⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 5

• 32 972
  • 579
  •   1
Отговори
# 165
Според мен си е напълно добре Ренета, мисли си, че ще стане като Ина и Симона от предишния сезон, но не мисля, че ще има успех.

# 166
Да, това сравнение с Емили и Ренета е доста абсурдно. 😂 Ренета много мисли и е прецизна, знае как с мили думи да омагьоса хората, поведението ѝ е много селско, но не е толкова изплискала легена като Емили.

# 167
Аз не гледам ергена, моля някой да разясни за тази емили че ми стана интересно

# 168
Неописуема е, трябва да се види. Съгласна съм, че не може да се асоциира с Ренета.

# 169
Видях за какво става дума.... Изобщо няма място за сравнение с Ренета
Това е емили е някакъв долен парцал

# 170
Заради начина по който реагира в определени ситуации. И като казах,че трябва да си обърне внимание ,нямах предви да ходи при психиатри и да  взима хапче(това  се отнася за Емили,която я... виждаме  как е),а да се консултира с психолог,защото поне според мен на базата на това което виждах от нея до момента,мисля че,би и се отразило добре.Наречете ме наивница,ама не мога да повярвам,че тя през цялото време   изиграва представление.Да ,това го момент го ,но както казах ,има други моменти,които ,ако реакциите не са автентични както поне за мен изглеждат,трябва да и го призная за добра  актриса...Може би и  аз самата  започвам да  изплисквам легена ,кой знае.П.С За мен по различен начин, Емили и Рената са  смущаващи.Може би сравнението,което дадох не е най-доброто,но не знам как да го обясня.Просто,виждам нещо общо между двете,макар че,при Емили е в пъти по-засилено.

# 171
Ренета не е като Емели за мен. Тя се води по чужд акъл  и си мисли, че е по-умна, отколкото е, но иначе не изглежда злобна. Емели е на друг всят.

# 172
Ренета и Емили - разлика от земята до небето.
Не виждам за какво да ходи Рената на психолог още повече на психиатър. За това, че казала, че е лекарка ли?

# 173
В промото за следващия епизод не са Ник и Джул на преживяването, а Чеф и Ван. Явно скандалът е голям и не са искали да отидат.

# 174
От 1 до 10 колко дУлуло е Масурски?😂 Че и си вярва като ги говори тия глупости.

# 175
В промото за следващия епизод не са Ник и Джул на преживяването, а Чеф и Ван. Явно скандалът е голям и не са искали да отидат.
Те не го ри бяха преотстъпили ? Или аз  с такова впечатление останах.

# 176
Те отстъпиха апартамента
Какво толкова е станало че да ги раздели така?

# 177
Ренета е доста по-умна и адекватна в сравнение с Емили и не виждам особена прилика, но определено и Ренета има нужда от работа върху психоемоциалното си състояние. От нея струи дълбоко вкоренена непоносимост към мъжа като фигура, което се изразява в на моменти отблъскващото нейно поведение към тях. Иска да е желана, но след това не ги оставя да се доближат, спомням си колко истерично реагираше на онази игра със затворените очи и докосването от мъжете.
Виждам го това нещо в нея, защото в някаква степен това присъстваше и при мен, донякъде осъзнато, донякъде не, не толкова силно, но си го имаше; при мен се преработи с раждането на две момчета, изпитвайки вече тази безусловна любов, успях да видя мъжкия архетип по нов начин, да го приема и уважавам повече, както и още много неща, което ще направи коментара ми твърде дълъг.
Животът постоянно дава възможности за лечение, преработване на остарели или болни места в нас, разбирания които ни пречат, изразявайки се като неадекватно поведение и невъзможност да се свържем с другите, но ако сме отворени за промяна, винаги можем да се подобрим.
Колкото до Емили, има неща в нея, които като поведение ме озадачават до такава степен, че аз не мога да я разбера. В другата тема сигурно е изписано много, но и при нея, и при Ренета, тези проблеми може би се коренят от бащината фигура в семейството.

# 178
Ние не знаем нищо за семейството на Ренета. Тя сама си казва, че е в мъжката енергия. При  някои се получават по-трудно свалките. Тя не харесва никой от тези мъже, защо трябва да иска да я докосват заради играта на предаването?
Не е още за психолог.

# 179
  • България
Ренета не харесва никой мъж от предаването, възможно е въобще да не се привлича от мъже. Наред си е женичката.

Общи условия

Активация на акаунт