Дърпане на уши в детската градина

• 329
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета!
Вчера, като взех детето от детска градина забелязах, че в горната част зад ухото му е цепнато, личеше си че е прясна рана. Питах го от къде е и той ми отговори: "Госпожата ми дърпа ухото". Попитах го защо, той отговори, защото не е слушал.
Определено детето не ми е от най-кротките,  но нормално ли е това от госпожата? От вчера се чудя как да реагирам, не искам да издребнявам.., но със сигурност ще проведа разговори с госпожата.
Вие как бихте реагирали, ако госпожата в детската е дърпала ушите на детето ви?

# 1
  • София
Цепнато? Ти сериозно ли? Щях да подпаля госпожата, директорката, градината и всичко.

# 2
  • София
Абсолютно недопустимо е това. Бих изкарала медицинско преди да отида при директорката. С учителката няма да се занимавам.

# 3
  • София
Вие се шегувате? А вие как реагирахте? Активизирайте се малко, жалби, медицинско и вън от строя! Стига сте ги докдуркали тия госпожи, за да не Ви дават по телевизията следващият път.

# 4
  • UK
Абсолютно скандално и недопустимо. Шум до небето.

# 5
  • Варна
Ега ти дърпането на ухото щом е станала рана. Вадете медицинско и при директора.

# 6
Здравейте, момичета!
Вчера, като взех детето от детска градина забелязах, че в горната част зад ухото му е цепнато, личеше си че е прясна рана. Питах го от къде е и той ми отговори: "Госпожата ми дърпа ухото". Попитах го защо, той отговори, защото не е слушал.
Определено детето не ми е от най-кротките,  но нормално ли е това от госпожата? От вчера се чудя как да реагирам, не искам да издребнявам.., но със сигурност ще проведа разговори с госпожата.
Вие как бихте реагирали, ако госпожата в детската е дърпала ушите на детето ви?

Това че, детето ви не е от най-кротките, не означава, че трябва да му дърпат ухото!

2 различни въпроса са - вие си работете с детето и канализирайте неговата палавост чрез спорт (много спорт), игри и най-вече възпитаване в дисциплина, а относно госпожата - жалба, разговор с директорката, информирайте и другите майки. Добре е да са на ваша страна.

# 7
Снимайте веднага раничката, че може бързо да зарастне, после - и аз бих тръгнала по пътеката: медицинско - директорката - госпожата. С г-жата разговор при първо виждане, при директорката - със снимка, жалба и медицинско.

# 8
Бих ескалирала ситуацията до най-горна инстанция, като въпросната бих прескочила - директно при директора.
Другите стъпки вече са казани.

# 9
Аз като се знам как бързо паля и спирам да мисля, директно с детето бих отишла при директорката, ама на момента.И такъв панаир щях да вдигна в градината, че нямаше да има време за медицинско и т.н.Направо щях да ги вдигна във въздуха на момента 🤬

# 10
Явно тази госпожа не е с всичкият си и кой знае как изобщо му е дръпнала ухото,за да е цепнато и с рана,възможно е да си е забила маникюрите,а това просто е недупостима постъпка спрямо малко дете,колкото и да не е слушало.Има си и други методи,да му се скара,да му направи забележка,но с подобно отношение следва да вземете мерки да бъде наказана и предупредена,защото не се знае занапред-може да си позволи и по-лоши неща да направи.Аз не разбирам тези възпитателки,които посягат на деца,все пак тези дечица са оставени на доверие и на грижите на персонала,за да са спокойни родителите.След като не могат да си сдържат нервите не им е там мястото.

Общи условия

Активация на акаунт