Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 105 559
  • 669
  •   11
Отговори
# 615
  • София
Не, за една друга си мислех. Потърсих я и я сложих в скрит текст.
Това изобщо не прилича да е от Дуранкулак. За пръв път я виждам и идея си нямам какво, къде и кога е снимано на нея.
Полуфиналът е бил на две арени: на долната има варели за целене (подобно на кастинг битката с която влезе Николета), а на горната съм видял само тези маси за лъжичките и топчетата

# 616
  • HH
Предпочитам да тълкувам по-големият стол като Шопа, но пък не се сещам той да е носил лилаво? Или уловката е в това, че блатните носят червени горнища и лилави клинове?

Сигурно ли е че са 4ма мъже? Ръждавичка ми изглежда по-вероятна от Алекс.

# 617
Цитат
Това изобщо не прилича да е от Дуранкулак. За пръв път я виждам и идея си нямам какво, къде и кога е снимано на нея.
Аз съм си в грешка. Билянка е писала, че екипът е отпразнувал края и варелите са влезли в употреба като маси. Не съм чела внимателно, че даже и сега, когато намерих снимката и просто побързах да я сложа, без да погледна описанието отгоре 🤦‍♀️. Съжалявам, че разводнявам темата. Важното е, че моя любимец (това Великолепни ме плаши - като почнат да слагат такива прякори и се сещам за миналата година, дори и да знам, че тази година всичко е различно 🤣) стига до края.

# 618
Уф,пак ли тези лъжички и топчета....
Не могат ли да измислят нещо друго.
От четиримата, за мен двама няма място там:
Мирослав и Алекс.

# 619
ИВ
Добре, ще гледам да ми е последно включване за днес, защото наистина започнах да спамя, но сега видях един коментар във Фб страницата на предаването, направен от един бивш участник (от по-заден сезон), в който отговаря на един друг потребител, пишещ, че Калин му напомня на Момчил, че ,,няма нищо общо с Момчил, по-скоро с Гого има повече сходности, жалко, че отпада пак по малоумен начин". Това може да означава, че пак е свързано с топчета - на полуфиналната битка да не може да се справи с лъжичките и топчетата и така да отпада и да е на четвърто място, което би обяснило един по-преден ,,абсурден" спойлер, че Алекс бие Калин на полуфинала. 🥲

# 620
  • София
Е то нали миналата година Добрин би Мартин на полуфинала, а година по-рано Момчи би Рълев пак на полуфинал. Кой знае как е станало тази година Thinking

# 621
Аз го бях писала този спойлер, беше ми предаден така - "Калин отпада от този, който няма как да стане капитан повече" т.е Алекс, аз упорито постоянно нахалствам да ми дадат повече информация, ама за момента не ме огрява. 😃

# 622
Аз го бях писала този спойлер, беше ми предаден така - "Калин отпада от този, който няма как да стане капитан повече" т.е Алекс, аз упорито постоянно нахалствам да ми дадат повече информация, ама за момента не ме огрява. 😃

Алекс вече може да е капитан, нали му разрешиха Simple Smile

# 623
Е то нали миналата година Добрин би Мартин на полуфинала, а година по-рано Момчи би Рълев пак на полуфинал. Кой знае как е станало тази година Thinking
Да, но в тази закономерност, ако някой бие Калин на полуфинал, значи той трябва да го бие на финал 😆. А заради сравнението с Гого и добавеното ,,пак отпада по малоумен начин", предположих, че също като Гого, Калин остава на четвърто място, но явно си е на финала, което е супер.

# 624
Здравейте! По принцип Калин и Чикагото биха били добро попълнение в топ 4.
Дали обаче Мирослав ще спечели – предстои да видим. Миналата година уж имаше спойлер, че Добрин печели и че на финала са той, Гешев и Раду, но в крайна сметка Раду завърши на четвърто място, а Мартин спечели.
В пети сезон Рълев спечели, но тогава се говореше, че на финала ще са Крум и Мастагарков, а всъщност финалисти бяха Момчил и Елвиса. Така че не всеки спойлер е задължително верен – ще изчакаме и ще видим.
Що се отнася до това кой най-много заслужава – според мен това е Калин. Дори продукцията вече явно го харесва. Единственото е, че той не е като Мартин Имп или някой друг – по-скромен е и му е неудобно от прякорите и хваленето.
Все пак трябва да се отбележи, че Калин побеждава малко преди финала Ивайло и Шопа, така че ако Алекс е във финалната четворка, е напълно нормално, след като Калин е отстранил двама от най-подготвените участници.

# 625
Получавам дежа вю за незнам си коя поред година. Как ги избират тия "победители" незнам. Как пък един път за разнообразие не победи човек който заслужава.

# 626
За първи път надничам в спойлерите и ми стана интересно с тези столове.
Не може ли жълтият стол да е на Томи? И той е блатен, както и Шопов.
Сините ги виждам Лапунов, Калин, Чикагото (или Ръждавичка)
Явно от зелените нищо няма да остане

# 627
Кое е мнението със столовете? Изпуснала съм го. На зелените им се пада.

# 628
За първи път надничам в спойлерите и ми стана интересно с тези столове.
Не може ли жълтият стол да е на Томи? И той е блатен, както и Шопов.
Сините ги виждам Лапунов, Калин, Чикагото (или Ръждавичка)
Явно от зелените нищо няма да остане
Не че гледам предаването, ама Томи не е ли този, когото гонят заради снабдяването с храна ?

# 629
На столовете има и лилаво, не само червено. Пропускате този факт и някои теории са безумни. И на мен не ми се иска да е Мирослав, но явно натам сочи. И трима финалисти от най-готиното племе. Браво! Е, Алекс не е точно от готините...
Искам Дино на негово място и Ивайло на мястото на Мирослав. Пък който и да е в тази конфигурация да спечели е супер.

Общи условия

Активация на акаунт