⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 5

• 32 971
  • 579
  •   1
Отговори
# 180
Ренета може да не е ок, но не мисля че е за психолог просто си е такава
И няма грам място за сравнение с онзи парцал, Ренета е класи над нея

# 181
Ренета се изразява добре, стратегии прави, с човек от друг етнос даже играе и се прави на влюбена. Говори със всички участници.
Може да няма много сексуален опит.

# 182
Получи си ефирното време 🤗

# 183
Ще станат инфлуенсъри повечето, като усетят, че са известни.

# 184
За да си инфлуенсър трябва да имаш публика, аз не виждам някой да харесва Ренета.

# 185
  • София
Не всеки, който се е показвал по телевизора, има за цел или пък успява да стане инфуенсър.
Ренета изобщо не си я представям в такава роля.

# 186
Е, зависи какво съдържание предлага. Може да продава лекарства, може да измисли нещо, свързано с медицината. Да направи подкаст за първа помощ, например.

# 187
  • София
Ренета се изразява добре, стратегии прави, с човек от друг етнос даже играе и се прави на влюбена. Говори със всички участници.
Асен ли е от друг етнос? 🧐

# 188
  • Варна
Асен ли е от друг етнос? 🧐
Е, то си му личи отдалеч.

# 189
Ренета не харесва никой мъж от предаването, възможно е въобще да не се привлича от мъже. Наред си е женичката.
Дойдохме си на думата! Ренета изобщо не я привличат мъже и си личи от километри. На другия бряг е и се крие навярно, дали заради родители или обществото ни, кой знае…пълно е с консервативни хомофоби.

# 190
  • София
Получих надеждно инфо потвърдено и от друго място относно рейтингите на Диви и Красиви и Ергенът: Любов в рая.
Ние разбира се си чакаме Реднека, ама там се бавят с две седмици (следете темата за Спамочата в потребителските теми).
Инфото е това до което достъп имат телевизиите. Реално си плащаш за това, но аз чакам по-бавния и по-малко подробен обзор. За без пара-толкова. 😊

Първата седмица на Ергенът е била силна - 28-29 шер. На ДиК е бил 19-20.
Втората седмица голям спад при Ергенът и респективно качване на гледалите в реално време ДиК. Ергенът имат около 20/21 шер, а Диви и красиви е около 28/29 шер. Горе-долу се разменят ролите.
Специално през изминалата сряда (10.09) имахме и първият истински сблъсък между двете шоА. Защото и двете предавания започнаха по едно и също време - 22:00 ч.
Ето и резултатите: 29.5 шер за Диви и красиви срещу 23 шер за Ергенът. Което е рейтинг: 8 за ДиК срещу 6 за Ергенът.

# 191
Хайде бе! "Ергенът" има много повече хора и итересни 'сблъсъци' на характери, + май по-висок бюджет, за да покажат нещо. 40 човека ще влизат! Зрителят не може да ги запомни добре още.
Докато "Диви и красиви" си е едно малко шоу, е героите не са известни, което е някакъв плюс може би.

# 192
Дано наистина е така , честно казано Ергена ми е прекалено скандален, гледам само откъси , но ми се струва прекалена простотия. Със сигурност е с по голям бюджет.
Ще е яко ако ютубско предаване , с по- малък бюджет има повече рейтинг.

# 193
Ако не беше Габи Бланко нямаше да има никакви сблъсъци в Ергенът. За никоя двойка там не ми пука толкова, колкото за Ники и Джулия, защото никоя не изглежда така истинска. Дори Чефо и Ванеса са по-истински от двойките в Любов в рая.

Там едно девойче, което работи чекнене по чалготеките се прави на невинна и се задява с един сипаничав кметски син. Друга двойка е силиконка от Израел, лигавеща се с една типична квартална мутра. А, да има и стероиден българо-италиански чалгопитек, който си хвана красиво, но безгласно момиче. Дори Ренета и Асен са за предпочитане пред тези двойки.

Радо Тушев не можа да не вкара биг брадърска простотия в Ергенът. Само в първия сезон устоя, да кажем и във втория горе-долу. 3-ти сезон беше уникална махленска простотия, Любовта в рая - също. Сезонът на Ники Николов ми хареса повече от Тушевите. Дано не развалят Диви и красиви по същия начин. Май според рейтинга в директния сблъсък на едновременно излъчване ДиК са успели да надскочат Ергенът любов в рая.

# 194
Това Габи още ли не се е разпаднало?

Общи условия

Активация на акаунт