Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 60 663
  • 351
  •   25
Отговори
# 255
То на него това не му пречи 😂😂😂
След последния епизод няма да се изненадам той да спечели. Толкова много ни го натрисаха през цялата серия, имах усещане за игра по сценарий и бях на косъм да сменя канала повече от веднъж. Въпреки, че формата ме кефи на макс. Ако продължават в този стил, ще се наложи да им намажа ските и бия хикса
Моля ви, кажете ми, че Бачорски НЕ печели Traitors?
Не, защото го разкриват и директно влиза в "Ергенът" 😂
😂 да бе , че той нали е обвързан уж. В кой Ерген от всички?

# 256
Скрит текст:
ИВ
Александра (7.07. съм отбелязала като активност при нея)
Че то в момента сме в седмицата в която се пада 07.07, така че язък, аз Сашка я гласих за финала Stuck Out Tongue Winking Eye
Иво ако е отпаднал 12-ти, то със сигурност не е било на 12.08 (че това е 2 седмици преди обединението - по това време вече са излетели някъде 30 човека).
А че Жълтите били "сила" е много относително, въпреки че ги нагрухват с кой са се сетили, май нямат пропусната резервация при Ралица Joy
И последно очаквам тази седмица да вкарат трима нови в племената.
Аха, значи за Иво потребителката има предвид под "отпада 12-и"... отзад напред, т.е. на 12. място е. За него имаме сигурна дата. Тогава в това племе са той, Калин и 3 жени.
А новите и аз ги чакам. Ако Кристиян е един от тях, го виждам при жълтите и да е партия с Иво.
Неделчо, ако е другият, при зелените (Пекин му коментира постовете).
dido2k, снимката с двамата жълти на изолатора от коя дата е?

Виждам, че съм пропуснала да ви спомена Николай Митев. Смятам, че може да има епизодично участие в Игрите. Вероятно кастинг битка. Но той почти цяло лято си изкара на каравана на морето със сина си.
Скрит текст:
Стана ми забавно как Деси Сапунджиева обърка Николета Кръстева с Никол Кошеджийска, чието име също спрягах тук през лятото.
Елица Иванова също може да се появи на някоя кастинг битка срещу участници в миналия сезон.
Скрит текст:
Лекоатлетката Ива също.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 08:14 от Bilyana14.

# 257
  • На морето!
Предателите:
Спойлер от Мира Радева, според който Бачорски стига много напред. Не знам какво се случва в другите предавания в чужбина, имаме ли и там предател, който е такъв от Ден 1 и стига до финал, без да е разкрит? Дали не е това световния парадокс, за който говори?
Скрит текст:

# 258
Е в първия американски сезон Сири от Сървайвър беше предател и от ден едно до края никой нито я номинира, нито се осъмни така че не е това.

Иначе като почнат така... ценности бла бла това е игра. Ако си предател ще ги гърми до край, няма значение кой какви ценности има  в живота. 
Но и да Печели Бачорски ако си го изиграе браво само ще му кажа. 😄

# 259
На мен ми звучи като точно обратното - “доброто” надделява и печели.

# 260
Е в първия американски сезон Сири от Сървайвър беше предател и от ден едно до края никой нито я номинира, нито се осъмни така че не е това.

Иначе като почнат така... ценности бла бла това е игра. Ако си предател ще ги гърми до край, няма значение кой какви ценности има  в живота. 
Но и да Печели Бачорски ако си го изиграе браво само ще му кажа. 😄

И аз веднага се сещам за САЩ с1 и Великобритания с2, така че има сезони, в които първоначален предател изкарва цял сезон и печели накрая.
Това с ценностите е наистина нелеп аргумент да прокарваш в такъв тип формат.

# 261
Бачкорски има почти ангелско лице и умението да убеждава.

# 262
# 263
  • София
Не съм чел какво точно пише вътре, само заглавната снимка видях.
Знам (без подробности), че е ставало нещо там по това време. Също така вече знаем, че следващата седмица Г-н Изолатор започва да приема резрвации, така че съвсем логично е да се направи заключение, че двете неща са свързани. Очаквам в понеделник да се случи всичко.

# 264
Доколкото си спомнях, някой беше писал, че са спипали Томи.

# 265
Да и аз за Томи бях чел тук, че го гонили  заради шопинг трипове Joy

# 266
Томи е да.

# 267
Кой отпада от Игри на волята тази седмица?
Раненият Лъчо или Александра, чиято активност в социални мрежи е забелязана около тази седмичният период на провеждане на играта?

# 268
От поста на Мира ясно се разбира, че Бачорски не печели.

# 269
Да и аз за Томи бях чел тук, че го гонили  заради шопинг трипове Joy
Еее не разбраха,че тези номера не минават.Абе чудя им се на участниците.7 сезон е,не е първи.Толкова ли не разбраха,че е глад,студ мизерия на определени дестинации.Ми къде са тръгнали.

Общи условия

Активация на акаунт