Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 105 697
  • 669
  •   12
Отговори
# 585
ИВ
Аз пак ще си пробвам късмета и ще помоля някой, който със сигурност знае, да каже кога си тръгва Гордиенко и кой я изпраща вкъщи + дали е тази седмица. Моля, защото много мъчи това момиче и е доста тегаво с нея, поне да се успокоя, че си тръгва скоро. 🥲🙏🏻
Според потребителки с по-зорки очи от моите Мис Запек е била разпозната на снимките от териториална битка която ще се проведе след 2 седмици. Така че тази седмица се очаква да е може би някой, който поради ангажименти вероятно е минал седмица по-рано през диванчето.

Ох, ужас, заболя ме, но много благодаря за честния отговор. Нямам търпение да си тръгне вече, но явно още малко ще се наложи да я гледам. 🥲🙌

# 586
Мирослав, сякаш не е там. Абсолютно безличен човек.
Траян ми е сходен, но малко по-добре.

А обърнахте ли внимание, как водещите наричат Калин  " непобедимия " или нещо подобно, така както наричаха Мартин императора ?
То и Рълев беше безличен,и никой не го слагаше в сметките,но спечели игрите,та в този ред на мисли,защо да не Мирослав?!

# 587
  • София
Не може ли поне победителя Hug не ми е интересно да гледам без спойлери
Ами четете я тази тема де, все пак някой вече се е зарекъл уроци по балет да взема (няма да го забравим) JoyJoyJoy

Ох, ужас, заболя ме, но много благодаря за честния отговор. Нямам търпение да си тръгне вече, но явно още малко ще се наложи да я гледам. 🥲🙌
Ако помня,  Билянка беше дала дата на активност 02.Август, което означава още 1-2 седмици след тази териториална да можем да и се наслаждаваме

# 588
ИВ
Аз го харесвам. Силен играч е. Заслужава финал заедно с Калин, Дино и Чикагото.

Това някакъв реален спойлер ли е или пожелателен топ 4?
.
Пожелателен. Аз спойлери не знам. Единствено знаех за влизането на Кристиян.

От скоро следя тук и не знам какво се е писало в предните коментари но днес във ФБ група видях един пост където за победител е обявен Мирослав , втори Калин а трети Александър с  6те деца , дали това е вярно и коментирало ли се е тук или знае ли се кой реално е победителя.
Ако го е публикувала Диана,не може да се вярва на това,лично за мен,самото присъствие на Алекс в тройката,го приемам с насмешка.Не го виждам да победи нито Шопа,нито Дино,или който и да е било да не изброявам всички по-силни участници.Та изобщо не ми се връзва тази тройка,от коментарите и оскъдните спойлери до тук.

# 589
Мирослав, сякаш не е там. Абсолютно безличен човек.
Траян ми е сходен, но малко по-добре.

А обърнахте ли внимание, как водещите наричат Калин  " небодимия " или нещо подобно, така както наричаха Мартин императора ?
Е то му го сложиха този прякор вчера след капитанската битка и това ме навежда на мисълта , че въпреки това , че е много тих не говори пред камерите и не дава синхрони няма да го махнат скоро , и го готвят за финална седмица.

Именно, заради това написах този въпрос, тъй като разсъжадавам така ? Аз много харесвам Калин, харесвам по-тихите хора. Но, има нещо, още от самото начало, което не ми е ок. На няколко пъти се изказва " зле " за жени и въпреки, че вкарва форма в изказа си е настроен срешу жени. Което ме разочарова, тъй като във визитката му казаха, че е дете на алпинисти или хора, които се занимават актвно с планинарство ако не се лъжа ? Тези две неща са на двете противолополжности, тъй като ако родителите са му такива, той няма как да е " женомразец ". Цитирам по спомен на един два пъти спомена, че жените са по-бавни и тн. Лъжа ли се ?

# 590
  • София
Ако го е публикувала Диана,не може да се вярва на това
Диана все още играе на тото и е все така много далеч от джакпота, но има надежда някой ден (по време на 27-и сезон някъде) да успее все пак да разбере тънкостите на това кое от тази тема е достоверно и кое не. JoyJoyJoy

# 591
Ако го е публикувала Диана,не може да се вярва на това
Диана все още играе на тото и е все така много далеч от джакпота, но има надежда някой ден (по време на 27-и сезон някъде) да успее все пак да разбере тънкостите на това кое от тази тема е достоверно и кое не. JoyJoyJoy
Много се съмнявам,че  и в 27-я сезон,да познае 6 -те числа.😂😂😂

# 592
Надеждата ми е в Ковид.

Ковид, та ковид... Толкова бяхте недоволни от  загадките ми, сега ги търсите...
Почти нищо не знам за този сезон.
На мен пък загадките ти ми бяха супер. Дори много по-интересни от директен спойлер. Ковид, пусни някоя за феновете ти, моля 🙏🙂

# 593
Скрит текст:
Не може ли поне победителя Hug не ми е интересно да гледам без спойлери
Ами четете я тази тема де, все пак някой вече се е зарекъл уроци по балет да взема (няма да го забравим) JoyJoyJoy

Ако помня,  Билянка беше дала дата на активност 02.Август, което означава още 1-2 седмици след тази териториална да можем да и се наслаждаваме
А, тя може и по-рано да е отпаднала. Simple Smile
На 2.08. се появи пост май на Мартин (не помня, а изтрих скрийншота), който е харесан от Гордиенко, Верчето, Иван и Александра.

Добре, че някой ми беше харесал пост от 25.07., за да прочета, че съм писала, че Александра вероятно е отпаднала наскоро (явно тогава последваните от нея от 229 са станали 240, както съм записала в тефтера).

Моля по-запознатите с ИГ да ми обяснят кога последваните рязко намаляват❣️ На 28.07. последваните от Иван от 340 стават 315. После се вдигат до 337.

# 594
Надеждата ми е в Ковид.

Ковид, та ковид... Толкова бяхте недоволни от  загадките ми, сега ги търсите...
Почти нищо не знам за този сезон.
Как? Аз реших едната година една загадка - колаж заедно с една съфорумка и от там разбрахме всички участничкив Ергенът. Wink

# 595
  • София
Хайде в добрите стари традиции (вече сте написали всичко правилно по-назад, но да е на едно място) JoyJoyJoy

# 596
Хайде в добрите стари традиции (вече сте написали всичко правилно по-назад, но да е на едно място) JoyJoyJoy

3ма сини и един жълт в последните 4ма и жълтия печели?
Ако е така значи все пак Мирослав е спечелил(дано не).

# 597

3ма сини и един жълт в последните 4ма и жълтия печели?
Ако е така значи все пак Мирослав е спечелил(дано не).

На жълтия стол има и червено краче:)..значи братен.

# 598
ИВ
Ама жълтия стол има малко червеничко /минал през блатото?/ и малко лилавичко /кастинг битка?/ . Grinning Само да не е Шопа. Колкото го харесах в началото, толкова ми е непоносим сега .

# 599
ИВ
Ама жълтия стол има малко червеничко /минал през блатото?/ и малко лилавичко /кастинг битка?/ . Grinning Само да не е Шопа. Колкото го харесах в началото, толкова ми е непоносим сега .
В такъв случай нямаше ли да е по-шарен този крак. 🤣

А и още нещо:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 09:31 от Bilyana14.

Общи условия

Активация на акаунт