Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 96 105
  • 562
  •   14
Отговори
# 540
ИВ
Някой сполерист моля да каже, че Шопара не се връща в играта, а е пътник. Не го понасям.

# 541
Моля някой да разясни последния спойлер

# 542
Ако говориш за снимката по-горе, то това са Шопа и Кристиян( за него не съм сигурен).  Явно се връща от блатото и жълтите губят териториална битка. Следователно са на изолатора

# 543
Мисля, че е на изолатора, а жълтите досега не са били там. Значи по-натам отново ще бъде в племето на Завоевателите

Моля някой да разясни последния спойлер

# 544
ИВ

Билянка, разби ми мечтите.

# 545
ИВ

Билянка, разби ми мечтите.
Как я забрави тази снимки. Толкова сме я бистрили. 😊🤗 😚

А Дечо още бая трябва да постои на Блатото, за да влезе във формата от снимките. Wink

# 546
Сапунджиева май изпраща Траян на блатото.

# 547
Ужас. Вместо да разкара ветеринарката.  Дано не е вярно

# 548
Много са им сладки трейлърите на Нова. Верно няма нужда от спойлери. Сапунджиева изпраща Траян на блатото. Всички останали зелени се видяха в битката.

# 549
Само Траян не се видя в промото. Аз също се надявах да е Деска.

# 550
А знаем ли дали се връща Траян поне

# 551
Сапунджиева и тя с мозък на мисирка😅Изпраща Траян и племето им умира.Абе никаква мисловна дейност в тези жени този сезон .Като са ги избирали Фродо  и ко къде са гледали 😂🤦

# 552
Сапунджиева беше се снимала с Пекин и Гизем на партито за началото на сезона. Близка е с Гизем. В коя ли коалиция ще влезе? Wink

# 553
А знаем ли дали се връща Траян поне
?

# 554
ИВ

Предлагам да се върнем на тази снимка.

Сигурен се,че това до знамето на зелените е Траян,заради височината.
Гизем и Сапунджиева не ги виждам при зелените може би едната отпада,а другата е пратена на блатото от Траян.
Според мен след изгонването на Томи са вкарали Шопа на неговото място,директно от блатото.
Отделно Траян,Дино,Ръждавичка и Чикагото са много близки по снимките,което не мисля,че е станало за 2-3 седмици.
За жалост не намирам клипа на битката,но по спомени жълтото племе бяха 5,но така или иначе беше много размазан.
Снимката е от 25 юли.

Общи условия

Активация на акаунт