Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 84 537
  • 496
  •   8
Отговори
# 480
Да, само, ако Венци и Ева са станали предатели....

# 481
За Бачорски не знам откога циркулира това, че е финалист и печели наградата. Всъщност той е единственият, за когото съм чувала.

# 482
  • Варна
За Бачорски не знам откога циркулира това, че е финалист и печели наградата. Всъщност той е единственият, за когото съм чувала.
Трейтърс.
И за Георги Коджабашев съм чувала.

# 483
Мда, със сигурност знам, че Коджабашев печели.

# 484
  • Stockholm
Ееее, ние така ще ги минем всички JoyJoyJoy

Едит
 Telesilla, не че ще спечели, а ще е на финал. Вадя си тези изводи от това, че предаването още не е свършило и се скъсаха да го канят в предавания и подкасти, дори и реклами. И се държи много самодоводолно. А при Иван и Андрей към края имаше един дълъг самохвален монолог, че мислел винаги с 10 хода напред и още  от първия ден на Трейтърс знаел какво ще се случи накрая и затова се справил. Нещо такова беше. Което тълкувам, че е финалист. И ако са ставали някакви безпрецедентни събития за пръв път в българския формат, според Мира Радева, то подозирам, че Бачорски стои в основата на това.

https://www.youtube.com/watch?v=wedJasCOzOY

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 18:34 от silsto

# 485
Traitors

И аз да се включа с едно дръзко предположение отново базирано на снимки от уводната част на първи епизод с избрани моменти от сезона.
Тези два кадъра бяха излъчени един след друг, което ме кара да вярвам, че са от един и същ ден.
Играта на Глория с балоните сме я виждали в чуждестранен сезон в предпоследния епизод като един от компонентите в играта за спечелване на ролята на оракул. В предпоследния епизод бройката на участниците по време на играта е 6. На втората снимка се виждат четирима + в ъгъла се вижда опашката на Глория + шестият може да бъде Коджабашев както вие казвате.
Въпросът е дали и Ева, и Венци са били вербувани за предатели (според мен по-малко вероятно), или по-скоро Бачорски и евентуално още един в последствие вербуван са оцелели до предпоследния епизод и са били прогонени сред последните 6… и в крайна сметка са спечелили 2-3-4 праведни (зависи докога са решили да продължат да прогонват и колко рано са хванали предател на финала), към които можем да причислим Ева и Венци.
/Всичко това е при условие, че тази игра е на същия етап като във Великобратния сезон 3. В противен случай сигурно съм на съвсем грешен път, но все пак си го помислих като вариант и исках да го споделя. Интересно ми е вие какво мислите по тези разсъждения. Grinning/

Скрит текст:

Скрит текст:

# 486
Нямаше ли спойлер, че Оля е била вербувана за предател? Много ми се виждат оригиналните трима + Оля + Ева + Коджабашев. Излиза, че са ги разкривали доста лесно.

# 487
Нямаше ли спойлер, че Оля е била вербувана за предател? Много ми се виждат оригиналните трима + Оля + Ева + Коджабашев. Излиза, че са ги разкривали доста лесно.
И Венци също в тази бройка евентуално. Joy В моя любим ирландски сезон миналия месец се изредиха общо шестима предатели, така че не е невъзможно. Но Ева дали би приела да бъде предател, освен ако не е ултиматум, тъй като тя твърдо не искаше тази роля в първия епизод на интервютата?

# 488
ИВ
Това последната кастинг битка ли е ?

# 489
  • Бургас/Пз
Кралев ли печели битката ?
Не. Бенковски

# 490

Значи жълтите още ще ги подсилят Simple Smile

# 491
  • София
ИВ

Николай Бенковски (тренирал при Д&М) не е последван от никого от участниците в ИВ (изключвам треньора му), тъй че очаквам жълтите да си загубят залога.
Ей, пак успя да метнеш "пророчицата" от Фейсбук JoyJoyJoy

# 492
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Жълтата преса посочва Ева за победител Joy
https://www.bgdnes.bg/shou/article/21287178

Жълтата преса няма никакви доказателсва по темата, текста е скалъпен по едно клипче от ТикТок пуснато на 18 септември
https://www.tiktok.com/@kukaria/video/7551411829080083734

# 493
утре кой печели териториалната,знае ли се .....надушвам че няма да са жълтите

# 494
  • София
Утре точно, никой JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт