Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 105 452
  • 669
  •   25
Отговори
# 600
Хайде в добрите стари традиции (вече сте написали всичко правилно по-назад, но да е на едно място) JoyJoyJoy

3ма сини и един жълт в последните 4ма и жълтия печели?
Ако е така значи все пак Мирослав е спечелил(дано не).

На жълтия стол има и червено краче:)..значи братен.

Явно е Мирослав... той влезе от битка, на която беше с лилав екип, но влезе при блатните, т.е.стана червен, след това отиде при жълтите...

# 601
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Хайде в добрите стари традиции (вече сте написали всичко правилно по-назад, но да е на едно място) JoyJoyJoy

3ма сини и един жълт в последните 4ма и жълтия печели?
Ако е така значи все пак Мирослав е спечелил(дано не).

На жълтия стол има и червено краче:)..значи братен.

Явно е Мирослав... той влезе от битка, на която беше с лилав екип, но влезе при блатните, т.е.стана червен, след това отиде при жълтите...
до тук добре Grinning

# 602
1. Мирослав (ако е верен спойлера)
2. Калин
3. Чикагото/Александър
4. Ръждавичка/Александър/Чикагото

Това ми е извода по всичко изписано тук.

# 603
Ако цветовете на жълтия стол са хронологични е само Мирослав, но ако не са - Николета и Кристиан все още имат шанс за детур през блатото.
За сините е интригата. Ръждавичка броим ли я за чисто синя?

# 604
Скрит текст:
Не може ли поне победителя Hug не ми е интересно да гледам без спойлери
Ами четете я тази тема де, все пак някой вече се е зарекъл уроци по балет да взема (няма да го забравим) JoyJoyJoy

Ох, ужас, заболя ме, но много благодаря за честния отговор. Нямам търпение да си тръгне вече, но явно още малко ще се наложи да я гледам. 🥲🙌
Ако помня,  Билянка беше дала дата на активност 02.Август, което означава още 1-2 седмици след тази териториална да можем да и се наслаждаваме
А, тя може и по-рано да е отпаднала. Simple Smile
На 2.08. се появи пост май на Мартин (не помня, а изтрих скрийншота), който е харесан от Гордиенко, Верчето, Иван и Александра.

Добре, че някой ми беше харесал пост от 25.07., за да прочета, че съм писала, че Александра вероятно е отпаднала наскоро (явно тогава последваните от нея от 229 са станали 240, както съм записала в тефтера).

Моля по-запознатите с ИГ да ми обяснят кога последваните рязко намаляват❣️ На 28.07. последваните от Иван от 340 стават 315. После се вдигат до 337.

Възможностите за ИГ са няколко:
1. Ти сам може да отпоследваш много хора;
2. Хората са те блокирали или сами са те махнали да не ги следваш;
3. Чистка на самия инстраграм, но това обичайно не е при тези, които ти следваш. От време на време инстаграм правят чистка на такива купени последователи, но това не би трябвало да се отразява на последваните от теб самия, а и обичайно е на големи профили с много последователи, а не на малко.

Друг въпрос имам, може да не си спомням правилно, но не се ли писа, че руса жена стигала до най-напред от всички жени? Ако е така, няма шанс да е Ръждавичка...

# 605
Калин , Чикагото, Алекс и Мирослав , който печели.
Звучи абсурдно, но явно е факт. При тези участници, точно Мирослав, който е толкова безличен за момента и не блести с нищо.

# 606
Точно, убийте ме, но не мога да се сетя кой е тоя Мирослав, дават ли го изобщо?

# 607
Сини столове : Лопунов ;Калин, Ну погади- и жълт стол-Мирослав-Безличнии

# 608
Някой написал във Фейса ,че в петък Краварката си отивала.

# 609
От тази загадка и тези отговори единственото, което ме радва е, че ще гледам Калин до края.

# 610
  • у дома
Точно, убийте ме, но не мога да се сетя кой е тоя Мирослав, дават ли го изобщо?
Абсолютно същото си помислих Blush

# 611

Дидо, много благодаря! От изписаните неща преди това можех само да гадая дали Калин (фаворит ми е) изобщо влиза в последната фаза на играта, защото четейки и основната тема, там пишеш, че такъв финал не сме гледали (с ирония) и си представях възможно най-слабия подбор от участници във финалната тройка (но имайки предвид кой е победител и кой може би е на трето място, не се учудвам, че си го представил така). Тайничко се надявах Калин да е поне на полуфинал и някак надеждите ми се вдигнаха след една снимка на Билянка, която беше писала, че е от полуфиналната (или финалната) битка и там ми се стори, че видях футболни врати, та си казах най-вероятно са ги сложили за Калин, защото са видяли, че не е много добър в ритането и да го прецакат едва ли не 😆.
Скрит текст:
Моите предположения за топ 4 от изчетените неща - Мирослав (🥇🙄), Калин (2), Алекс (3/4), Чикаго (4/3).

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 13:45 от justt_love

# 612
Офффф Мирослав?! Стига де, това трябва да е партенка! Този човек с нищо не е показал на арената, че може да е победител! Дори в битката за влизане не можа да победи! Незнам колко нагласена трябва да е битката на финала, за да победи Калин, че дори и Алекс. Моля ви!

# 613
  • София
една снимка на Билянка, която беше писала, че е от полуфиналната битка и там ми се стори, че видях футболни врати,
Ако имаш предвид тази снимка:

Това не са футболни врати, а демонтирани люлките на смъртта.

И да отговоря на друг по-ранен въпрос, столчето на Ръждичка щеше да има вишневко на едното краче.

# 614
Цитат
Ако имаш предвид тази снимка:

Това не са футболни врати, а демонтирани люлките на смъртта.

Не, за една друга си мислех. Потърсих я и я сложих в скрит текст.

Общи условия

Активация на акаунт