Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 88 230
  • 511
  •   17
Отговори
# 495
Жълтата преса посочва Ева за победител Joy
https://www.bgdnes.bg/shou/article/21287178

Жълтата преса няма никакви доказателсва по темата, текста е скалъпен по едно клипче от ТикТок пуснато на 18 септември
https://www.tiktok.com/@kukaria/video/7551411829080083734

# 496

Георги издаде Томи, че точно той е човека с покупките, явно скоро ще се случи. Няма кай да е от изолатора защото бензиностанцията е доста далеч, като човек който живее в този район знам че просто е невъзможно. Явно се е случило на стопанството. Тук шопа казва "За човека, който винаги би ни нахранил'

# 497
Traitors

И аз да се включа с едно дръзко предположение отново базирано на снимки от уводната част на първи епизод с избрани моменти от сезона.
Тези два кадъра бяха излъчени един след друг, което ме кара да вярвам, че са от един и същ ден.
Играта на Глория с балоните сме я виждали в чуждестранен сезон в предпоследния епизод като един от компонентите в играта за спечелване на ролята на оракул.

Не мисля, че в нашия първи сезон ще има оракул, така че тази игра могат да я сложат по всяко време.

# 498
Възможно ли е завоевателите да са на стопанство тази седмица тогава, лечители на изолатор, тъй като им имаше имената, а феномени на резиденция- много се надявам да е така!

# 499
  • somewhere near the sea
Eргенът Любов в рая
https://www.youtube.com/shorts/d2AJ8KkHZR4
Не знам дали не е наистина интрига

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 11:36 от Marsia

# 500
  • София
Eргенът Любов в рая
https://www.youtube.com/shorts/d2AJ8KkHZR4
Не знач дали не е наистина интрига
Този чат го обсъждахме още преди поне две седмици. Доста възможно е да е истина, но тук финалът не е с една двойка победители, в американската версия има обикновено 3-5 двойки и за всяка пише имало ли е предложение на финала и дали са заедно още.

# 501
  • somewhere near the sea
Съжалявам, на мен сега ми излезе

# 502
  • София
Съжалявам, на мен сега ми излезе
Няма проблем, не съм ти направила забележка, ако така е прозвучало. Сетих се да погледна как е в американския формат и колко двойки са на финал. РИално би трябвало и при нас на финал да са доста двойки, но по-интерсното е някоя останала ли е заедно.
Засега знаем за Джани и Габриела. Дениз и Виктор са били малко заедно, но имаше предположения, че вече не са.

# 503
Аз и тогава казах, че този скрийншот е изфабрикуван. И да сменя езика на италиански и да сложа снимка на Филипа на него.
Но ще видим.

# 504
ИВ

Направи ми впечатление,че повечето участници,когато ги питат на въпросите в инстаграм за най-силни жени,там задължително фигурира Радостина.
Което за мен е странно,защото с абсолютно нищо не е блеснала за сега.
Знам,че излиза от Изолатора,но имаме ли идея до къде стига?

# 505
Радостина не е ли на блатото?
Или  тя отива после в изолатора?

# 506
ИВ

Направи ми впечатление,че повечето участници,когато ги питат на въпросите в инстаграм за най-силни жени,там задължително фигурира Радостина.
Което за мен е странно,защото с абсолютно нищо не е блеснала за сега.
Знам,че излиза от Изолатора,но имаме ли идея до къде стига?

Бях писала преди време, на мен ми казаха за хора, които са ходили до арените малко преди финала (не е било снимачен ден или не е бил започнал) и твърдели, че са й видели името на плажа. Не мога да претендирам за достоверност, защото инфото е от човек на човек, а и на мен ми е малко странно да видиш нечие име на плажа, просто защото не си спомням някога да са им ги писали, освен на финалната игра, а вече се писа, че на финала са трима мъже...

# 507
Ергенът любов в рая - дали Тушев е вдигнал ръце вече, защото имам чувството, че нарочно саботира формата? Или просто кастът е куц? Дали има опасност да спре да продуцира и Любов в рая и затова да го прави толкова брадърски?

Започнаха с огромна заявка, а вече толкова епизоди гледаме простотии като обиди на носове, "парцал" и подобни, скандали за това кой къде спи и пр.

"Диви и красиви" беше много по-приятно за гледане, почти само положителни емоции ми остави, вече започва да ме натоварва "Любов в рая". И повече му отива името "Силикон и мускули в рая".

# 508
Ергенът любов в рая - дали Тушев е вдигнал ръце вече, защото имам чувството, че нарочно саботира формата? Или просто кастът е куц? Дали има опасност да спре да продуцира и Любов в рая и затова да го прави толкова брадърски?

Започнаха с огромна заявка, а вече толкова епизоди гледаме простотии като обиди на носове, "парцал" и подобни, скандали за това кой къде спи и пр.

"Диви и красиви" беше много по-приятно за гледане, почти само положителни емоции ми остави, вече започва да ме натоварва "Любов в рая". И повече му отива името "Силикон и мускули в рая".
За мен просто се готви гръмкото отпадане на Шермин.

Traitors
В Надкаст Жоро обясняваше как Венци е обяснявал да си създадат Кръг на доверие и дори в него да има Предатели, да не се гласуват. Каза, че това му е давало сигнал за човек, който ако стигне до финал 100% ще спечели и веднага след това замълча и каза "Блокирам се, защото сме на ъъ.. запис". Т.е. премълча спойлер, който за мен е, че Венци Венц е сред победителите.
Анна-Мария в един от подкастите спомена, че в Трейтърс се е развалило 30-годишно приятелство, сега ми е ясно, че е между Гъмов и Неве, но да видим как.

Знам, че нищо не е реален спойлер, ама тези неща не е ОК да се обсъждат в темата.

# 509
  • София
Трейтърс

Clouded, Анна-Мария може и да не е разбрала, защото Неве и Гъмов все още са си много близки. Гледах сторита от рождения ден на Владо Николов, беше в механата на Бачорски. Прегръдки, голямл забавление. Може вътре нещо да са се скарали, но временно.

И аз като загледах снимката от старта, сякаш Венци наистина е застанал като победител.

Общи условия

Активация на акаунт