⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::25::.

• 3 586
  • 122
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Какво направиха норгетата и колко слаба е Италията... Чакам обаче и довечера "моите" арийци (е, ако Чичо имаше как да види тъмнокожите в национала, щеше да се обърне в гроба - дето го няма). Изобщо не мисля, че ще им е лесен мачът. Гайдите с динамита във вторник също би трябвало да е интересен мач.

Арийците добре! Да видим нататък....

Довечера, може би ще съумеем да вземем точка или три дори? Този мач обаче трябваше да не се играе на Васил Левски. Можеше да е навсякъде другаде - Стара Загора, Нова Загора, Кърджали, Ямбол, Видин, Враца...., защо в София?!

# 91
Довечера, може би ще съумеем да вземем точка или три дори? Този мач обаче трябваше да не се играе на Васил Левски. Можеше да е навсякъде другаде - Стара Загора, Нова Загора, Кърджали, Ямбол, Видин, Враца...., защо в София?!
Чета и недоумявам: Сашетата си правят сметка да съсипят и следващата квалификация за ЛН??? Ако е така, то задължително Грузия трябва да ни набие здраво, за да го изгонят най-позорно тоя гьонсурат и цялата пасмина около него!!!

# 92
  • София
Сашко още преди мача с грузия каза, че....ако види, че Лига на нациите НЕ върви след първите няколко мача (те там сме по 4 отбора само в група), можело да си тръгне.

Ше царува и той дългичко, щото заплатата, дори и да не е като на Илянката или на Младен Кръстаич (последният наложи младите фигури), пак не е малко....а си върви през всичките месеци, дето нямаме ни мачове, ни нищо.

Иначе вчера 100 от 100 успеваемост, ако правилно разчитам статистиката - 2 удара за нас (два гола) срещу 14 на грузинците, от коит три са им точни. Владението - 24% на 76%, не че последното е критерии, ама...ако те играха с шанс за бараж нещата надали щяха да са такива каквито се получиха:)

Но (!) завършваме тия квалификации пред Швеция, които приключиха със само с 2 равни и съответно 2 точки. Това само по себе си е гранде! Гранде! Томас Бролиииин аут, както се пееше в една песен.

# 93
Сашко още преди мача с грузия каза, че....ако види, че Лига на нациите НЕ върви след първите няколко мача (те там сме по 4 отбора само в група), можело да си тръгне.

Ше царува и той дългичко, щото заплатата, дори и да не е като на Илянката или на Младен Кръстаич (последният наложи младите фигури), пак не е малко....а си върви през всичките месеци, дето нямаме ни мачове, ни нищо.

Иначе вчера 100 от 100 успеваемост, ако правилно разчитам статистиката - 2 удара за нас (два гола) срещу 14 на грузинците, от коит три са им точни. Владението - 24% на 76%, не че последното е критерии, ама...ако те играха с шанс за бараж нещата надали щяха да са такива каквито се получиха:)

Но (!) завършваме тия квалификации пред Швеция, които приключиха със само с 2 равни и съответно 2 точки. Това само по себе си е гранде! Гранде! Томас Бролиииин аут, както се пееше в една песен.
Вкарахме хубави голове, особено първия е много майсторски! Но! Играта ни бе адски слаба! Не намирам за уместни изказванията след мача, трябва да си свел ниско глава, а не да си вириш нислето и да викаш УРА!
Да, хубаво е, че не ни пребиха и грузинците. Но е мрачно бъдеще със сашетата! Вчера гледах и младежите, почнаха вихрено, и 2 нелепи пропуска, особено втория на Балов - диагонално вляво от 7-8 м сам срещу вратаря и да бие слабо и точно в него, като цялата лява половина (вратарска гледан точка) бе чисто празна! И какво - нелепа дузпа след брутална грешка на Т Иванов и това беше! Отделно, че можеха да му вдигнат и жълт картон, а щеше да му е втори! По Европа не свирят като Гиджена!
Другите мачове ме накефиха като резултати: Шотландия си взе своето, макар в самия край, и изхвърли на бараж Дания, които пък пропуснаха мач-бола си в предишния мач с Белорус. Австрия едвам-едвам издрапа до равния в къщи срещу Босна, а макетата ги пребиха по левскарски в Уелс - 7:1! Накефих се и на повторението на нашия подвиг от Парк де Пренс на храбрите ирландци - насраха маджарите насред Будимпешта с гол в продължението на второто полувреме! И след като ние славим Костадинов, за Трой Парът не знам те какво трябва да направят, като той еднолично вкара всичките 5 гола последните 2 мача и ги класира за бараж!
Да, връхта е да сме над швеците Simple Smile

# 94
  • София
От мрежата:

... ала в ранглистата шведите все пак са 43-и, ние (след епохалната победа, вече сме) 88-и. Но да видим кои са на десетте места преди нас:
Скрит текст:
... Кюрасао и Хаити пред БГ-то, ами безценно!

