Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 95 507
  • 562
  •   16
Отговори
# 555
  • Буркина Фасо
Ужас. Вместо да разкара ветеринарката.  Дано не е вярно
на промото за утре я дават, че участва в играта - т.е. не е изпратена на блатото.

# 556
Гледах промото с повишено внимание и не видях Траян и Гизем, много се надявах да прати нея, но уви.... Сапунджиева ми харесва като играч, но каква логика да отслаби още повече Лечителите, като ги остави с двама мъже! Влизам в темата с надежда за по-сигурни спойлери, но тази година е най-зле от към информация.

# 557
ИВ
Аз го харесвам. Силен играч е. Заслужава финал заедно с Калин, Дино и Чикагото.

Това някакъв реален спойлер ли е или пожелателен топ 4?

# 558
Защо на тази снимка Шопа, ако е той,                                                                                                                                              е цивилен? Не трябва ли да е с екип?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

# 559
Защо на тази снимка Шопа, ако е той,  е цивилен? Не трябва ли да е с екип?                        
"Цивилният" е Александър Димитров и е от екипа.

Не съм гледала промото още, сигурно ли е, че само Траян липсва в него?

Ако той е пратен на блатото, явно, след като се върне в племето, изпраща Сапунджиева там. Май не я виждам тук. А и трябва 10 кг да отслабне.
Скрит текст:

# 560
И Гизем не се вижда.

# 561
Биляна, тя Деси вече е отслабнала доста Simple Smile  Виж и предишни снимки и сега как е. Тя е изгубила доста. С нейният характер, не очаквам да изпрати жена на блато нито в изолатор. Не знам какво ще и кажат другите жени в зеленото племе. Дано разговаря с всички там, а не само с един човек като Гизем. Като нищо ще попита кой иска по желание да отиде там Simple Smile Това не е спойлер, а мои разсъждения.

# 562
jhbd, в такъв случай вероятно наистина изпраща Траян. А после той нея вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт