⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 5

• 32 978
  • 579
  •   1
Отговори
# 195
Ако не беше Габи Бланко нямаше да има никакви сблъсъци в Ергенът. За никоя двойка там не ми пука толкова, колкото за Ники и Джулия, защото никоя не изглежда така истинска. Дори Чефо и Ванеса са по-истински от двойките в Любов в рая.

Там едно девойче, което се чекне по чалготеките се прави на невинна и се задява с един сипаничав кметски син. Друга двойка е силиконка от Израел, лигавеща се с една типична квартална мутра. А, да има и стероиден българо-италиански чалгопитек, който си хвана красиво, но безгласно момиче. Дори Ренета и Асен са за предпочитане пред тези двойки.

Радо Тушев не можа да не вкара биг брадърска простотия в Ергенът. Само в първия сезон устоя, да кажем и във втория горе-долу. 3-ти сезон беше уникална махленска простотия, Любовта в рая - също. Сезонът на Ники Николов ми хареса повече от Тушевите. Дано не развалят Диви и красиви по същия начин.
Габи Бланко са я вкарали само да открива кирливи ризи на някои хора и да изкарва на показ. Тя ерген не търси. И Ана-Шермин - изобщо групичката от бивши участнички не ми допада, Дениз чисти имидж. Девойчето Натали е супер. Кметския син не знам още. Има изобилие на всякакви типове, визии, професии. За всекиго по  нещо. И с много участници по-трудно е да предвидиш кой ще остане без роза.

Чефо не си го мисли за много влюбен (актьор е). Нито Ванеса - ще постои в БГ, докато е известна, като отшуми, ще се върне в Швейцария.  Ники и Джули - не са ми много мотивирани, изглеждат ми като с навита пружина от сценаристите и те, не си говорят много, изглеждат ми като спортисти в един отбор с желание за победа, нищо повече. Останалите 4 двойки не са ми нещо интересни вече. Сигурно затова са измислили нова интрига за зрителите, ново разместване на картите.  Ако Ники и Джули се обичат наистина няма сила, която да ги раздели.

# 196
  • София
Хайде бе! "Ергенът" има много повече хора и итересни 'сблъсъци' на характери, + май по-висок бюджет, за да покажат нещо. 40 човека ще влизат! Зрителят не може да ги запомни добре още.
Докато "Диви и красиви" си е едно малко шоу, е героите не са известни, което е някакъв плюс може би.

Има два индикатора, които да те наведат на размисли...
1) бТВ пропуснаха да се похвалят колко силен старт и рейтинг имат. Водещите телевизии винаги го правят когато са доволни. Когато си мълчат нещата не стоят добре.
2) Туджаров все още не се е похвалил колко са добри рейтингите и как цяла България примира по Ергенът (което реално никога не е било факт, просто е много коментирано, защото вади много реакции, а това са различни неща).

Ще трябва да ''разчитаме'' на Предателите да борят НОВА и Игри на волята. Wink

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 00:46 от Diavolo

# 197
А реално престоя в имението колко продължава?

# 198
Едното предаване сега започва, при това с голям брой участници, другото е към края си с познати вече образи. Несъизмерими са нещата. Като динамика Ергенът е по-добре, подозирам, че затова е измислена и драмата между Ники и Джулия. Голямото предимство на ДиК е, че отношенията вече са набрали скорост, а и финалът е много близо, няма начин да се откажем накрая. Сезонът беше по-добър от предишния, с неочаквани обрати, заслужават си вниманието.
Според мен рейтингите биха били сравними към края и на Ергенът.

# 199
  • София
Официално за финалната седмица на ДиК:
Остават три редовни епизода + финалът в събота.
Ще има епизоди във вторник, четвъртък и петък от 22:00 до 23:00 ч.
Финалът ще е в събота от 21:00 до 23:00 ч. Реално това ще е запис на живото предаването от петък. Явно поради технически причини няма да можем да гледаме на живо, както беше миналата година. Може и самата телевизия да не може да отдели 3, 4 часа ефирно време, нямам идея. Но все тая.
Много моля тези, които ще са на живо в петък да не издават нищо тук в темата! Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 00:46 от Diavolo

# 200
Някой гласувал ли е днес? Пробвам да гласувам и не ме допуска, защото вече съм била гласувала, а аз не съм. Ники и Джулката трябва да спечелят Simple Smile

# 201
  • Somewhere beyond the moon and stars
Не всеки, който се е показвал по телевизора, има за цел или пък успява да стане инфуенсър.
Ренета изобщо не си я представям в такава роля.

