Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 65 100
  • 377
  •   4
Отговори
# 360
  • Буркина Фасо
Моля, кажете кое племе отива в изолатора
Много ме е жал жа жълтите и и искам да отидат в резиденцията.
сините.

# 361
ИВ

Добре значи Мирослав не е победител,Чикагото е бетон 4то място,Траян също май не е,нямаме жена победител,това означава ли,че Калин може да е спечелил🤨.
Бих сложил Чикагото за победител,но от твърде много места се знае,че е 4ти.
Според мен щом толкова много се крие победителя е някой с положителен образ.
Дино също е вариант,ама ме съмнява.

# 362
Утре май влиза Томи. Почти 90 сигурно Димо гледаше на там.

# 363
ИВ
Помните ли тази снимка:

Според мене освен Шопа и Александър Димитров на нея е Кристиан. Днес го видяхме - само той от жълтите използва банданата като забрадка. Wink

Иначе знаем, че другата седмица зелените се настаняват в 5-звездния хотел на Чикагото - "Г-н Изолатор".

Там видяхме, че отсядат и Ники + Ради, т.е. явно Радостина пожълтява.

# 364
ИВ
Помните ли тази снимка:

Според мене освен Шопа и Александър Димитров на нея е Кристиан. Днес го видяхме - само той от жълтите използва банданата като забрадка. Wink

Иначе знаем, че другата седмица зелените се настаняват в 5-звездния хотел на Чикагото - "Г-н Изолатор".

Там видяхме, че отсядат и Ники + Ради, т.е. явно Радостина пожълтява.

Прилича на него, сега като казваш

# 365
Утре май влиза Томи. Почти 90 сигурно Димо гледаше на там.
Хаха къв Димо ме гони Joy
Павел имах предвид

# 366
Здравейте! Моят фаворит е Калин, но за съжаление си мисля, че няма да стигне много далеч. Успях да открия негов YouTube канал и видях, че там са качени видеа на дати 06.07.25, 17.07.25 и 27.07.25. Това ме навежда на мисълта, че по някаква причина той може да излезе от играта.
Лично на мен би ми било много неприятно, тъй като смятам, че Калин има потенциал и ми напомня на Момчил и Гого. Разбира се, може да греша – напълно възможно е видеата да са качени от негови приятели или близки и да са снимани доста по-рано. Все пак каналът му не е много голям и не виждам причина клиповете да се публикуват толкова често .Според мен може да видим няква ситуация както стана с Светлин и Караолис миналата година този път само че Калин да бъде
           Линк към канала - https://www.youtube.com/@kalinsexplores5883
Бих се радвал да дадете мнение по темата дано да греша иначе относно този "теч" дето уж се знае победителя 5 човека се смениха вече надявам се тази год наистина да е изненада и ако един от тези течове е верен поне Лапунов да е победител.Тъй като лично за мен Мирослав не заслужа не стига че влезе седмица по късно и не показва характер и умения но загуби и кастинг битката и битката на блатото като победи взе мястото на Томи което беше много тъпо и нечестно но с тази продукция знае ли човек:sad:
Пиша го тук тъй катп ми казаха че е по добре за тази тема (Макар че не съм сиг изобщо и за двете неща да не са чиста теория )

# 367
ИВ - Аз мисля, че вече е минало 06.07.?🤔Не трябва ли вече да сме средата на юли поне?

# 368
ИВ - Аз мисля, че вече е минало 06.07.?🤔Не трябва ли вече да сме средата на юли поне?
Ами надявам да се бъркам но с това случило се със Светлин миналата год се чудя вижте канала му и клиповете му има такива от средата на юли и края на юли

# 369
Съмнително започнаха да се появяват нови профили, които да хвърлят "фишеци". Няма "теч" до тук

# 370
Съмнително започнаха да се появяват нови профили, които да хвърлят "фишеци". Няма "теч" до тук
[/q
Здравейте, относно „теча“ не съм напълно сигурен, просто реших да го спомена, защото попаднах на доста мнения и слухове, че това били уж „победителите“.
Надявам се тази година наистина да ни изненадат, а не както в предишните сезони, когато предварително се знаеше кои ще стигнат до финала.
Иначе, ако Калин, наистина отпадне скоро ,това би било голяма загуба на потенциал и на силен играч.
Впрочем ако сте outcast ot youtube съм фен на вашите анализи

# 371
Точно това щях да напиша. Един щял да става балерина, друг ни пробутва един и същи пост в двете теми. Чикагото е отбелязал, че хотелът отваря врати на 08.07.!

# 372
ИВ

6ти юли със сигурност е минал,няма място за притеснения.
Иначе нормално е да има фишеци,при положение,че хората се чудят.
Обаче за момента само Мирослав и Пекин са спрягани,а стана ясно,че не са те.

# 373
ИВ

6ти юли със сигурност е минал,няма място за притеснения.
Иначе нормално е да има фишеци,при положение,че хората се чудят.
Обаче за момента само Мирослав и Пекин са спрягани,а стана ясно,че не са те.
Впрочем оставих линк към профила му – може да видите видеата, качени преди около два месеца, през юли (не съм сигурен точно кога). Просто споделих една теория.
Според мен, ако беше отпаднал тогава, продукцията едва ли би му позволила да качва съдържание в социалните мрежи поне до периода на излъчване. Така че има шанс видеата да не са качени лично от него. Разбира се, това са само догадки.

# 374
Mane007 теорията ти в основната тема беше заметена, защото бика спойлер. Моето мнение също е заметено, защото се смята за спойлер, а реално са факти...Както и да е.

Тук ще го напиша пак. Само че подробно. Снимките са започнали на 23 юни, първият клип на Калин в тубето е качено на 6-ти юли. Тоест на 3-тата седмица след старта на Игрите. Както и да ги смятаме Калин е още в игрите, когато е качен първият клип.

Общи условия

Активация на акаунт