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 09:37 от EmBrother

# 95
  • Варна и...духом на Босфора
В колко часа е жребият днес

# 96
  • София
От жребия днес:

Жребият за плейофите в Европа:

Поток "А":
Полуфинали:
Италия - Северна Ирландия
Уелс - Босна и Херцеговина
Финал:
Уелс - Босна и Херцеговина / Италия - Северна Ирландия

Поток "В":
Полуфинали:
Украйна - Швеция
Полша - Албания
Финал:
Украйна / Швеция - Полша / Албания

Поток "С":
Полуфинали:
Турция - Румъния
Словакия - Косово
Финал:
Словакия / Косово - Турция / Румъния

Поток "D":
Полуфинали:
Дания - Северна Македония
Чехия - Ейре
Финал:
Чехия / Ейре - Дания / Северна Македония

Жребият за междуконтиненталните плейофи:

Полуфинали:
Нова Каледония - Ямайка
Боливия - Суринам

Финали:
Нова Каледония / Ямайка - ДР Конго
Боливия / Суринам - Ирак

Разпределение за жребия в зона “Европа”:
Първа урна: Италия, Дания, Турция, Украйна
Втора урна: Полша, Уелс, Чехия, Словакия
Трета урна: Ейре, Албания, Босна и Херцеговина, Косово
Четвърта урна: Швеция, Румъния, Северна Македония, Северна Ирландия

Разпределение за жребий в междуконтиненталните плейофи:
Финалисти: ДР Конго и Ирак
Полуфиналисти: Ямайка, Боливия, Суринам, Нова Каледония

# 97
  • София
Все пак са добре дошли тези точки и победа.
Победата си е победа.
Иначе нашите национали грам не ме интересуват.

Изгледах всички мачове и съм много доволен от мачовете с изключение на позорната загуба на Италия насред Милано от Норвегия.
Големи драми имаше в Будапеща и Глазгоу. Исторически мачове и обрати.
Като цяло почти навсякъде имаше интрига и беше интересно.

Ето и моите прогнози за баражите (болднатото)

Европа

Полуфинали (26 март)
Уелс - Босна и Херцеговина
Полша - Албания
Словакия - Косово
Чехия - Ейре
Италия - Северна Ирландия
Украйна - Швеция
Турция - Румъния
Дания - Северна Македония

Финали (31 март)

Уелс/Босна и Херцеговина - Италия/Северна Ирландия
Украйна/Швеция - Полша/Албания
Словакия/Косово - Турция/Румъния
Чехия/Ейре - Дания/Северна Македония

Интерконтинентален плейоф
Март' Мексико

Полуфинали
Нова Каледония - Ямайка
Боливия - Суринам

Финали:
ДР Конго - Нова Каледония/Ямайка
Ирак - Боливия/Суринам

# 98
Италия са в най-лесния поток, и въпреки това, не мисля, че ще се класират. Уелс ще си ги тресне.

Вторият поток е много равностоен. Няма да се изненадам на нито един от 4те отбора.

Турция се класират. Потокът им е много добър.

В последния поток Дания се открояват, ама да видим.

# 99
  • София
Това се реело из Мрежата (синът ми ми го прати), малко смях в откриващия ден на поредния кръг на Кенеф-Лигата, примерно. Но за фенска тема във форум - си е като един размахан пръст... Simple Smile
Скрит текст:

# 100
Италия са в най-лесния поток, и въпреки това, не мисля, че ще се класират. Уелс ще си ги тресне.

Вторият поток е много равностоен. Няма да се изненадам на нито един от 4те отбора.

Турция се класират. Потокът им е много добър.

В последния поток Дания се открояват, ама да видим.

Има огромна разлика между директен елиминационен двубой и такъв с разменени домакинства. В 1 мач всичко може да се случи, дори да ти се "падне" съдия Гиджена с ВАР Н Попов! Още повече, че иде реч за мачове през март месец, има много вода да се оттече. Лично ще стискам палци на Ейре, заслужават да изживеят "българската" си мечта, още повече, че СП ще е отново в САЩ, макар и частично. Другите са ми безразлични, и ми е все тая кой. Горе-долу се съгласявам с Дявола, макар да ми се струва, че Полша има повече аргументи от Швеция, но то е поради моментния срив на викингите. Март може да са друг отбор.
Боливия не ги знам, Суринам си е Холандия, както Кюрасао. Ирак - хептен нищо не знам. Конго се оказа много як отбор.
Ако всичките фифа, фуфа и фефа не променят и разредят календара, ще има все повече и по-често контузии на играчите.

# 101
  • София
Само обръщам внимание, че и Хаити, и Кюрасао се класираха за СП 2026, ако се чудите защо са преди нас в ранглистата.....

Силно стискам палци Италия да се класират, дори и очевидно за сметка на симпатичните уелсци.

От втория поток - кинг Лева, и в никакъв случай Швеция и Украйна. Стискам палци и за Румъния, а от поток 4 ми е се едно кой ще продължи, явно и оттам все пак някой трябва да продължи Simple Smile

# 102
В момента гледам някакво азиатско първенство подобно на нашата ШЛ. Отбор от Хонг Конг разбива отбор от Австралия!

# 103
  • София
Разбира се, това не означава "Шампион" още на половината първенство, но - все пак - да се похваля с доминацията по всички линии на статистиката...
https://www.24chasa.bg/sport/article/21808020

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 09:46 от EmBrother

# 104
  • София
Наистина се надявам тази година Лудите да не са шампиони...

А двете ЦСКА-та да се разберат кой ще се сбори със сините - като отсвири Разград и зад тях. (Но, честно, като гледах мача на Рз със Селта, а изобщо едва 3-те мача с норвежеца, се замислям дали предишните им игри не са били саботаж.)

Общи условия

Активация на акаунт