Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 43 219
  • 233
  •   8
Отговори
# 150
  • София
Какво означава "полуфиналите"? Искаш да кажеш, че са повече от 1? Ако е така, това ще бъде много яко Joy

# 151
  • София
ИВ: На мен ми казаха, че Алекс стига до топ 8, но не знаеха точно на кое място и не гарантирам за достоверност.

# 152
Получих дежавю.  Първият спасил се от блатото с битка, печели сезона Joy

# 153
Утре явно номинирани от сините са Наталия, Алекс и Калин.

# 154
Коя си ти, за да ми държиш сметка?
А ако вместо да се занимаваш с неща, които не те интересуват, да беше вникнала в това, което четеш.
С кое някой ти държи сметка? Сама пишеш, че избягваш неща свързани с предаването, а пишеш и четеш в тема, в която може да се пусне информация и за това предаване.
Това не е държане на сметка, а съвсем логичен въпрос.

По принцип в началото на всеки коментар трябва да седи името на предаването, за което се отнася.
Така човек може да чете спойлери за едно риалити, а да ги избягва за друго.

Та в тая връзка, моля наистина да не забравяме да пишем за кое предаване се пише спойлер.

Аз също ще опитам да не се спойлвам за Traitors, защото е наситина як формат, който те кара да мислиш и да се вълнуваш заедно с участници.

За другите риалитита пък искам да чета спойлери, та ще видим как ще ми се получи хаха

# 155
Диви и Красиви
Не е кой знае каква новина, но
Скрит текст:
Говори се, че финалните две двойки ще са Джулия и Ники и Чефо и Ванеса

# 156
По принцип в началото на всеки коментар трябва да седи името на предаването, за което се отнася.
Така човек може да чете спойлери за едно риалити, а да ги избягва за друго.
Изключително много моля това да се спазва. 🙏 От една страна спестява четенето на спойлери за риалитита, които не гледаме и не ни интересуват - от друга, както се каза, някои хора искат спойлери за едно, но не и за друго предаване. Тази есен има много неща по телевизията, така че това правило би могло да направа темата доста по-приятна.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 14:05 от Lilly_85

# 157
Traitors  Гледах Оля в едно интервю ,така говорише за предаването , все едно е била там.
Много се снимало и на предателите им било трудно да прикрият недоспиването си, защото са на снимки повече от другите.
Ако обаче са настанени в един хотел , трудно ще се измъкват без никой да ги види, отделно нали все по няколко човека са в кола ,така ,че заедно се прибират.
Със сигурност някой от персонала ги вижда, когато излизат . Добре е продукцията да обясни как се случва конклава ....

# 158
Какво означава "полуфиналите"? Искаш да кажеш, че са повече от 1? Ако е така, това ще бъде много яко Joy

ИВ
Май наистина има повече от 1 полуфинал и примерно по 2ма се класират от всеки.
Ако не се лъжа беше качена снимка от там и бяха тия топчета.
Вече втори човек пише,че Калин е бил на полуфинал, а пък аз знам,че топ 4 са Чикагото,Пекин,Траян/Мирослав.
Единственото дето ме дърпа е,че е паднал от Алекс,защото това трябва да е някаква страшно наредена битка,при положение,че той въобще не може да виси на ръце.

# 159
Диви и Красиви
Скрит текст:
Според мен точно затова ги оставиха те да се показват отрано - все пак за тях ще се гласува.

Traitors  Гледах Оля в едно интервю ,така говорише за предаването , все едно е била там.
Много се снимало и на предателите им било трудно да прикрият недоспиването си, защото са на снимки повече от другите.
Ако обаче са настанени в един хотел , трудно ще се измъкват без никой да ги види, отделно нали все по няколко човека са в кола ,така ,че заедно се прибират.
Със сигурност някой от персонала ги вижда, когато излизат . Добре е продукцията да обясни как се случва конклава ....
В 1 сезон на UK пак така изгониха двама и после се върнаха (получиха и роли).
По казаното от Оля в Преди обед си мисля, че са се върнали и тримата и тя е била Предател.

Иначе логистиката е точно така - влизат по отделно, изобщо не се виждат един друг. Имат организатори, които ги придружават. Логистиката е най-важна в това предаване.

# 160
Диви и Красиви
Скрит текст:

И двете двойки са заедно и след предаването.

# 161
Някой да е забелязван на диванчето?

# 162
Здравейте, направих си профил, понеже искам да попитам дали някой знае дали Силвия Радулова се явява на кастинг битките за All Stars в Игри на Волята?

Беше си дошла в България точно за снимките на Игри на Волята и са я виждали в Доранкулак около 29 юни. Интересно ми е какво е правила там по време на снимките.

# 163
  • София
29 Юни като снимачен ден вече е излъчен, така че ако тогава е била в Дуранкулак, то това не е било за кастинг битка.

# 164
ИВ - кой се спасява от тазседмичните елиминации?

Общи условия

Активация на акаунт