⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::25::.

• 3 583
  • 122
  •   1
Отговори
# 75
Честито на опонентите! Не беше мач, не беше и едновремешното дерби (пак се биеха, ама и играеха).
Включвам се след интервюто на Хр.Янев - респект, противнико! Ако като него и Веласкес имаше повече треньори в Кенеф Лига, може би - въпреки шопарите и осмокласниците - макар и трудно, щеше да има повече радост за феновете и някакъв ръст в родния футбол.
(Не визирам нищо конкретно - освен, да речем: шубе. Ще ми се тия мачове да ги свирят чужди рефери, необременени от шефа на колегията им и мутрите, които им звънят - с инструкции на език от началното училище. И в двете посоки, честно, имам предвид.)

ПП. Но ми стана смешно след последния интервюиран (българин; мисля, че Т.Иванов) от червените, който рече: играем повече млади и българи... (ЦСКА започнаха с 2-ма българи..., сините с 5-ма.)
Явно с подобно съдийство единствения отбор, който играе футбол, ще бъде губещ. Гидженов се уплаши, че ще му се наложи да изгони рано някой от червените или, че ще ги разгромим, и към 25-30 мин обърна свирката, спря ни 2-3 обещаващи контри, спря даването на жълти картони на припоците - визирам груб фаул на Жордао срещу Майкон, когато направи Етоо смешен с мрежичка. И това изнерви мача точно както искаха тюфлеците. И след 49а мин спря да се играе този спорт въобще. При бодичека на Мартино страничния е на 2 метра, защо не сигнализира? После същия този Мартино изпраска кроше на Митков - жълт картон? Делова се включи дейно в боя и не спря да се заканва на Марин, но за него - нищо? А, да, той бе с жълт картон от 12а мин и трябваше да иде да се къпе... Реално поне 3а трябваше да изгони - Костадинов, Мартино и Делова. Лапеня също можеше да потегли към съблекалните! Така е редно да се процедира при антифутбол! ВАР не видя, също както и в мача с Лудогорец. И в двата случая имаше бой, и в двата мача главен съдия бе Гидженов!
После викат Веласкес не може да вземел важен мач... Ма той човека е треньор по футбол, не по ММА!
Да, направи грешки - например не извади Митков още на почивката за сметка на Рупанов, така, както действа във Варна и спечели! Нямаше под ръка Сула, освен за последните минути, когато футбола бе приключил.

# 76
  • София
Напълно заслужена победа за по-искащия победата отбор - ЦСКА
Костадинов трябваше да бъде изгонен!

Христо Янев категорично надигра Хулио Веласкес.

# 77
Напълно заслужена победа за по-искащия победата отбор - ЦСКА
Костадинов трябваше да бъде изгонен!

Христо Янев категорично надигра Хулио Веласкес.
Баце, честита ви победа, но тя не дойде с грам футбол. Костадинов - изгонен, да. А Мартино (бодичек и кроше в в бузата на Митков) и Делова (най-дейния при боя, ама с жълт картон от 12а мин)? За тях какво ще кажеш? Как така и защо Делова мина без картон? Защо дадоха тогава на М Петков? Дори не пиша за Лапеня, щото той предизвика меллето - и той е за директен червен картон!
Чета днес сказки, че Гиджена ни подпрял, бил. Жордао с 3-4 фаула първото (първи много груб срещу Майкон в 15 или 16а мин!) - картон няма, Годой разкарва топката в 16 мин, картон няма, в 39а мин влиза брутално отзад на Костадинов - пак няма картон. Чета, че картоните на Делова (професионален фаул ОТЗАД) и на Етоо (влизане с бутоните напред и настъпване) били пресилени???
В 25а и 27а минути М Петков бе свалян 2 пъти в нак ви поле - няма дузпи, няма ВАР... Второто е грубо блъскане отзад от Мартино!
2 (две) опасни атаки са спрени с измислени фаулове от Гидженов - в 20а дава игра с ръка на Майкон (такава абсолютно няма), в 30а свири измислен на Сангаре, който отне топката на Делова и излизаше към вратата ви сам.
ВСИЧКИ падания на играчи в червено бяха отсъдени като фаулове ПП! Всички, и измисления в центъра на Годой от Майкон!
Апропо, вашия №2 настъпи зверски същия Майкон! Фаул, но картон няма!
Всичко това е от първото полувреме, което днес изгледах отново. Как ти се струва, добре ли е? Може да искате и да убиете 2-3а от нашия отбор, за да биете. Но нали има правила и съдии, или не?
Второто футбол не се игра, и за това сте изцяло виновни вие. Да, спечелихте си 3е точки. Но как? Мен лично би ме било срам от този антифутбол. Щото другия полусезон може и да не е тежък терена и да не ви бутат съдиите, може би и ние ще изиграем по-добър мач.
В 46а мин Лапеня блъска в гръб Сангаре и той се удари в М Петков, последва опита за задна ножица на Куршума, ок - авантаж, ама картон отново няма!
Изключително груба игра, и всички отсъждания на Гидженов и ВАР бяха все във ваша полза!
Веласкес е треньор по футбол, де да знае, че отсреща ще има ММА... На футбол нищо не сте надиграли, просто щото не играхте никакъв такъв спорт.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 10:27 от ColorIndex

# 78
  • София
Никой ли не се готви за поредния "мач на годината" на нашите нац..., по-добре: маргинали?
Аз съм решил да си самозаложа - ако паднем с до 3 гола разлика, след мача ще хапна торта с едно виски. Ако ни надуят шушоните с над 3 гола - пак същото, но вискито без лед (за да ми е гадно).
ПП. Роналдовците ми скапаха тотото снощи. А тоя човек не може да губи... Няма да играе и в следващия мач. Богатите също плачат.

