Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 58 862
  • 338
  •   14
Отговори
# 315
Ма как Сашко ще върви напред
Ох божеее кога ще отпадне тоя

На мен лично ми е много противен и искам да отпадне,но масово се пише,че стига топ 8 и за жалост трябва да го добавя в сигурните.

# 316
Скрит текст:
Цирк на Волята
Не познах, че ще вкарат нови хора на мястото на двете контузени (което е малко тъпо, но излежда са имали лимит за кастинг битките и/или налични участници).
За сметка на това можем да направим бърза сметка за следващите три седмици, защото на 24.07 има клипче от териториална битка, на което се вижда бройката на участниците от всяко племе: Сини - 6, Зелени - 6 и Жълти - 5.
В Момента са съответно 8:7:7 (отчитайки че довечера един от кастинг битката ще влезе при жълтите), т.е 5-ма ще отпаднат: по двама от сини и жълти и един от зелените.
Който има орлов поглед, може да пробва да разпознае някой тук:
https://www.facebook.com/reel/1953773945437818

silsto, Данчо си отиде вече вкъщи, няма изолатор за него. Както е вече казано функцията на този изолатор е различна. Веднъж седмично ще има специална битка, която ще определя кой да ходи в този изолатор Joy
От жълтите веднага отписвам Александра. Като погледнах в старата тема (помня, че имаше по-ясни кадри там), видях, че на 25.07. съм писала, че Александра наскоро е отпаднала.
От зелените бих махнала Лъчо.
Ето ги тези кадри: ясно се виждат Наталия (миньончето ти, dido2k 🤣), Катрин, Иван, Дино:

Петима за 3 седмици!
 Още хора ли ще мятат на Блатото, или ще отпадат капитани...

На коя дата горе-долу става сливането на племената? Аз лично Коеджикова не я виждам сякаш там.

Колкото до Изолатора - писа се, че тази година ще има друга функция. Изолаторът миналия сезон беше тайно място за спасяване на интересни участници. За участниците от този сезон той вече не е тайна. Първата дата на присъствие там е... съвсема скоро. Любопитното е наличието не само на начална, но и на крайна дата.

Любопитно е и дали през този сезон ще има изолатор с функцията на миналия сезон. Ралица на 2 пъти в едно интервю спомена за локация по-страшна дори от Изолатора.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 17:25 от Bilyana14.

# 317
Игри на Волята 

Както някой от вас по-назад вече предположиха - сандъчетата са монитори, които се манипулират от продукцията. Сигурно потвърдено инфо от играч, който беше в миналогодишните сезони.

# 318
Ето ги тези кадри: ясно се виждат Наталия (миньочето ти, dido2k 🤣), Катрин, Иван, Дино:

Аз лично виждам тук Калин, Ръждавичка, Лапунов, неизвестен, Алекс и Наталия. Първият от зелените ми се струва, че е Чикагото.

# 319
ИВ

Тази снимка е друго
От сините виждам Наталия,Ръждавичка,Лапунов и Калин
Гордиенко със сигурност липсва както и Траян,защото от други снимки ми се вижда висок колкото Лапунов.
От зелените освен изброените от Биляна мисля,че виждам Доктора(5ти от ляво на дясно),а това до знамето дали не е Чикагото?

# 320
На мен високия в зеленото племе ми прилича или на Чикаго или новия, който влиза довечера, музиканта Дечо Дочев.

# 321
Щом Александра отпада на 25.07 да разбирам ли че вероятно другата седмица е пак на елиминация и вече отпада ?

# 322
Щом Александра отпада на 25.07 да разбирам ли че вероятно другата седмица е пак на елиминация и вече отпада ?
Не, не отпада тогава. На 25.07. съм писала в темата, че наскоро (т.е. преди тази дата) е отпаднала вероятно.

Аз трябва да взема да си изчета постовете от лятото, интересни неща откривам в тях. 🤣

# 323
Не, не отпада тогава. На 25.07. съм писала в темата, че наскоро (т.е. преди тази дата) е отпаднала вероятно.

Аз трябва да взема да си изчета постовете от лятото, интересни неща откривам в тях. 🤣

Благодаря за информацията.Е такъв случай дали е ясно кога ще отпадне със сигурност защото ми е любимка? В Тик Ток гледах нейн лайф където казва че е влезнала в игрите 52 кг а излезнала 46-47 кг..А вече ми се вижда доста слабичка и май краят и е близо Sad

# 324
Скрит текст:

Благодаря за информацията.Е такъв случай дали е ясно кога ще отпадне със сигурност защото ми е любимка? В Тик Ток гледах нейн лайф където казва че е влезнала в игрите 52 кг а излезнала 46-47 кг..А вече ми се вижда доста слабичка и май краят и е близо Sad
Да видим. Simple Smile На 24.07. има териториална битка. Това е след 3 седмици (гледано от това, което се излъчва в момента). Писала съм на 25.07., че наскоро е отпаднала, т.е. вероятно се задържа още поне две седмици.

Ако зеленият е Чикагото, имаме пленен капитан ли?

Малко кадри от Игри на глада:
Скрит текст:

# 325
Музиканта влиза ??? При тази игра …

# 326
отива на блатото

# 327
отива на блатото
Е, то е ясно … с бодибилдър кандидат ?! Joy

# 328
Доста добре му се е отразило.  Браво.

# 329
Голям спатяга така. Браво! Пекин му е коментирала едната снимка, че е в супер форма. Явно стават гъстаци

Общи условия

Активация на акаунт