Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 58 980
  • 339
  •   4
Отговори
# 300
  • Stockholm
А за Д-р Петров нищо не казвате. И той е занулен профил вероятно. Доста силен е , за да отпадне без бой. Единственият нормален пъзелист.

# 301
А за Д-р Петров нищо не казвате. И той е занулен профил вероятно. Доста силен е , за да отпадне без бой. Единственият нормален пъзелист.
Д-р Петров е единственият, който ми се е изплъзнал. За което има едно браво от мене. Ето и Кристиян Василев, и Неделчо Дочев се появиха. Днес си направих труда да преброя - около 150 души дебнех това лято, за да открия евентуалните участници. Докторът не е сред тях. Плюс още доста хора от екипа и бивши участници.

За Александра: На 7.07. последваните от нея са станали с 1 повече. Но забелязах, че не винаги това означава отпадане. Така на 29.06. последваните от Чикагото от 5 станаха на 6. Даже писах в темата, че може да е отпаднал, но ми отговориха, че не е. Не съм много наясно с ИГ - може да е някакво автоматично последване (като последваш някого, автоматично и ти си последван). Катрин например има 2 такиви леки движения с 1 последван нагоре, но реално избухва след финала. При Мирослав, Бонита също. Въпреки всичко Александра не се задържа дълго.

# 302
В Инстаграм когато си деактивираш профила, в профила на приятелите ти, последваните намаляват с една бройка.
 Когато си активираш профила, бройката се увеличава с една.
Не знам дали ще ме разбереш какво имам предвид.

Аз и ти се имаме в приятели. Ти имаш 500 последователи.
Аз обаче си деактивиран профила. Стават ти 499.
 След няколко дни аз си активирам отново профила, бройката става 500.

# 303
Тъй като стана дума за Инстаграм да си кажа и аз какво забелязах. Тъй като симпатизирам на синьото племе съм ги последвала всичките. И днес забелязах нещо странно. Ръждавичка не следва Гордиенко и Гордиенко не следва Ръждавичка. Имало е някакъв разрив между "милите".

# 304
Някакъв спойлер за Любов в рая има ли?

# 305
marinadp, много ти благодаря за разяснението❣️ Вече ми стана ясно какво е това движение с 1 нагоре/ надолу при последваните. 😁

Иначе мисля, че е ясно, че фермерът модел отива вероятно при жълтите и се сближава с Ивайло.
Неделчо мнооого се е вталил вече. Не случайно Катрин му писа, че е в страхотна форма. Явно гладът е причината. Този бодибилдър е "участник" само на хартия.

Добре, че днес гледахме битка и в морето, защото около 10 юли водата на север по морето рязко е изстинала (вятърът изтласква студена вода от дълбочините) и е станала 11°, тъй че морска битка не очаквам.

# 306
Някакъв спойлер за Любов в рая има ли?
И аз ще повторя това питане.
И ще добавя - до края ще има ли повече динамика, защото много скучно се очертава засега? Повечето се влюбиха от първите три епизода. Ще има ли изненади като в Диви и Красиви, където последните 4 двойки се формираха около средата и дори по-късно в предаването?

# 307
Любов в Рая - Още в предната тема имаше спойлер, че Филипа и Йовица печелят, но Филипа отвън си е с друг. Имаше скрийншот от вайбър чат😁Йовица не я следи в инстаграм нея. Аз познавам Йовица много добре и ще ходя да рисувам при него скоро, ще го подпитам😅
За двойки, които са останали заедно след предаването - Дениз и Виктор, Джан Микеле и Габриела иии май са това.

# 308
Виктор беше харесвал негативни коментари за Дениз.
А пък Киара беше на рождения ден на Габи Бланко, явно се позадържа.

Никакви течове на инфо освен първоначалните, уви.

# 309
  • Stockholm
ИВ
Някой знае ли дали Данчо отива в Изолатора?  Помня че имаше спойлери за него в по-напреднал етап на предаването. Освен тов Ралица не каза "окончателно" приключваш.

# 310
  • София
Цирк на Волята
Не познах, че ще вкарат нови хора на мястото на двете контузени (което е малко тъпо, но излежда са имали лимит за кастинг битките и/или налични участници).
За сметка на това можем да направим бърза сметка за следващите три седмици, защото на 24.07 има клипче от териториална битка, на което се вижда бройката на участниците от всяко племе: Сини - 6, Зелени - 6 и Жълти - 5.
В Момента са съответно 8:7:7 (отчитайки че довечера един от кастинг битката ще влезе при жълтите), т.е 5-ма ще отпаднат: по двама от сини и жълти и един от зелените.
Който има орлов поглед, може да пробва да разпознае някой тук:
https://www.facebook.com/reel/1953773945437818

silsto, Данчо си отиде вече вкъщи, няма изолатор за него. Както е вече казано функцията на този изолатор е различна. Веднъж седмично ще има специална битка, която ще определя кой да ходи в този изолатор Joy

# 311
  • Stockholm
Орлов поглед, ама дори и с лупа не мога да ги различа Joy
Някой, който има бинокъл да погледне Joy

# 312
Виктор беше харесвал негативни коментари за Дениз.
А пък Киара беше на рождения ден на Габи Бланко, явно се позадържа.

Никакви течове на инфо освен първоначалните, уви.
(ЕЛР) В началото двамата (Виктор и Дениз) си репостваха сторитата, качваха романтични неща и т.н. После изведнъж спряха. Наскоро Дениз отговаряше на въпроси в Инста - някой я беше питал “Как си?”, а тя отговори, че в момента ѝ е трудно, но ще се оправи в най-кратки срокове. Всичко това ме кара да мисля, че са били двойка няколко месеца след снимките, но са се разделили малко след като са започнали да излъчват предаването по телевизията. На Виктор явно не му е понесло да слуша за креватните изпълнения на любимата си…

# 313
ИВ

Шопа ми се вижда,че го няма на клипчето даже мисля,че Ивайло им е капитан.

Има нещо гнило със спойлерите,до момента излиза,че Калин и Чикагото са паднали на полуфиналите, а днес разбрах,че и Ръждавичка е отпаднала някъде там,а спрямо активността не трябва да е даже финалист.

Спрямо спойлерите ще се пробвам да обобщя кои на 100% стигат до 2те племена.

Жълти:
Сапунджиева
Николета
Ивайло
Мирослав

Зелени:
Пекин
Дино

Сини:
Траян
Чикагото
Гордиенко
Ръждавичка
Калин
Алекс

Изолатор:
Георги Шопа
Радостина(лично предположение)

Това са 14 от 18 места като аз мисля,че Кристиан и Коеджикова също са стигнали до 2те племена.
Чикагото също може да е в Изолатора по това време.
Би трябвало другите 2ма да са от зелените,което увеличава шанса на Доктора да е стигнал по-напред.

# 314
Ма как Сашко ще върви напред
Ох божеее кога ще отпадне тоя

Общи условия

Активация на акаунт