# 79
Никой ли не се готви за поредния "мач на годината" на нашите нац..., по-добре: маргинали?
Аз съм решил да си самозаложа - ако паднем с до 3 гола разлика, след мача ще хапна торта с едно виски. Ако ни надуят шушоните с над 3 гола - пак същото, но вискито без лед (за да ми е гадно).
ПП. Роналдовците ми скапаха тотото снощи. А тоя човек не може да губи... Няма да играе и в следващия мач. Богатите също плачат.
В интерес на истината ще си направя секуро каквото и да се случи с нацьоналнатагарнитура.
Виж, много повече се интересувам от мача на У21 с Шотландия. Показаха, че има какво като футбол да видим от тях, още на втория мач след като Сашетата се махнаха. А, като писах сашетата, се надявам да ги разкарат всички накуп след тези 2 мача.

# 80
  • София
Някакъв букет подарил турския консул у нас на треньора ни? Един вид: колкото са розите, искаме толкова голове да ви вкараме?
Тия още ли оправят голова разлика? Второто място е тяхно, за повече - йок!

# 81
А пък аз чакам паузата на НО да отмине, за да си гледам Англия и Италия.

# 82
Някакъв букет подарил турския консул у нас на треньора ни? Един вид: колкото са розите, искаме толкова голове да ви вкараме?
Тия още ли оправят голова разлика? Второто място е тяхно, за повече - йок!
Като нищо ще ни пуснат някои равен, да се тупкат сашетата по гърдите... Реално с този състав могат да ни качат на много сериозна разлика!

# 83
  • София
А иначе, поредната футболна вечер започна с Казах - Белг 1-1 (егати). Поне фурията не прощава...

# 84
Мразя мач с дузпи...

# 85
  • София
Да, черноглед съм (от колко ли време?). Ами как да стана белоглед?
Сашката бил доволен от всичко (да не изреждам). Е, и аз ще ям тортичка с виски с лед (виж по-по-горния ми пост). Не съм доволен, че общо головете не бяха над 2 (за тотото; даже един бях намислил на сметката на нашите).
А коментатора на Канализация1 (БНТ) гледаше някакъв мач, в който водим, бием, всички се раздават, турците грешат безразборно. Жалко, че това не е тема - примерно - за ИВ, където участници и продукция поне четат.
Хайде, от сега: бойно равенство с Грузия (0-0 или 1-1) и ще трябва да си търся грузински коняк.

ПП. Мадански, розовите очила ги носим от 20 години. "Надеждата" е в ЛН да сме в последния поток с Гибралтар, Вануату (уф, не можем да сме с тях), Лихтенщайн, Сан Марино, Азърбейджан и да се сборим яко за 2-то място...
А при настоящата ни голова разлика - Чернев е голмайстор на държавата -. с 2 автогола.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 21:28 от EmBrother

# 86
  • София
Поредна излагация от националния ни отбор, не знам как не ги е срам и защо изобщо излязоха на терена. Дано някога това безобразие спре, мен ме е срам от тях, пък не знам. Разочарованието е огромно.

# 87
А иначе, поредната футболна вечер започна с Казах - Белг 1-1 (егати). Поне фурията не прощава...

Падението на Швеция е потресаващо - само 1 точка! И то с двама от най-скъпите нападатели - Исак и Гьокереш!!!
Финалният кръг ще е пълен с решаващи мачове - Германия- Словакия (с по 12 т), Шотландия- Дания (10-11 т, датчаните с шокиращо равенство у дома с Белорус 2:2!), Австрия (18)-Босна (16), Уелс- РСМ (по 13, северните с по-добра г.р. и равен в първия мач), че и дори Косово (10)-Швейцария (13, но е нужна победа на домакина с 5:0, първия мач 0:4).   
Сашетата не интересуват никой, освен тях самите. Жалки, слаби, гротескни! Никога не сме били толкова зле!
Надявам се и гръзинците да искат да ни натрепат, за да няма какво нищичко да се каже, и да се оттекат в канала завинаги!

# 88
  • София
Какво направиха норгетата и колко слаба е Италията... Чакам обаче и довечера "моите" арийци (е, ако Чичо имаше как да види тъмнокожите в национала, щеше да се обърне в гроба - дето го няма). Изобщо не мисля, че ще им е лесен мачът. Гайдите с динамита във вторник също би трябвало да е интересен мач.

# 89
Не знам за какво ги храните тези играчи. Те не са виновни, че нямаме по-добри футболисти. Не са и виновни, че са израстнали в изключително токсична среда. И не говоря само за футбола, а като цяло за състоянието на българите като народ. Ние дори и да вземем играчите на Испания, и тяхното ниво ще спадне, и накрая пак критики, подигравки и т.н. U21 се представят прилично, но в момента, в който ги извикат за мъжкия отбор, за два-три мача най-много ще бъдат сринати психически.

Общи условия

Активация на акаунт