Аз пък мога да предложа залог, че точно това е крайната цел на участието ѝ. Залагам на начинание, свързано с козметология/дерматология/ козметични придукти.

# 202
Ренета не харесва никой мъж от предаването, възможно е въобще да не се привлича от мъже. Наред си е женичката.
Дойдохме си на думата! Ренета изобщо не я привличат мъже и си личи от километри. На другия бряг е и се крие навярно, дали заради родители или обществото ни, кой знае…пълно е с консервативни хомофоби.
Това, че тя не усеща физическо (и/или психическо) привличане към нито един от така или иначе малкия избор на мъже, не я прави обратна.
Грам не й симпатизирам, но като бисексуална жена, мога да ви кажа, че има много жени, които са мъжкарани, но това не ги прави не-хетеро.

Моите 5 стотинки са, че никой не я грабва и се чуди как да си изстиска петте минути слава на макс.

# 203
# 204
Има изобилие на всякакви типове, визии, професии. За всекиго по  нещо. И с много участници по-трудно е да предвидиш кой ще остане без роза.
А нима в Диви и красиви не е така? Даже в ДиК хората са една по-добра представителна извадка на обществото. И жените като цяло са по-естествени от тези в Ергенът.

Момиче като Евгения никога няма да видиш в Ергенът на Тушев. В сезон на Ники Николов може би да. Тушев залага на крайностите - от една страна много моделски тип жени, от друга жени с куп операции и от трета страна такива, които са без или с намеса, но направо плашат като редица в сезон 3.

Докато в Диви и красиви има предимно нормално изглеждащи жени, които реално зрителя може да срещне всеки ден. Само Ванеса има повечко хирургически намеси. Елена, Евгения, Джулия са съвсем нормални момичета. Ивелина също външно не изглежда да е пипана. Такива в Ергенът първи ги гонят, явно не се търси това.

В Ергенът жените са почти всичките моделки/танцьорки/инфлуенсърки, само Габриела бижутерката е изключение.

Маги също според мен е по-добра водеща от Райна Караянева и има повече чар от нея да е на екран. Райна е като коя да е хубавка моделка, но няма същото присъствие.

# 205
Бях попаднала на short в тубата,където Мартин от предишния сезон  на „Ергенът “каза,че единственото хубаво нещо е ДИК е водещата.Участниците не ставали.И Косара (която май участва в този подкаст заедно с него),каза нещо от рода,че Мартин и нарцис и няма да одобри мъж.Бих ,добавила,че въобще не  е чудно,че не харесва жените в предаването,защото чисто визуално ми се струва,че са далеч от неговите предпочитания.P.S Kamelia_Prague Наталия ли(ако не й бъркам името)говориш?Та по малкото ,което съм видяла,изглежда да  е от малкото адекватни там.Това,че някоя е танцьорка не я прави автоматично аморална и не знам още каква си.От мъжете този Стоян Ву ми е симпатичен,но както казах,не го гледам предаването само бегли отрязъци от него,тъй като ми идва в повече.Може да се окаже ,че и той не е цвете  за мирисане ,но да  не знам.

# 206
Натали е една от малкото, които са естествени вътре. Споменавам професията й, защото тя очевидно също търси начин да стане я певица, я инфлуенсърка.

Откъм професии Диви и красиви е също толкова, ако не и повече разнообразно предаване, като се има предвид колко по-малко участници от Любов в рая има. Също така тук имаше сериозни размествания при двойките, а се говори, че в Ергенът вече се били оформили двойките и ще сме ги гледали тези до края. Очертава се пълна скука като изгонят дразнителката Габи.

# 207
На мен ми харесва да има естествени жени, но извадката в никой случай не е представителна. Тъкмо за да бъде представителна трябваше да има и момичета с операции в ДиК, една Габи да имаше и  Джулия, Евгения и Елена ще подвият опашки.

# 208
Е как да няма - Ванеса е с операции и то очевидни. Нос със сигурност, а май има и силикон.
Все още повечето българки не стигат чак до Габи Бланко и Шермин левъл по операции. Grinning

# 209
Не беше ли по-добре да ги пуснат всички в началото и каквото стане? Двамата Радовци и Божко биха си паснали. Марсел и Атанас също. Лора щеше да се впише по-добре, ако беше в началото, трябваше и време, можеше с Елена да направят групировка анти-Ивелина?

Общи условия

Активация на акаунт