и адекватност отсреща.
Гледам вчера Куртоа какъв мач направи, а не се кланяше на никого, не се плезеше, не го замерваха с бутилки. Абе, възпитание и класа.
Има една поговорка ""Турен акъл в глава не седи".
Толкова по темата.

Нося над 12 гривнички на ръцете си

Да не ми ги джорелят на входа като опасни?
Няма.

# 73
Скрит текст:
Имам усещането, че цялата държава е пълна с осмокласници, които  са на ръководни постове.
Имам проблем с повсеместната простотия на футболисти, ръководства и явно на голяма част от феновете. Когато имаш самочувствието, че носиш фланелката, която е носена от Гунди, трябва да се покажеш като мъж с възпитание и топки, а не като да не казвам какво. А как дядо му успя да създаде такова поколение, нямам обяснение. Съдба.
След като феновете харесват такова поведение, значи заслужават да гледат осмокласен футбол, ако това изобщо е футбол. Човек първо трябва да има високи изисквания към себе си, за да изисква качество и адекватност отсреща.
Гледам вчера Куртоа какъв мач направи, а не се кланяше на никого, не се плезеше, не го замерваха с бутилки. Абе, възпитание и класа.
Има една поговорка ""Турен акъл в глава не седи".
Толкова по темата.

Вие сте последния човек, който е в състояние да съди Светослав Вуцов, разбирате ли? Псуван е каруцарски цял мач, отделно цялата миризлива смрад от Сашета и подобни, но той не се огъна, не показа среден пръст, а се поклони! И вие смеете да се изокате на това? Вие сериозно ли това? Вие от колко време гледате футбол, и въобще занимавала ли сте се с този спорт? Не ми казвайте - нонсенса, дето сте го из@к@ли е доволно показателен! Ама че тъпня!

# 74
  • София
Честито на опонентите! Не беше мач, не беше и едновремешното дерби (пак се биеха, ама и играеха).
Включвам се след интервюто на Хр.Янев - респект, противнико! Ако като него и Веласкес имаше повече треньори в Кенеф Лига, може би - въпреки шопарите и осмокласниците - макар и трудно, щеше да има повече радост за феновете и някакъв ръст в родния футбол.
(Не визирам нищо конкретно - освен, да речем: шубе. Ще ми се тия мачове да ги свирят чужди рефери, необременени от шефа на колегията им и мутрите, които им звънят - с инструкции на език от началното училище. И в двете посоки, честно, имам предвид.)

ПП. Но ми стана смешно след последния интервюиран (българин; мисля, че Т.Иванов) от червените, който рече: играем повече млади и българи... (ЦСКА започнаха с 2-ма българи..., сините с 5-ма.)

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 17:56 от EmBrother

Общи условия

Активация на акаунт