Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 61 366
  • 353
  •   15
Отговори
# 240
Не вярвам Мирослав да е победител в ИВ.

# 241
  • София
Тази година няма никакви спойлери Sad
И по-добре. Ако знаехме какво се случва, най-вероятно нямаше да го гледаме.
Така че този тъп сезон просто НЕ заслужава да има спойлери JoyJoyJoy

# 242
И.В.
Аме няма ли да ни кажат кой е все пак.
Спрегна се името на Пекин и на Мирослав
А така ми се иска да е Калин или Шопа

# 243
Аз без спойлери не мога да гледам - губя интерес Simple Smile Така че всякаква информация е добре дошла и съм благодарна.

# 244
Моля ви, кажете ми, че Бачорски НЕ печели Traitors?

# 245
Не, защото го разкриват и директно влиза в "Ергенът" 😂

# 246
  • На морето!
Най-добрите спойлери за Предателите ги пускат Ана-Мария и Венета.  Подозирам или поне се надявам Бачора сам да си е пуснал слуха, че печели.

# 247
Не, защото го разкриват и директно влиза в "Ергенът" 😂
😂 да бе , че той нали е обвързан уж. В кой Ерген от всички?

# 248
ИВ

Тук имаше в началото коментари, че част от финалистите са Чикагото, Калин, Йордан, Ръждавичка, Пекин. Като последната го прави с коалиция.

# 249
ИВ

Тук имаше в началото коментари, че част от финалистите са Чикагото, Калин, Йордан, Ръждавичка, Пекин. Като последната го прави с коалиция.

Траян не е финалист?

# 250
Тази година няма никакви спойлери Sad
И по-добре. Ако знаехме какво се случва, най-вероятно нямаше да го гледаме.
Така че този тъп сезон просто НЕ заслужава да има спойлери JoyJoyJoy
Верно продукцията не ни разочарова и си прави каквото иска … но … темата нали все пак е за спойлери Simple Smile

# 251
  • София
Пародии на Волята:
За да не стават обърквания (и да имаме 8 финалисти и 22 полуфиналисти), хайде да уеднаквим терминологията:
- Финалист е Топ 3
- Полуфиналист Топ 4
- Достигнал до обединението: Топ 9
И нека предположенията да започнат сега Joy

# 252
ИВ
Номинираните от жълтите са Иво, Тянко и Александра.

За какво са ни спойлери тази година, като НОВА сами ни ги дават Joy

# 253
ИВ
Очаквано Калина, Моника и Теди са аут. За съжаление, последните две по медицински причини. Но явно са се оправили. Моника и на пътешествие ходи.
Александра (7.07. съм отбелязала като активност при нея), Лъчо, Тянко, Томи, Карина, Иван, Димитър не очаквам да прокопсат много. Йоана пък трябва да отиде на сватбата на Добрин. А преди това да хареса пост на Ралица (27.07.).
Но все пак се сдобива с труден за изравняване тен
Скрит текст:
Иво знаем, че отпада 12-и от Калин. Май беше на 12.08. Което означава, че трябва да се съберат в едно племе. Гордиенко също не я виждам много напред. Харесва пост на Мартин на 2.08.
За разлика от Симона, Сапунджиева и Никол. Сапунджиева явно доста е позаслабнала по сегашните локации, но после си е върнала килограмите в резиденцията.
Скрит текст:
Което съвпада с наблюденията на dido2k, че жълтите стават сила на арената.
Гизем очаквано влезе при зелените, защото явно се е сближила с Пекин. Не прокопсва много. Но достатъчно.

# 254
  • София
ИВ
Александра (7.07. съм отбелязала като активност при нея)
Че то в момента сме в седмицата в която се пада 07.07, така че язък, аз Сашка я гласих за финала Stuck Out Tongue Winking Eye
Иво ако е отпаднал 12-ти, то със сигурност не е било на 12.08 (че това е 2 седмици преди обединението - по това време вече са излетели някъде 30 човека).
А че Жълтите били "сила" е много относително, въпреки че ги нагрухват с кой са се сетили, май нямат пропусната резервация при Ралица Joy
И последно очаквам тази седмица да вкарат трима нови в племената.

Общи условия

Активация на акаунт