Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 64 067
  • 360
  •   37
Отговори
# 195
Миро, не станаха ли вече много "финалистите"? wink, wink Blush

Много станаха ама тоя полуфинал на Калин ми разбърка на сметките.
И все пак очаквам минимум 9 финалиста
П.С. През цялото време съм бъркал Коеджикова със Сапунджиева и за това я слагам финалист🥲

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 18:22 от Miro331

# 196
  • София
Ама баш краварката да я цаниш за финалист JoyJoyJoy

# 197
Ако мотото на сезона е параолимпиада може. Десито ще мачка там Joy

# 198
  • София
Ей сега тая Гизем Хикмет (грешно чута като Ивет от шпионите на арената) глей как ще ги изтръшка всичките параолимпийки JoyJoyJoy

# 199
Здравейте, чета ви редовно, не съм писала тук, но днес сама си водих размисли и реших да ги напиша 😀 Става въпрос за спойлери за TRAITORS за това, че печели Бачорски. Причината да си мисля, че е верен, е че той този месец направи игра в Instagram заедно с един много известен с Mr. Thank you. Раздаваха заедно 33000 долара. Този Mr. Thank you има милиони последователи и ако Бачорски е спечелил, може да е решил да използва парите точно за такъв тип реклама. Така много от неговите последователи ще последват и него, защото това е условието. Та ако вече има победител, си мисля че може наистина да е той.

# 200
ИВ
Ивет се оказа Гизем ли. 🤣
Не гледам, само ви чета, защото един малко по-дългичък "уикенд" си спретнахме в Созопол.
Разбирам, че очаквано Давид е отпаднал. Йордан също не прокопсва според мене. Калина рано отпада. Моника май също. Помня, че на 13.08., ако не се лъжа, бях пуснала един списък с хора. Специфичното в него е, че имената в курсив са били активни по някакъв начин към тази дата. Май Гизем не беше сред тях. Иначе, доколкото си спомням, Ръждавичка се активизира към 17.08., Деси Сапунджиева към 21.08. Николета Кръстева - 24.08.

# 201
  • София
Здравейте, чета ви редовно, не съм писала тук, но днес сама си водих размисли и реших да ги напиша 😀 Става въпрос за спойлери за TRAITORS за това, че печели Бачорски. Причината да си мисля, че е верен, е че той този месец направи игра в Instagram заедно с един много известен с Mr. Thank you. Раздаваха заедно 33000 долара. Този Mr. Thank you има милиони последователи и ако Бачорски е спечелил, може да е решил да използва парите точно за такъв тип реклама. Така много от неговите последователи ще последват и него, защото това е условието. Та ако вече има победител, си мисля че може наистина да е той.
Бачорски и преди е раздавал 50к.

# 202
Бачорски и преди е раздавал 50к.

Ооо ами аз не го следя много и не знаех, благодаря.

# 203

Ето малко снимки от "Господин Изолатор" 🤣

Ето още 2 снимки като на 1та пише Ники+Ради сезон 7 или поне аз разчитам Ради.

# 204
Май Лъчезар наистина ще излезе поради контузия

# 205
Знае ли се кой ще е сега на резиденцията?

# 206
Знае ли се кой ще е сега на резиденцията?
С това подсилване на жълтите ?!

# 207
  • София
Ако погледнете чисто логически досега всеко племе е било на по точно две различни локации.

# 208
ИВ - Искам да попитам Лечителите ли се разпадат и дали някое племе става превземано от Победителите? Тъй като червения цвят май се появяваше на някои снимки лятото🤔

# 209
ИВ - вече се писа, че Лечителите се разпадат и това може да се счита за сигурен спойлер.

Общи условия

Активация на акаунт