Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 101 082
  • 609
  •   34
Отговори
# 570
ИВ
Аз го харесвам. Силен играч е. Заслужава финал заедно с Калин, Дино и Чикагото.

Това някакъв реален спойлер ли е или пожелателен топ 4?
.
Пожелателен. Аз спойлери не знам. Единствено знаех за влизането на Кристиян.

# 571
ИВ
Аз го харесвам. Силен играч е. Заслужава финал заедно с Калин, Дино и Чикагото.

Това някакъв реален спойлер ли е или пожелателен топ 4?
.
Пожелателен. Аз спойлери не знам. Единствено знаех за влизането на Кристиян.

От скоро следя тук и не знам какво се е писало в предните коментари но днес във ФБ група видях един пост където за победител е обявен Мирослав , втори Калин а трети Александър с  6те деца , дали това е вярно и коментирало ли се е тук или знае ли се кой реално е победителя.

# 572
Мирослав ми е много безличен. Дано не е вярно.

# 573
Мирослав, сякаш не е там. Абсолютно безличен човек.
Траян ми е сходен, но малко по-добре.

А обърнахте ли внимание, как водещите наричат Калин  " непобедимия " или нещо подобно, така както наричаха Мартин императора ?

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 23:43 от BlackCat12

# 574
ИВ
Тъжно ми е, че няма ясни спойлери за този сезон, но може би хората, които подаваха информация за предните (било то под формата на загадки или директен спойлер), са били разочаровани от миналогодишния и не са се интересували какво се случва в настоящия, или пък просто са недоволни и от този и не намират смисъл да коментират.

Аз пак ще си пробвам късмета и ще помоля някой, който със сигурност знае, да каже кога си тръгва Гордиенко и кой я изпраща вкъщи + дали е тази седмица. Моля, защото много мъчи това момиче и е доста тегаво с нея, поне да се успокоя, че си тръгва скоро. 🥲🙏🏻

# 575
  • Буркина Фасо
продукцията е взела по-сериозни мерки за да не допуска външни да снимат епизодите и сега да разказват.

# 576
Надеждата ми е в Ковид.

# 577
  • София
ИВ
Аз пак ще си пробвам късмета и ще помоля някой, който със сигурност знае, да каже кога си тръгва Гордиенко и кой я изпраща вкъщи + дали е тази седмица. Моля, защото много мъчи това момиче и е доста тегаво с нея, поне да се успокоя, че си тръгва скоро. 🥲🙏🏻
Според потребителки с по-зорки очи от моите Мис Запек е била разпозната на снимките от териториална битка която ще се проведе след 2 седмици. Така че тази седмица се очаква да е може би някой, който поради ангажименти вероятно е минал седмица по-рано през диванчето.

# 578
Мирослав, сякаш не е там. Абсолютно безличен човек.
Траян ми е сходен, но малко по-добре.

А обърнахте ли внимание, как водещите наричат Калин  " небодимия " или нещо подобно, така както наричаха Мартин императора ?
Е то му го сложиха този прякор вчера след капитанската битка и това ме навежда на мисълта , че въпреки това , че е много тих не говори пред камерите и не дава синхрони няма да го махнат скоро , и го готвят за финална седмица.

# 579
ИВ
Според потребителки с по-зорки очи от моите Мис Запек е била разпозната на снимките от териториална битка която ще се проведе след 2 седмици. Така че тази седмица се очаква да е може би някой, който поради ангажименти вероятно е минал седмица по-рано през диванчето.
Който е?

# 580
  • софия
Уфф, Дидо, след две седмици ли чак ....

Но ако е срещу Коеджикова, ще се спаси Гордито тая седмица.
Ако е срещу жълт - кой? Александра или Йоанка? Битка с колички, топки(точна е) и без халки - също ще успее.
Ама после още една седмица???

Аааа, да, бе, сините няма да са на съвет - да, така става.

# 581
Надеждата ми е в Ковид.

Ковид, та ковид... Толкова бяхте недоволни от  загадките ми, сега ги търсите...
Почти нищо не знам за този сезон.

# 582
Надеждата ми е в Ковид.

Ама попитай заради нас, де! Innocent

# 583
Не може ли поне победителя Hug не ми е интересно да гледам без спойлери

# 584
Надеждата ми е в Ковид.

А за кое предаване какво знаеш BowtieBowtie

Общи условия

Активация на акаунт