Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 57 518
  • 323
  •   25
Отговори
# 285
Пародии на Волята:
За да не стават обърквания (и да имаме 8 финалисти и 22 полуфиналисти), хайде да уеднаквим терминологията:
- Финалист е Топ 3
- Полуфиналист Топ 4
- Достигнал до обединението: Топ 9
И нека предположенията да започнат сега Joy

Според мен:

Топ 7 - Миро, Траян, Калин, Пекин, Чикагото, Алекс, Георги.
Топ 4 - Миро, Чикагото,  Пекин и Калин.

Bilyana14, ако нещо по нейната хронология се различава от моите предположения, нека ме поправи Simple Smile)))

# 286
ИВ
Дино ми липсва. Когато миналата година свърши финалът, първите двама, които Добрин последва, бяха другите финалисти - Геша и Мартин. Когато тази година Теодор отпадна, последва Дино и Траян. Чак след това други участници.
Дино е и единственият последван след финала от Павел и годеницата му.

# 287
  • София
Лъжи на Волята
Не знам защо изтриха поста на новорегистрирания от снощи. Сега ще трябва да карам по спомени.
1. Абсолютно забранено е на участниците да казват каквито и да е било спойлери (било верни или неверни)
2. От изолатора наистина се излиза само с битка, но също така се влиза в него само след битка Joy
3. Блатото си продължава да работи.
4. Полуфиналната битка е подобна на миналата година: на две арени и има 4 трасета. Пускани са вече снимки през Август.

Послеслов: тази година наистина е много затегнат контрола върху изтичането на информация и се знаят много малко неща. Това неизбежно води до желанието да се запълни възникналия вакуум от информация, но както често се случва: от различни "източници" идват противоречиви данни, което в последствие води до погрешни интерпретации, допълване на информация и в крайна сметка виждаме крайният резултат (какъвто сезона, такива и спойлерите за него, т.е пълна каша Joy). Моят съвет към всички: поне към този момент да приемем, че няма достоверен източник за детайлни спойлери и сами да си анализираме текущото състояние на играта. Нова много често ни пускат леки подсказки за бъдещи събития. Ето малко примери от епизода в понеделник:
- дадоха Д-р Шанхай да казва: "Никога няма да се върнем на този плаж",
- новата Николета на плажа: "Каква е тази надгробна плоча" (на която пише Лечители)
- имаше и момент, в който се "предвиди" че Зелените ще паднат на първата номинационна, и още други на пръв поглед малки детайли: и влизането на Гизем, можеше да се познае, пращането на Краварката на нейно място също,  както и победата на Ръждичка снощи.

# 288
ИВ
Леле как се вихри метлата тук. 🤣🤣🤣

Президенте, давай го тоя скрийншот (който съм проспала), пък ще анализираме кое е вярно, кое лъжа. На мене така даже ми е по-интересно.

Desynka, аз Шопа някак си не го виждам там, където ти. 😊

# 289
# 290
Според мен надписите в изолатора са за заблуда

# 291
Че то тези неща в основата си ги знаем. 😊

Шопа - в моя тефтер пише, че още в края на юли има движение по отношение на последваните от него. Затова ме учуди онази снимка, но ние и не знаем кога точно е правена.
Гордиенко - активност на 2.08.
Ръждавичка - виждам, че е в курсив на списъка ми от 13.08., значи е имало активност при нея. Записала съм дата за сериозно нарастване на последваните на 17.08.
Ивайло - 12.08.
Николета - 24.08. (писала съм в темата, че е отпаднала)
Чикагото - 25.08.
Траян и Дино - дойдоха от последваните от Чикагото.
Мирослав е ясен.
Сапунджиева - активизира се сериозно на 21.08.
Пекин на финал... не мисля. Ковид намекна, че жена финалист няма.

Ако Иво е на 12. място, трябва да има 11 души останали след него. Изброените имена не стигат. Лапунов за мене е загадка, но ми се струва, че би могъл да запълни тази бройка. 😊
А според мене не са. 😊 В основната тема някой беше писал, че тази година Изолаторът ще има друга функция (от познатата ни). Е, беше объркал датата на финала, та dido2k го поправя. 😁

# 292
  • София
Президенте, мерси за скрийншота. Напомни ми че съм забравил да пиша за една от точките:
Нищо вярно няма във частта за кастинг битките. Така е било замислено да стане още от самото начало (в началото да отпаднат слаби и на тяхно място да влизат по-добри, подобно на сезон 4, само че малко по-разчупено).

Допълвам за Иво: цялата постановка за племе от него, Калин и три жени изобщо не се връзва, особено за фаза с две племена (когато е 12.08). Тази дата е малко(1 седмица) след окомплектоването на двете племена със членове на третото, т.е всеяко племе би било с ориентировачно с поне от 7 човека.

# 293
Никъде не споменавате Сашко -"великия играч" кога отпада.
Остава да вземе и да спечели...

# 294
За Сашко имаше спойлер, че е в последните 4 - като нищо ще се окаже вярно, че то не остана кой Sad

# 295
За Сашко имаше спойлер, че е в последните 4 - като нищо ще се окаже вярно, че то не остана кой Sad
Ми да защо не.Скътава се -само на пъзели,при първи сблъсъкът- тежка контузия.Пази си силите човека и накрая ще избухне.Ох  лошо ми е

# 296
Президенте, мерси за скрийншота. Напомни ми че съм забравил да пиша за една от точките:
Нищо вярно няма във частта за кастинг битките. Така е било замислено да стане още от самото начало (в началото да отпаднат слаби и на тяхно място да влизат по-добри, подобно на сезон 4, само че малко по-разчупено).

Допълвам за Иво: цялата постановка за племе от него, Калин и три жени изобщо не се връзва, особено за фаза с две племена (когато е 12.08). Тази дата е малко(1 седмица) след окомплектоването на двете племена със членове на третото, т.е всеяко племе би било с ориентировачно с поне от 7 човека.

И на мен така ми се струва,но реално има как ако е имало 5 човека при жълтите,3ма в изолатора и 6 в сините се връзва перфектно.
Иначе не вярвам на онази жълта статия за преместването на блатото,защото според мен щеше да им поне едно име на блатните на стената.

# 297
ИВ
Име на блатен има на стената, но преобладават имена на хора от племената, значи блатният е влязъл в племената. Wink

# 298
Че то тези неща в основата си ги знаем. 😊

Шопа - в моя тефтер пише, че още в края на юли има движение по отношение на последваните от него. Затова ме учуди онази снимка, но ние и не знаем кога точно е правена.
Гордиенко - активност на 2.08.
Ръждавичка - виждам, че е в курсив на списъка ми от 13.08., значи е имало активност при нея. Записала съм дата за сериозно нарастване на последваните на 17.08.
Ивайло - 12.08.
Николета - 24.08. (писала съм в темата, че е отпаднала)
Чикагото - 25.08.
Траян и Дино - дойдоха от последваните от Чикагото.
Мирослав е ясен.
Сапунджиева - активизира се сериозно на 21.08.
Пекин на финал... не мисля. Ковид намекна, че жена финалист няма.

Ако Иво е на 12. място, трябва да има 11 души останали след него. Изброените имена не стигат. Лапунов за мене е загадка, но ми се струва, че би могъл да запълни тази бройка. 😊
А според мене не са. 😊 В основната тема някой беше писал, че тази година Изолаторът ще има друга функция (от познатата ни). Е, беше объркал датата на финала, та dido2k го поправя. 😁

Ковид не каза ли,че жена не е победител,а не,че няма жена на финал?

# 299
Може и така да е. 😊 Не помня вече. Затова си и записвах тази година. 😁
И той беше от потайнствените "занулени" профили.

Общи условия

Активация на акаунт