Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 57 518
  • 323
  •   17
Отговори
# 270
Т:

Според мен Бачорски е победител, ама е дал наградата на друг

# 271
Т:

Е, това наистина би бил световен принос и уникум. Animal See No Evil

# 272
Не печели Бачорски, дишайте, но прекалено много ми харесва шоуто за да напиша публично каква информация имам за победителя и да го разваля.

Скрит текст:
жена е (или поне един от тях)

# 273
Не печели Бачорски, дишайте, но прекалено много ми харесва шоуто за да напиша публично каква информация имам за победителя и да го разваля.

Скрит текст:

Скрит текст:
Множественото число да го тълкуваме ли като победа за праведните? Първосигнално се сещам едва за 2 сезона, в които предателите печелят и тяхната бройка е повече от един. 

# 274

Скрит текст:

Скрит текст:
Множественото число да го тълкуваме ли като победа за праведните? Първосигнално се сещам едва за 2 сезона, в които предателите печелят и тяхната бройка е повече от един. 

Коджабашев печели

# 275
Т:

Е, това наистина би бил световен принос и уникум. Animal See No Evil
И аз подозирам нещо такова след думите на Мира. Подозирам, че последният епизод ще ми остави нагарчащ вкус. Още повече ако трябва да слушам на Коджабашев словоизлиянията и как се прави на светец. Бъъъър....направо ме отказахте да гледам.

# 276
ИВ:
Моля за малко инфо кой отива на блатото днес? Дано не е Дино...
Харесва ми, че няма много спойлери този сезон,ама понякога ми се иска....

# 277
ИВ:
За победител тук прочетох Мирослав, но от показаното досега изобщо не съм впечатлена- нито социална игра, нито физическа! Дано спойлъра е грешен

# 278
ИВ
Рано му е според мене на Ковид за столове и колички. Макар че с удоволствие бих си поиграла с някоя главоблъсканица. 😊

Да видим какво имаме. Явно от другата седмица Изолаторът става новото Блато (ако е вярна статията), тъй че неки потърсим спойлери там. Дино е бил там, Теодор, Иван... Какви бяха датите?

# 279

Ето малко снимки от "Господин Изолатор" 🤣

Ето още 2 снимки като на 1та пише Ники+Ради сезон 7 или поне аз разчитам Ради.

Тези дати ли?

# 280
  • София
ИВ
Да видим какво имаме. Явно от другата седмица Изолаторът става новото Блато (ако е вярна статията), тъй че неки потърсим спойлери там. Дино е бил там, Теодор, Иван... Какви бяха датите?
Студено Joy (ако се сещаш за една детска игра от оно време)

# 281

Скрит текст:
Молбата ми е към всички - ако знаете нещо, но не искате да споделите, просто подминете темата!
И скрит текст е излишен.

# 282
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Добре де темата е за спойлери, каква е логиката да пишеш тук "ох знам, ама няма да го напиша" и после в скрит текст да пльокнеш мъж/жена, wtf!? Ако знаете напишете, ако не знаете защо пишете, че не знаете?

# 283
Последно кой печели ИВ ?
Щото и за Мирослав казвате,че е грешна информацията.  То не остава материал.  Да не печели Тянко Trollface

# 284
ИВ
Благодаря, Президенте❣️

Скрит текст:
Ти можеш да пиеш вода от извора, ама аз трябва от девет кладенеца кристални топки да нося. 🤪🤣 Шегувам се.
Добре. Изолаторът не е новото Блато, така ли, dido2k. 😁

От Изолатора:
Теодор 08.07. - 14.07. Сложил е и едно №1, явно е първият запратен там. Като първи явно 5-звездният хотел е негов.
Иван - 15.07. вероятно се настанява в хотела.
Дино го е посетил.
Николета и Радостина се сприятеляват вътре. Може да са се позастояли.

Общи условия

Активация на акаунт